Rafina Ferry

Rafina passagiers- en auto veerdiensten

Rafina passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen vanaf Rafina naar Andros, Mykonos, Paros en Tinos.

Vergelijken alle beschikbare Rafina ferry ticketprijzen in real time en de goedkoopste beschikbaar Rafina auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Rafina, Andros, Mykonos, Paros en Tinos met Agoudimos, Blue Star Ferries, Cyclades snelle veerboten of zee Jets boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Rafina ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Rafina veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Rafina Ferry Tickets
met Agoudimos, Blue Star Ferries, Cyclades snelle veerboten of zee Jets voor ferry's varen vanaf Rafina naar Andros, Mykonos, Paros en Tinos online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Rafina passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Rafina veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Rafina

De haven van Rafina ligt in de oostelijke buitenwijken van Attica.Rafina is onlangs ontwikkeld, omdat meer en meer veermaatschappijen kiezen hun veerboot routes starten vanaf daar.

Veel van zeil boten anker in de haven van Rafina en vooral tijdens de zomer en veerboot routes zijn vrij frequent.Rafina is tegenwoordig, de tweede grootste haven van Attica (na Piraeus).

Veerboten van Blue Star Ferries, Alpha Ferries, Cyclades snel Ferries, Hellenic Seaways en Agoudimos Lines vertrekken uit de haven van Rafina naar de eilanden Andros, Tinos, Mykonos.

Bovendien kunt u met Hellenic Seaways ferries en Blue Star Ferries ferry tickets boeken Andros, Tinos, Mykonos en Paros.In het algemeen, zijn de schepen die van Rafina haven afwijken veerboten, highspeeds boten en zee jets.

Rafina haven

Rafina werd opgericht in de jaren 1920 door vluchtelingen uit Anatolië die na het einde van de Grieks-Turkse oorlog (1860) op de site van een klein dorpje Arvanite.De meeste van deze vluchtelingen afkomstig is van de stad van Triglia.Zijn naam is een anagram van de naam van een oud-Griekse stad die ongeveer op dezelfde locatie als de moderne stad bevond.Tot de jaren 1960 en de jaren 1970 was het merendeel van de bevolking rural.Zoals huisvesting ontwikkelingen kwam naar het gebied, de bevolking bulderde en verhuisde naar de nederzettingen.

De prachtige kleine kerk van Agios Nicolas kijkt uit op de blauwe zee net ten noorden van de stad.De chappel werd gebouwd na de Tweede Wereldoorlog door mannen die moesten worden uitgevoerd maar op het laatste moment spaarde.De stad commandant had vermoord en de Duitsers afgerond naar boven stedelingen in vergelding.Een andere groep van mannen werden geëxecuteerd en die op de huidige site van Agios Nicolas werden gespaard.

Rafina heeft scholen, mavo, sportzalen, banken, kerken, een postkantoor, stranden en pleinen (plateies). Rafina is de thuishaven van de Griekse minister-president Kostas Karamanlis en zijn familie.

 


Best beschikbare Rafina ferry ticket Prijsgarantie

Beste Rafina Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Agoudimos, Blue Star Ferries, Cyclades snelle veerboten of zee Jets passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Rafina.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Rafina ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Rafina ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Rafina ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Rafina Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Rafina ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Rafina bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Rafina en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier