Roscoff Ferry

Roscoff passagiers- en auto veerdiensten

Roscoff passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Roscoff naar Cork, Plymouth en Rosslare.

Vergelijken alle beschikbare Roscoff ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Roscoff auto en de passagier ferry tickets en naar Roscoff, Cork, Plymouth en Rosslare zeilen met Brittany Ferries of Ierse Ferry ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Roscoff ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Roscoff veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Roscoff Ferry Tickets
veerboot met Brittany Ferries of Ierse Ferry voor ferry's varen van Roscoff naar Cork, Plymouth en Rosslare online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Roscoff passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van een kaartje Roscoff veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Roscoff

Roscoff  (Rosko aan de Bretons) is verder west dan Perros Guirec, en het is de meest zuidelijke kanaal veerhaven, gekoppeld aan Plymouth en kurk.Het is beschermd tegen harde zeeën door het Ile de Batz net offshore, en de stad bestaat uit graniet 16e-eeuwse huizen die zijn gegroepeerd rondom een kleine baai, Roscoff een veel aantrekkelijker maken om te komen dan sommige van de andere veerboothavens aan deze kust.

De haven van Roscoff biedt een handige gateway in westelijk Frankrijk.Gelegen aan de kust van Bretagne, heeft de kleine visserij dorp Roscoff ongeveer 3500 inwoners.De poort is operationeel sinds 1973 hoewel passagiers niet uitgebreide faciliteiten bij de terminal vinden; ze vindt een kleine gemak winkel en sommige automaten.

Veerboten  varen naar zowel Rosslare en Cork in Ierland.Irish Ferries werkt de kruisingen tussen Roscoff en Rosslare, terwijl Brittany Ferries de kruisingen van Roscoff naar Cork beheert.

Roscoff Ferry haven
Roscoff Things to Do

De visserij en plezier poort en de rue Gambetta zijn in het hart van de stad van Drogheda, de wegen die leiden uit de buurt van de oude haven alle wordt vooral residentieel.Er zijn restaurants in place de la République net ten westen van de quai d'Auxerre, en de rue Amiral Réveilère, een voortzetting van rue Gambetta, leidt noordwesten naar de plaats Lacaze-Duthiers waar de Église Notre Dame de-Kroaz-Batz ligt.Dit 16e-eeuwse kerk heeft een Renaissance-Belfort en nautische-themed sculpturen, en rijen van klokken als een gedifferentieerd cake.

De kerk, Roscoff
De kerk in Roscoff, "Notre-Dame de Croas-Batz" voornamelijk van gotische ontwerp, was begonnen rond 1520 en alleen afgewerkt in 1701.Een wijziging in het ontwerp werd aangebracht in 1576 met de bouw van het prachtige Rennaissance Belfort.

Amiral Reveillere, Roscoff
Net bij de ingang van de vrije tijd zijn poort en parkeergelegenheid twee huizen, bekend als "De Mary Stuart huizen". Mary Stuart hier geland in 1548 en de legende gaat dat de toekomstige koningin van Frankrijk en Schotland bleef in deze huizen.

Als lokale kunst uw ding is
Zoals zou worden verwacht van zo'n een schilderachtige locatie dat Roscoff heeft verschillende commerciële galeries met werken van lokale kunstenaars te koop.Helaas op een out van seizoen maandag geen van hen waren open, maar het venster zijn displays zeker verleidelijk.

Krijg een bier tijdens het wachten voor uw Ferry 
Zodra u weer terug naar de haven van de veerboot en hebben ingecheckt; Als uw veerboot is niet klaar voor aan boord van de L'accostage is café-bar in de haven nogal een aangenaam, vriendelijk, plaats om een biertje of twee.Dit heeft het voordeel van opening naar het vertrek gebied en dus kunt u relatief snel stapt.

Het beste strand in Roscoff is op Laber, een kilometer verder op van het thalassotherapie Instituut, wanneer zeewater wordt gebruikt samen met algen als een medische behandeling.De dure hotels en restaurants zijn geconcentreerd rond dit strand, maar de oude haven heeft meer ambiance en kunt u boottochten naar de Ile de Batz (uitgesproken Ba) vanaf hier.Het is ook in Roscoff dat het traditionele beeld van de Franse mannen in zwarte baretten, compleet met snaren van uien, was geboren.Henri Ollivier ontnam uien Roscoff naar Engeland in 1828 en tot de jaren 1930 zou 'Johnnies' (Franse boeren) Laad-up van hun boten met streekproducten en varen naar Engeland, waar ze afgeleverd aan lokale markten op hun fietsen.

Het VVV-kantoor is op 46 rue Gambetta (02 98 61 12 13) in een aantrekkelijke stenen gebouw ten noorden van de place de la République.Hotels in Roscoff zijn overvloedig, met late-night aankomsten verwacht als gevolg van de veerboten.Er zijn een paar goede hotels op de rue Amiral Réveillère in de oude stad: Probeer het Hotel-Restaurant des Arcades op nummer 15 (02 98 69 70 45) heeft kamers van €30-40, of de Chardons Les Bleus op nummer 4 (02 98 69 72 03) met een goed restaurant en kamers vanaf €40-55.Eten in de eetzalen van het hotel is een goede optie, zolang u vóór 9 pm, anders er pizzeria's, creperies en schaal-en schelpdieren verkooppunten verspreid arriveren zijn over.

 


Best beschikbare Roscoff ferry ticket Prijsgarantie

Beste Roscoff Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Brittany Ferries of Ierse Ferry passagiers en veerboten ticketprijs en naar Roscoff.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Roscoff ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Roscoff ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Roscoff ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Roscoff Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Roscoff ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Roscoff bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Roscoff en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier