Rethymnon Ferry

Rethymnon passagiers- en auto veerdiensten

Rethymnon passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Rethymnon naar Pireas.

Vergelijken alle beschikbare Rethymnon ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Rethymnon auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Rethymnon, Pireas met Anek Ferry lijn ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Rethymnon ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Rethymnon veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Rethymnon Ferry Tickets
veerboot met Anek Ferry lijn voor ferry's varen van Rethymnon naar Pireas online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Rethymnon passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Rethymnon veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Rethymnon

De haven van Rethymnon wordt niet gebruikt wijd door de veermaatschappijen wijten aan het feit dat de poort is historische en dientengevolge klein voor vele schepen.De haven ligt aan de stad en alle bestemmingen zijn bereikbaar te voet of met behulp van de lokale bus.

Rethymnon is een kleine mediterrane havenstad trots prachtige Renaissance architectuur, een Venetiaanse fort, musea en prachtige stranden.

De route veerboot vanaf Piraeus naar Rethymnon neemt 9 uren 30 minuten.Anek Lines is gegroeid op een enorme snelheid en het bedrijf biedt een moderne vloot, evenals bijna 40 jaar ervaring.

Er zijn allerlei bezienswaardigheden te genieten hier en tal van kwalitatief hoogwaardige accommodatie.Het gebied is ook vol met schilderachtige dorpen en gebieden met een hoge natuurlijke schoonheid.Buiten liefhebbers zullen vooral genieten van de vele grotten en bergen.

Rethymnon poort

De stad Rethymnon richt zich op de behoeften van de bezoeker, bieden veel plaatsen om te verblijven en eten en winkelen voor alle smaken.De Venetiaanse haven van Rethymnon bieden alleen basis faciliteiten zelf, maar er zijn vele lokale bedrijven en diensten gebaseerd rond de haven biedt een meer uitgebreide hoeveelheid faciliteiten.

Rethymnon Kreta poortgegevens
De haven van Rethymnon is verbonden met Piraeus (Athene poort) maar ook met de haven van Souda in Chania Kreta.Een Venetiaanse muur beschermt de haven.Achter de muur vindt u de oude, traditionele stad Rethymnon.Veerboten verbinden Rethymnon dagelijks met de haven van Piraeus in Athene.De routes zijn zeer frequent tijdens de zomermaanden.De kosten van ferry tickets is niet bijzonder hoog en is afhankelijk van de vraag en het type van de boot die u kiest om te reizen.

Getting to Rethymnon poort
De voorsteden (KTEL) bussen op het eiland Kreta zijn perfect georganiseerd, wijten aan het feit dat het eiland Kreta redelijk groot is.De voorsteden (KTEL) busstation ligt in de stad van Rethymnon en serveert reizigers zo als ze veel verschillende bestemmingen op Kreta met goedkope tickets kunnen bereiken.Er zijn ook bussen die Rethymnon verbinding met de andere prefecturen van Kreta, alsook met regio's in het zuidelijke deel van de prefectuur maken.De bussen die sluit van Rethymnon, Heraklion en vice versa vertrekken dagelijks en start op 6.30 AM en 10: 30 PM eind.Er is een lokale vervoer naar de dorpen van de nabijgelegen regio, de hotels en de Universiteit van Kreta.Er zijn veel taxi stations in Rethymnon en je kunt ze vinden in het stadscentrum, in de centrale straten of in de haven.Radio-taxi service is ook beschikbaar.De transfer kosten is vooraf bepaald voor de meeste van de routes.

Ferry routes van Rethymnon
U kunt reizen van Rethymnon naar Piraeus in Athene met de veerboten van Anek Lines.De veerboot routes naar Piraeus zijn dagelijkse opeprated.
U kunt ook reizen van Rethymnon naar Santorini met de veerboot bedrijf zee Jets.LANE lijnen heeft een geplande ferry route van Rethymnon Kithira en Piraeus (Athene poort). 

De belangrijkste voorsteden busstation (KTEL) is ongeveer 1 km van het centrum van de stad weg en u kunt een bus nemen naar andere belangrijke bestemmingen van Kreta, zoals Chania, Heraklion, Agios Nikolaos, enz.Een lokale bus verbindt ook de voorsteden busstation met het centrum van de stad.Elke dienst is beschikbaar op loopafstand van de haven.

 


Best beschikbare Rethymnon ferry ticket Prijsgarantie

Beste Rethymnon Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Anek Ferry lijn passagier en veerboten ticketprijs en naar Rethymnon.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Rethymnon ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Rethymnon ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Rethymnon ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Rethymnon Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Rethymnon ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Rethymnon bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Rethymnon en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier