Rhodes Ferry

Rhodes passagiers- en auto veerdiensten

Rhodes passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten zeilen uit Rhodos Amorgos, Katapola, Astypalea, Chios, Fethiye, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Leros, Lesvos, Sigri, Marmaris, Naxos, Nisyros, Paros, Patmos, Piraeus, Samos, Karlovassi, Santorini, Syros, Thessaloniki en Tilos.

Vergelijken alle beschikbare Rhodes ferry ticketprijzen in real time en de goedkoopste beschikbaar Rhodes auto boek en passagier ferry tickets zeilen en naar Rhodos, Amorgos, Katapola, Astypalea, Chios, Fethiye, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Leros, Lesvos, Sigri, Marmaris, Naxos, Nisyros, Paros, Patmos, Piraeus, Samos, Karlovassi, Santorini, Syros, Thessaloniki en Tilos met Blue Star Ferries of zee Service ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Rhodes ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Rhodes veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Rhodes Ferry Tickets
met Blue Star Ferries of zee Service voor veerboten zeilen van Rhodos tot Amorgos, Katapola, Astypalea, Chios, Fethiye, Kalymnos, Kastelorizo, Kos, Leros, Lesvos, Sigri, Marmaris, Naxos, Nisyros, Paros, Patmos, Piraeus, Samos, Karlovassi, Santorini, Syros, Thessaloniki en Tilos online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs wij citeren u voor uw geselecteerde Rhodes passagier of auto ferry ticket, accommodatie aan boord en voertuigtype is alles wat u betaalt, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Rhodos veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Rhodos

Rhodes (ro-dos in het Grieks) is de parel in de Dodekanesos kroon.Het is groot, onbezonnen en vet en ontvangt veruit het grootste deel van de bezoekers van deze eilandengroep.Het is het hele jaar door geopend en ligt op een buitengewoon milde klimaat.Het combineert alles wat nodig is in een vakantie-eiland: stranden, nachtleven, cultuur, landschap, groen en comfort.

Zoals Kreta, zijn grotere buur in het zuidwesten, zou het bijna bestaan onafhankelijk van het Griekse vasteland.

Rhodes is het grootste eiland van de archipel Dodecanese genoemd en is de hoofdstad van de Griekse eilanden.Het is de wereld bekend voor haar colossus.Het is gelegen tussen Karpathos en Kos.De hoofdstad ligt binnen de muren van een zeer goed bewaard gebleven Venetiaans kasteel, gebouwd door de ridders van Saint John.De bezienswaardigheden en de prachtige stranden maken dit Griekse eiland één van de populairste eilanden van Griekenland.

Rhodes eiland wordt beschouwd als veilig verblijf en het water en eten hier ook van goede kwaliteit is.Sommige dingen om te kopen uit Rhodos zijn sponzen, keramische horloges, olijfolie, fles wijn, religieuze pictogrammen enz.Juweliers zijn hier zeer gemeenschappelijk en kleurrijke zee schelpen zijn een populair souvenir item.

Rhodes, Griekenland

Rhodes  wordt gevormd als een speerpunt en het heeft een kustlijn van ongeveer 220kms met zeer rijk is aan hulpbronnen van flora en fauna.Het eiland heeft berggebieden in het interieur en is bedekt met bossen van dennen en cipressen.De oevers zijn zeer rotsachtig maar sommige gewassen zoals wijn druiven, olijven, citrusvruchten, groenten enz.worden geteeld in bepaalde land stroken op het eiland.

Rhodos heeft ook een zeer rijke historische achtergrond en the predominant religion hier is de Griekse Orthodoxe.Er is een opmerkelijke rooms-katholieke minderheid op het eiland, van wie velen zijn nakomelingen van de Italianen die na het einde van het Italiaanse levensonderhoud doorstaan.Rhodes is een islamitische minderheid, een overblijfsel uit Ottomaanse Turkse perioden.De Joodse Gemeenschap van Rhodos dateert uit de 1e eeuw na Christus.

Samen met de populariteit van een beroemde toeristische bestemming is het ook een van de favoriete plekken voor duikers.De onderwaterwereld van Rhodos wordt beschouwd als een paradijs met talrijke soorten mariene habitat.Het mariene leven is hier in overvloed en de wrakken van schepen op de zeebodem bewijzen een toevluchtsoord voor de duikers waarmee ze de geschiedenis met hun eigen ogen zien.Deze schip wrakken huis ook aantal gevarieerde soorten vissen en het mariene leven.

Rhodes nederzettingen / Vakantie Resorts
 • Afandou -Een van de grote dorpen op het eiland.De golfbaan van Rhodos ligt in dit gebied samen met een lang strand
 • Archangelos of (Arhangelos) - de tweede grootste stad op het eiland 
 • Asklipio -binnenland village, site van een oude kerk en een kasteel 
 • Faliraki -Rhodes actie resort.Ga er om te feesten, alles is beter ergens anders.De hotels van Faliraki noorden zijn veel stiller.Hotels in de buurt van het waterpark clubbers niet interesseren, en zijn echt familie vriendelijk.Mooie stranden, veel minder wind dan op de west coast en echt goed openbaar vervoer.
 • Gennadi Ongeveer 64 km van Rhodes oude stad en in de buurt trekt naar Prasonisi, verscheidene scherp surfers.Onder de laatste ongerepte stukjes kust links op Rhodos.
 • Haraki (Charaki) - klein voormalig vissersdorpje gelegen naast Lindos.Een keten van restaurants rondom een ingesloten strand.
 • Ialyssos -Blauwe wateren, een schijnbaar eindeloze georganiseerd strand, grote hotelcomplexen evenals kleinere vriendelijke degenen, winkels van alle soorten, en veel nacht-clubs.De ideale omstandigheden voor de regio, belangrijke internationale windsurfen wedstrijden vinden vaak plaats hier.
 • Ixia -Westkust resorts, dicht bij Paradisi en Tholos, in de buurt naar de luchthaven en Rhodos stad.
 • Kalithea -snorkelen en resort hotels.
 • Laerma  -binnenland dorp in de buurt van enkele monumenten, bevat een paar restaurants, in het binnenland van Lindos via Lardos.Dit dorp is continu bewoond sinds de Pre-Hellenic periode.het klooster Taxiarchis Michail ligt 4 km ten zuidwesten van Laerma en is de grootste klooster gelegen op Rhodos 
 • Lardos -het marktplein van de stad heeft restaurants en winkels, in de buurt naar Lindos.
 • Lindos  -Pittoresk dorpje, site van belangrijke oude Akropolis.
 • Pefkos -Een kleinere toeristische Thermen dicht bij Lindos.Oorspronkelijk begon als een kleine collectie van boerderijen en particuliere woningen, maar is uitgegroeid tot een stad in zijn eigen recht.
 • Rhodos stad -De grootste stad op het eiland en de zetel van de lokale overheid 
 • Theologos of (Tholos)-een traditioneel dorp 
Zie & do (naast de stranden) 

Filerimos chapelAsklipio in het binnenland van Kiotari.
In het kerkje zijn er fascinerende displays, ter ere van de continuïteit van de cultus van genezing van oudheid tot een moderne verloskundige en verpleegster.Asklepios was in de Griekse mythologie de zoon van de god Apollo die gemaakt van de kunst van de geneeskunde.

Cape Prasonisi.
Het meest zuidelijke puntje van Rhodos.Er is een schiereiland met het hoofdeiland verbonden door een zandbank.Tenzij u beschikt over een 4 x 4, think twice voordat uw auto rijden over de zandbank.Het wordt geleidelijk minder solide en het is gemakkelijk om vast komen te zitten er in het zand.

Epta Piges. (Zeven springs) en dat is letterlijk alles wat er is om te zien daar met uitzondering van een korte bos wandelen trail.In de hete zomermaanden biedt de koele schaduw een aangename adempauze van de zon.

Filerimos Hill.
Middeleeuwse overblijfselen, een klooster en een kapel.Mooi uitzicht over het noorden van het eiland.

Vallei van de vlinders.
Aangezien de vlinders - die eigenlijk gekleurde motten - in dit gebied rust moeten voor hun voortplanting en aangezien het gebied wordt bezocht door vele toeristen, is de bevolking van de Petaloudes "vlinders" voortdurend op de daling; zelfs in een mate die het maakt niet geen zin meer om te gaan er, als u zal nauwelijks te zien een van de vlinders.Het is nog steeds een prachtige omgeving ongeacht.

 


Beste beschikbare Rhodes ferry ticket Prijsgarantie

Beste Rhodes Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Blue Star Ferries of zee Service passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Rhodos.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Rhodes ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusief Rhodes ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Rhodes ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Rhodes Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Rhodes ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Rhodos bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Rhodos en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier