Rijeka Ferry

Rijeka passagiers- en auto veerdiensten

Rijeka passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Rijeka naar Dubrovni, Korcula, Sobra, Split en Stari Grad.

Vergelijken alle beschikbare Rijeka ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Rijeka auto en de passagier ferry tickets en naar Rijeka, Dubrovni, Korcula, Sobra, Split en Stari Grad zeilen met Jadrolinija veerboot lijnen ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Rijeka ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Rijeka veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Rijeka Ferry Tickets
veerboot met Jadrolinija veerboot lijnen voor ferry's varen van Rijeka naar Dubrovni, Korcula, Sobra, Split en Stari Grad online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Rijeka passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Rijeka veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer informatie over Rijeka

De stad van Rijeka is een belangrijke business, handel, industrieel en cultureel centrum in het westelijke deel van de Republiek Kroatië.

Het is gelegen aan de Adriatische Zee, op een punt waar de zee het diepste insnijding heeft gemaakt in het Europese continent.Als gevolg van de natuurlijke en geo-politieke omstandigheden in is het gebied ideaal gelegen voor haven en scheepvaart center ontwikkeling.

Naast activiteiten in verband met de zee, zoals toerisme, scheepvaart industrie, doorsturen agentschappen, haven activiteiten en scheepsbouw, Rijeka binnen de brede grenzen beschikt ook over talrijke andere belangrijke industrieën; mechanische elektro-civieltechnische, olie en petro-chemische, hout, pulp en papier industrie alle functie in Rijeka de portefeuille.

Het grootste deel van de economie is echter geconcentreerd, afgezien van toerisme, op export.Er zijn zaken en handel verbindingen met meer dan 80 landen over de hele wereld.

Kvarner Bay en Istrische Riviera , met meer dan 50% van de gehele toeristische capaciteit van Kroatië, vertegenwoordigen de meest ontwikkelde delen van het land wat het toerisme betreft.Deze regio heeft een lange traditie in het toerisme, die teruggaat tot de 19e eeuw.Zijn specifieke geo-topografische standpunt zorgt voor een zeer aangenaam klimaat met warme zomers en milde winters.Het milde klimaat, het mooie landschap en de gastvrijheid bijdragen aan de aantrekkingskracht van de regio.

De haven van de veerboot van Rijeka

Hoewel Rijeka (Fiume in het Italiaans)  is nauwelijks een 'must-see' bestemming, heeft het sommige echte activa, zoals Korzo (de voetgangers mall), een met bomen omzoomde promenade langs de haven, en de imposante vesting van de heuvel van Trsat.

De uiterst ruige kustlijn met zachte talrijke baaien is ideaal voor zwemmen en andere water activiteiten.Natuurlijk, is er een grote vraag naar nautisch toerisme.In Kvarner, de Istrische Riviera en de bijbehorende eilanden zijn er sommige 16 jachthavens en talrijke kleine havens.De capaciteit van de jachthavens alleen is 4 800 aquatische ligplaatsen met een verdere 1700 droogdokken.

Rijek Zie &

Het is de laatste tijd, de bar-club hoofdstad van het noorden van Kroatië, waardoor het bijna meer interessant om te bezoeken door nacht dan overdag.Ondanks sommige ongelukkige naoorlogse architecturale ventures in de buitenwijken bevat veel van de stad het soort sierlijke, opleggen van openbare gebouwen die u verwachten zou te vinden in Wenen of Boedapest, bewijs van de sterke Oostenrijks-Hongaarse invloed uitgeoefend op de culturele en economische leven van de stad in de 19e eeuw.

Rijeka carnaval
De Rijeka carnaval in februari is de grootste en meest uitgebreide in Kroatië, met zeven dagen van feesten.Ballen zijn uitsluitend op uitnodiging, maar er zijn tal van parades en straat dansen die openstaan voor iedereen.

Onze lieve vrouw van Trsat
De meest bekende kerk in Rijeka is onze Lieve Vrouwe van Trsat, een eeuwenoude magneet voor gelovigen.Volgens de legende plaats de engelen die het huis waarin de Annunciatie nam uitgerust in Trsat voor de neerlegging van het gebouw in Italië.Een kapel gebouwd op de plaats aangetrokken sommige pelgrims, maar nummers werden verhoogd in de 14e eeuw, wanneer de plaatselijke adel petitie dat de paus voor de donatie van een "miraculeuze" icoon van Mary dacht te hebben geschilderd door Sint Lucas.Een grotere kerk moest snel, en de Prins Frankopan Martin gebouwd in 1453 een een-beuk-kerk om huis het schilderij en een Franciscaans klooster naast de deur.

Kapucijnen kerk van onze-lieve-vrouw van Lourdes
Rijeka de kerken zijn open zondagochtend en maandag tot vrijdag van vroeg in de ochtend massa tot de middag.Het zou moeilijk te missen de Kapucijnen kerk van onze Vrouwe van Lourdes met de sierlijke neogotische gevel looming over het busstation.De Kapucijnen sponsors van het project financieringsproblemen kwam halverwege de bouw en schakelde de hulp van een 'St Johanca', die naar verluidt bloed voor de lichtgelovig massa's zweette.Giften en geld in de schatkist gegoten en het gebouw werd uiteindelijk voltooid in 1929.('St Johanca' werd gearresteerd voor fraude in 1913.) Het plafond is versierd met fresco's van engelen door een prominente lokale kunstenaar, Romulo Venucci.

St Vito 
St Vito. St Vito is de patroonheilige van Rijeka en constructie van dit gebouw was begonnen in 1638 op de site van een oudere kerk gewijd aan de Heilige.De jezuïetenorde onder toezicht van het project, dat duurde van enkele honderden jaren.Massieve zuilen steunen de centrale koepel en surround kapellen met veelkleurige marmeren barokke altaren.Het hoofdaltaar is een 13e-eeuwse gotische kruisbeeld dat aan de oudere kerk toebehoorde.Volgens de legende, iemand gooide een steen op het kruisbeeld in 1296 en bloed begon te stromen uit Christs lichaam - het bloed in een ampul is vastgehouden.

Trast kasteel 
Hoog op een heuvel met uitzicht op Rijeka en de Rječina rivier, Trast kasteel uit de 13e eeuw heeft een positie van enorm strategisch belang.Er kan een Liburnisch-verdedigingsheuvel hier geweest, maar het was de hertogen Frankopan van Krk, die de huidige kasteel bouwde ter bescherming van hun deelnemingen in kust, verder oostwaarts.De Konak, een omsloten tuin met een cisterne, is de best-deel van de originele structuur behouden.Vanaf de 13e tot de 15e eeuw, Trsat behoorde tot de Frankopans of hun familieleden, maar het werd in beslag genomen door de Habsburgers aan het einde van de 15e eeuw.

Hiëronymus 
Hiëronymus. De kerk was onderdeel van een 14e-eeuws Augustijner klooster complex dat eenmaal domineerde dit plein en werd gefinancierd door de graven van Duino, de feodale heren van Rijeka op het moment.Bouw duurde van 1315 tot 1408 en de kerk heiligdom herbergt de graven van de financiering families.Weinig van de oorspronkelijke gotische structuur blijft als gevolg van de aardbeving in 1750.De kerk werd herbouwd in een barokke stijl in 1768 en bevat graven van kapiteins, edelmannen en patriciërs uit Rijeka.

Marine & historische Museum 
De Naval & Historisch Museum werd opgericht in 1876 op het hoogtepunt van Rijeka de scheepsbouw jaar en geeft een levendig beeld van het leven onder de zeevarenden.Deel van het museum traceert de ontwikkeling van zeilen, met modellen en schilderijen van schepen en portretten van kapiteins.Er zijn ook verschillende archeologische vondsten, wapens en documenten, evenals meubels uit de 17de tot 20ste eeuw.

Natural History Museum
Het Natural History Museum, net ten oosten van Muzejski trg, is gewijd aan de geologie en plantkunde van de regio.Naast een prachtige aquarium zijn er ook exposities op bugs, slangen en kikkers.Daarna kunt u ontspannen in de nieuwe botanische tuin met bijna 2000 inheemse soorten aangeboden.

Glagoljica
De Glagoljica, een weergave van manuscripten geschreven in Glagolitisch script, is gehuisvest in de Universiteitsbibliotheek.U moet bellen voor een afspraak, maar het is de moeite waard kijken naar het script dat de kern vormt van het Kroatische nationale identiteit...

Romeinse poort
Passeren onder de stad toren en continuïteit via Trg Ivana Koblera, vindt u het oudste architectonische monument in Rijeka, de Romeinse poort.Het ontbreken van decoratie geeft aan dat het waarschijnlijk de ingang van een Romeinse vesting was.

Universiteitsbibliotheek
Hebt u tijd om te doden in Rijeka, stoppen door de Universiteitsbibliotheek, die beschikt over twee tentoonstellingsruimten, het Modern Art Gallery en de Glogoljica.

Galerie van moderne kunst
Modern Art Gallery, bij de Universiteitsbibliotheek, gastheren occasionele kunsttentoonstellingen.Prijzen en openingstijden afhankelijk van de tentoonstelling.

Bovendien, zijn activiteiten begeleid en vernieuwd door culturele en sociale evenementen zoals concerten, muziekfestivals, sportieve wedstrijden, schoonheidswedstrijden en folk festiviteiten bestaande uit lokale folklore en specifieke culinaire hoogstandjes.

 


Best beschikbare Rijeka ferry ticket Prijsgarantie

Beste Rijeka Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Jadrolinija veerboot lijnen passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Rijeka.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Rijeka ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Rijeka ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Rijeka ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Rijeka Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Rijeka ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Rijeka bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Rijeka en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier