Ravenna Ferry

Ravenna passagiers- en auto veerdiensten

Ravenna passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten naar Porec willen zeilen van Ravenna.

Vergelijken alle beschikbare Ravenna ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Ravenna auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Ravenna, Porec met Venezia veerboot lijnen ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Ravenna ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Ravenna veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Ravenna Ferry Tickets
veerboot met Venezia veerboot lijnen voor veerboten zeilen van Ravenna naar Porec willen online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Ravenna passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Ravenna veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Ravenna

Ravenna is een elegante stad in de regio Emilia-Romagna van Italië; niet ver van de Adriatische kust.Het is het meest bekend voor zijn fantastische vroege christelijke en Byzantijnse mozaïeken, die dateren uit de tijd toen Ravenna de hoofdstad van het westelijke rijk, dan onder Ostrogotische en Byzantijnse regel was.De grootste mozaïeken van de stad hebben de UNESCO World Heritage status gekregen.

Venezia lijnen een route loopt van Ravenna Port naar Porec willen in Kroatië.Deze route loopt eenmaal per week en is beschikbaar van April tot oktober.Passagiers maken de overschrijding in één van Venezia Lines snelle catamaran veerboten, die 2 uur, 15 minuten in beslag nemen.Het bedrijf loopt verschillende routes tussen Italië en Kroatië.

Het maken van de reis catamarans zijn: de San Frangisk en de San Pawl, die 320 personen maar geen auto's houden kunnen en de San Gwan, die ruimte heeft voor 427 aan boord en 20 auto's mensen.De San Gwan functies belastingvrij winkelen, bars en twee lounges, terwijl de eerste zijn twee beperkt tot een comfortabele salon weergegeven: films en een snack bar verkoop van drankjes en lichte hapjes.Er is geen open dek.Meestal varen ze uit Ravenna op zaterdagmiddag.

Ravenna zonsondergang

Ravenna is een aangename plek om te wandelen en te besteden een nacht of twee.Het is niet een van Italië's meest voor de hand liggende toeristische bestemmingen, en doet een beroep op degenen die belangen hebben gespecialiseerde wilt weten of het land in meer diepte meestal.Dit betekent dat de straten niet overvol met toeristen of souvenir kraampjes zijn, en er een echte is 'lokale' voelen als ingezetenen hobbel rond de stad rijstroken op hun fietsen, groet vrienden en het verzamelen van het winkelen.Echter, de belangrijkste bezienswaardigheden lijken te zijn op een flink aantal reisgroepen routes.Toen ik was er, de groepen - leek meestal Italianen en schoolparties - te komen en laat door coach, zodat zij de stad niet overspoelen.Maar het betekende dat binnen de belangrijkste kerken en in hun directe omgeving er soms ongemakkelijk menigten waren.Het beste ding om te doen is om te proberen ze te vermijden, misschien plukken tijden om te bezoeken eerste ding in de ochtend, in de latere namiddag, of terwijl ze alle tijdens de lunch.Ik vond dat de groepen alleen bezochten een of twee van de grootste sites, zodat de kleinere attracties veel stiller waren en soms ik de enige bezoeker was.

Het hart van Ravenna, en de beste plaats om uw lagers, is Piazza del Popolo, die kan worden bereikt in tien minuten van het station door wandelen rechtdoor langs de Viale Farini en vervolgens Via Diaz.Dit charmante piazza is bekleed met aantrekkelijke historische gebouwen, met inbegrip van het Palazzo Comunale (stadhuis), oorspronkelijk gebouwd in de 15e eeuw.Evenals zij elders, de Venetianen opgericht twee kolommen op het plein tijdens hun heerschappij; in plaats van Venetiaanse emblemen zijn deze gegarneerd met standbeelden van beschermheiligen Ravenna van San Vitale (St.Vitalis) en Sant'Apollinare (St.Apollonaris). Er zijn cafes met buiten tabellen, en het is een heerlijke plek om te zitten en te ontspannen.

De belangrijkste toeristische bezienswaardigheden in Ravenna zijn de mozaïeken, en de kerken huisvesting hen, die op de UNESCO werelderfgoed lijst.

 


Best beschikbare Ravenna ferry ticket Prijsgarantie

Beste Ravenna Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Venezia veerboot lijnen passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Ravenna.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Ravenna ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Ravenna ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Ravenna ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Ravenna Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Ravenna ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Ravenna bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Ravenna en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier