Riga Ferry

Riga passagiers- en auto veerdiensten

Riga passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Riga naar Stockholm.

Vergelijken alle beschikbare Riga ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Riga auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Riga, Stockholm met Tallink Silja Line Ferry ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Riga ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Riga veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Riga Ferry Tickets
veerboot met Tallink Silja Ferry lijn voor ferry's varen van Riga naar Stockholm online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Riga passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Riga veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer informatie over Riga

Riga beleeft een nieuwe Renaissance als de hoofdstad van Letland, en vele grootschalige restauratieprojecten op oude gebouwen hebben gemaakt Riga een van de meest aantrekkelijke steden in Europa.

Meest beroemd, Riga is waar de grootste concentratie van Jugendstil (Duits Art Nouveau) architectuur in de wereld.Riga is een steeds populaire bestemming geworden voor Europeanen getekend door de oude stad, het historische belang ervan, en haar reputatie als de beste nachtleven in Europa.

Rīga altijd is al de grote jongen van de Baltische Staten - een metropool met een grote-stad sfeer die moeilijk te vinden elders in de regio.Funky en levendige, het pulseert met een magnetisme dat reizigers overlapt lang na hun geplande vertrekdatum.

Riga ferryterminal

Riga heeft vele buurten, maar de belangrijkste die bezoekers zal passeren zou als volgt.

  • Oude Riga - de belangrijkste toeristische en historische centrum van Riga.Dit is waar de stad Riga begon.U vindt grote musea, mooie kleine straatjes en zijn ook waar de dure cafés, bars en souvenirwinkels squeeze geld van toeristen!
  • De centrale wijk - het levende hart van Riga, grote kleine winkeltjes, architectuur, bars, cafés en een gevoel van een echte stad.Mensen werken, leven en shop hier zo goed zoals het socialiseren is een grote ruimte om te voldoen aan de lokale bevolking.
  • De rustige Center - als je van Art Nouveau is dit waar u moet worden, zal u zelfs een Art Nouveau museum hier vinden.Grote straten vol met prachtige gebouwen, mooie cafés en een omhoog markt lucht vullen deze wijk.
  • Het District Moskou - huis aan het Joodse getto tijdens de nazi-bezetting en een van de beste collecties van houten huizen in Europa.Het heeft een charme als 50 jaar stap terug maar veel locals u vertellen zal voorzichtig rond hier.
  • Kipsala en de linkeroever - als hebben toen u moet de rivier oversteken, bezoek het eiland van Kipsala, de oude visser district.Vandaag de thuisbasis van enkele van de meer rijken van Riga high society.
Riga bezienswaardigheden en activiteiten

Met weelderige schoonheid, tijdloze elegantie en een rusteloze fusion van oud en nieuw heeft Rīga een charme zo potent als de Rīga Black balsems drank die is bekend voor.

Katten Hostel
OK, de katten Hostel is niet uw standaard hostel en tenzij u kleiner dan de kleinste persoon op aarde zijn, u niet past in een.Maar het is daar en het is een soort van beroemde... op ten minste in Riga.Als u gelukkig bent ziet u eigenlijk katten in of in de buurt van het hostel, die is gelegen in de buurt van het oude Riga stad Hostel en Backpackers Pub, tussen de oude stad en de trein- en busstation.En hoewel u niet er blijven kan, het zeker maakt voor een grote foto om te laten zien thuis!

Vrijheidsmonument
Het Vrijheidsmonument werd gebouwd in Riga te loven de soldaten gedood tijdens de Letse oorlog van onafhankelijkheid van 1918 tot 1920.Het vervangen van een statuut van de Russische keizer Peter de grote.Oorspronkelijk onthuld in 1935 dit 42 meter (138 voet) heeft hoge monument geïnspireerd talloze letten.Toen de Sovjet-Unie Letland na tweede Wereldoorlog annexeerde de Sovjets gepland om af te breken het statuut maar nooit deed het.Het bleef een symbool voor onafhankelijkheid gedurende de communistische periode, en in 1987 letten verzameld rond het monument te treuren de verschrikkelijke dingen die de Sovjets had gedaan.Dit begon de onafhankelijkheidsbeweging, die hebben geleid tot onafhankelijkheid van 3 jaar later.Het Vrijheidsmonument is nu populaire toeristische plek in Letland.

Oude stad
Oude stad van Riga is geplaatst op de UNESCO Werelderfgoedlijst en niet zonder reden.Het is een geweldige plek om rond te lopen, de sfeer op u inwerken en geniet van de prachtige architectuur en de pleinen.Er zijn heel wat van hen, met inbegrip van Livu Laukums (laukums = vierkantje), Doma Laukums, Ratslaukums en Pils Laukums.Er zijn vele kerkspitsen, kathedralen en andere architecturale wonderen.Sommigen van hen omvatten de Saint Peter's kerk is een zeer hoge kerk die werd oorspronkelijk gebouwd in 1209.Het uitzicht vanaf de top van de toren geeft uitstekende standpunten van alle van Riga.Andere hoogtepunten in de oude stad zijn de mee-eters huis, het stadhuis, Cathouse Riga Castle, Jacob's Barracks, de grote en Small Guild en natuurlijk de Zweedse poort.

Latvian National Museum of Art 
Met meer dan 52.000 stukken van kunst uit het midden van de 18e eeuw tot het heden is dit museum een uitstekende plek om te bezoeken.Adres: 10a K Valdemara Street, uren: elke dag, behalve op dinsdag, 11: 00 uur tot 7: 00 uur in de zomer (April-September), en 11: 00 am tot 5: 00 in de winter (oktober tot maart). 

Het Festival van licht
Het Festival van licht ("Staro Riga") wordt gehouden voor 5 dagen in November ter ere van de Letse verjaardag.Een van de donkerste tijden van het jaar, symboliseert licht de triomf van licht over duisternis.

Minder dan de helft van Rīgans zijn etnische letten (41.2% bij laatste telling), met Russen 43.7% van de bevolking.Ondanks letten wordt een minderheid in hun eigen kapitaal, heerst etnische harmonie in de stad, met straat - en shop-talk een natuurlijke mix van Russische en Letse.

 


Best beschikbare Riga ferry ticket Prijsgarantie

Beste Riga Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Tallink Silja Line Ferry passagiers en veerboten ticketprijs en naar Riga.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Riga ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Riga ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Riga ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Riga Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Riga ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Riga op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Riga en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier