Ronne Ferry

Ronne passagiers- en auto veerdiensten

Ronne passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Ronne naar Koge, Sassnitz en Ystad.

Vergelijken alle beschikbare Ronne ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Ronne auto en de passagier ferry tickets en naar Ronne, Koge, Sassnitz en Ystad zeilen met Bornholmstrafikken Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Ronne ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Ronne veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Ronne Ferry Tickets
veerboot met Bornholmstrafikken Ferry lijn voor ferry's varen van Ronne naar Koge, Sassnitz en Ystad online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Ronne passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van een kaartje Ronne veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Ronne

Rønne is de hoofdstad van Bornholm , een klein eiland in het oosten van Denemarken gekenmerkt door zandstranden in het zuiden en steile kliffen en heuvelachtige landschappen in het noorden.Rønne werd opgericht in de 13de eeuw en was ooit een belangrijke Baltische handelspost.

De stad groeide rond een natuurlijke haven en vandaag leeft de bevolking van visserij, landbouw en, in toenemende mate het toerisme.

Rønne vanuit de zee, ziet u de St Nikolai kerk op de heuvel net boven de poort.Dicht bij de haven, in Laksegade, is er een betoverende gebied van rose-geklede, vakwerk 17e en 18e-eeuwse huizen, met inbegrip van de terracotta dak Erichsen Kommune.

Het oudste gebouw in Rønne ligt in de buurt van de haven en werd oorspronkelijk gebouwd als een entrepot voor de opslag van bepalingen voor de Marine.Het oudste theater in Denemarken, gebouwd in 1823, is in Rønne en de ruïnes van een van Noord-Europa's grootste kastelen zijn te vinden in de buurt op Hammerhus.

Ronne Ferry haven
Om te doen en te zien in Ronne

Enkele reizigers kiezen om te stoppen op Ronne wanneer ze reizen naar Denemarken, en die ga vaak om te zien de Ronne.Die meestal door het gebied reizen naar meer bekende bestemmingen, maar er is veel belangstelling in Ronne.

De oude wijk
De kleurrijke oude wijk is erg mooi, rustig en schoon met een heleboel leuke winkeltjes en restaurants.

Vuurtoren
Binnenland en door de kerk, de ongebruikelijke locatie voor de vuurtoren is gemakkelijk te begrijpen - de poort is er, grenzend aan de stad.Daterend uit 1880 ligt dicht bij de nieuwe moderne haven van Rønne.In het verleden de poort minder commerciële toen was dit de leidende licht door de Baltische zee en naar de ingang van de haven van Rønne.Het kan worden beschouwd een mijlpaal, omdat achter het ontvouwt zich de prachtige oude Ronne kwartalen.

Het postkantoor 
Een van de grotere oude gebouwen in de oude binnenstad is de prachtige mail-postkantoor.Het is een grote bakstenen gebouw met decoratie en van het stempel van het eiland onder het dak.Aan de voorkant is het kleine park en het plein van Lille Torv.

Lille Torv 
De tweede vierkant is dichter bij de oude stad van Rønne en geeft meer van de oude charme van de stad.Een park ligt in het midden van het plein en het hoofdpostkantoor is aan het einde.Verschillende cafes en winkels rondom het plein.

Store Torv
De larges plein in de stad Rønne is Store Torv.Het plein herbergt een grote parkeerplaats en is omzoomd door bars, restaurants en cafes als wells winkels en banken.Het is een goede oriëntatie punt naar het centrum van de stad.

Erichsens Gård
Erichsens Gård is gelegen in Laksegade.Het is een museum dat bestaat uit een huis en de tuin van de burger van een aristocratische huis afgebeeld zoals deze voorkwam in de laatste helft of de 19e eeuw.Een geweldig uitzicht in het dagelijkse leven van mensen die wonen op het eiland ongeveer 200 jaar geleden.

Keramische fabriek
De gerenommeerde Hjorths Keramikfabrik werd gebouwd in 1859 en is gelegen in Krystalgade.De fabriek is vandaag een Keramiekmuseum met demonstratie workshops.De nakomelingen van de dynastie Hjorths zijn er vandaag nog steeds maken mooie zijn.

Het theater 
Een gebouw uit 1823 is de thuisbasis van de oudste functionerende theater in Denemarken.Elk jaar deel van het repertoire omvat de succesvolle optredens tijdens de jaarlijkse zomer revue.

Het oudste gebouw
Het oudste gebouw in Rønne is Talbodgade 1, gelegen in de buurt van de haven en werd oorspronkelijk gebouwd als een entrepot voor de opslag van bepalingen voor de Royal Navy.De plank deuren worden verondersteld te zijn afkomstig uit Hammershus.

Getting Around Ronne

Rønne ik s de belangrijkste haven van aankomst voor de meeste Ferry's naar Bornholm (en ook is de belangrijkste luchthaven van het eiland) dus of u vanaf het vasteland Denemarken komen, Zweden, Duitsland of Polen je eindigen hier.De uitzonderingen zijn de zomer veerboten uit Zweden naar Allinge en Polen te Nexoe.

Het eiland biedt een goed netwerk van wegen die het eiland cirkels evenals kruist het op een aantal plaatsen.Goede AV is beschikbaar gedurende het eiland.

Het eiland Bornholm is een paradijs voor fietsen.Rondom het eiland een te genoeg van fietspaden die zijn gescheiden van de normale weg vinden.Er zijn winkels beschikbaar om fietsen te huren en bij de toeristische informatiecentra kan een aankoop van kaarten met een overzicht van alle fietspaden.

 


Best beschikbare Ronne ferry ticket Prijsgarantie

Beste Ronne Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Bornholmstrafikken Ferry lijn passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Ronne.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Ronne ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Ronne ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Ronne ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Ronne Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Ronne ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Ronne bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Ronne en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier