Rosslare Ferry

Rosslare passagiers- en auto veerdiensten

Rosslare passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Rosslare naar Cherbourg, Fishguard, Pembroke en Roscoff.

Vergelijken alle beschikbare Rosslare ferry ticketprijzen in real time en de goedkoopste beschikbaar Rosslare auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Rosslare en Cherbourg, Fishguard, Pembroke, Roscoff met Celtic Link Ferry, Irish Ferries of Stena Line boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Rosslare ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Rosslare veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Rosslare Ferry Tickets
met Celtic Link Ferry, Irish Ferries of Stena Line voor ferry's varen van Rosslare naar Cherbourg, Fishguard, Pembroke en Roscoff online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Rosslare passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Rosslare veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Rosslare

Rosslare is een aangename en populaire badplaats die beschikt over een meest aantrekkelijke blauwe vlag strand, en diverse sportfaciliteiten.De terminal van de ferry in Rosslare Harbour is Ierlands grootste passagier poort en personen- en goederenvervoer diensten verleent aan havens in heel Europa.

Rosslare Harbour  is nu de belangrijkste haven van het zuidoosten na de daling van de oude Viking port in Wexford.Gelegen 12.5 mijl ten zuiden van Wexford stad, de haven heeft drukke verbindingen met Fishguard, Pembroke, Cherbourg en Le Harvre.

Stena lijnen een uniek dagje service verlenen aan Oakwood Leisure Park heeft een van de beste achtbanen in de wereld.Rosslare moet niet worden verward met Rosslare stad, 5 km ten noorden van de haven.

De stad zelf, gelegen naast een lang zandstrand, heeft de prachtige Kelly hotel met alle populaire sporten en recreatiefaciliteiten.Entertainment ontbreekt nooit in Rosslare, met vele bars bieden levendige, traditionele Ierse muziek sessie meeste avonden van de zomer.

Rosslare Ferry Terminal

Het dorp van Rosslare Harbour  groeide op aan de behoeften van de haven met dezelfde naam (nu genoemd Rosslare Europort), eerst ontwikkeld in 1906 door de Great Western Railway en de Great Southern en de Great Western Railway aan steamferry verkeer tussen Groot-Brittannië en Ierland.Rosslare Harbour railway station werd geopend op 30 augustus 1906.

Hoewel de haven zelf dicht bij de bestaande regeling van Ballygeary ligt, was het vernoemd naar het dorp van Rosslare, ongeveer 4 km afstand (8 km over de weg) langs de kust.

Het dorp van Ballygeary was verdeeld in twee townslands, een bekend als tin stad en anderzijds als stro stad.Het wordt geloofd dat dit was vanwege de daken van de huizen.

Het dorp heeft een aantal van pensions, hotels, een rooms-katholieke kerk, een bank en sommige winkels.Net ten zuiden van de haven is een klein onderdeel leidt tot punt van Greenore, waar grijze zeehonden zijn meestal gezien worden.

Activiteiten in Rosslare stad

Rosslare is een vakantieoord voor ten minste 100 jaar.Het is trots op het tijdstip van de zonnigste plaats in Ierland, en records dragen dit uit: Rosslare ontvangt 300 uur meer zonneschijn elk jaar dan de gemiddelde plaats in Ierland.De lange zand strand is een blauwe vlag strand dus het trekt zwemmers en families, hoewel er een aantal goede golfbanen in de omgeving.De Dublin Rosslare Europort spoorweg loopt door het dorp.Rosslare heeft een paar goede hotels en een paar goede restaurants.

Golf  -de beroemde en spectaculaire links cursus van Rosslare Golf Club [5]. Het heeft twee 18 holes cursussen, beschikbaar voor niet-leden.Ook St.Helens Bay Golfclub.

Zwemmen  -uitschakelen van Rosslare Strand.Is tussen Rosslare Harbour en Carnsore punt Carne strand.

Cyclus -het plat Zuid-Wexford platteland is perfect voor fietsen.

Visserij -korting op de plaatselijke stranden.Deepsea visserij van nabijgelegen Kilmore Quay 

Vogels spotten  -veel trekvogels activiteit rond Rosslare punt op de flats van Wexford Bay.Ook op de Saltee eilanden (toegankelijk van Kilmore Quay). 

Het dorp heeft gezien een enorme hoeveelheid gebouw in de afgelopen jaren, zoals fiscale subsidies beschikbaar voor het bouwen van vakantiehuizen in deze regio werd.Dientengevolge, zijn er grote woonwijken van vakantiehuizen in de buurt van het strand.

Een lange sandspit uitrekken noorden van Rosslare scheidt Wexford Harbour uit de Ierse zee.Tot het begin van 1920, dit spit uitgerekt vele kilometers Noord, bijna aanraken van de Raven punt en het geven van een zeer smalle mond naar de haven van Wexford.Aan het einde van de schoorwal was een klein fort genaamd Rosslare Fort.In de winter van 1924-25 geschonden een storm het spit en het werd geleidelijk weggewassen.Het fort werd verlaten en nu alles wat overblijft is een eiland bij laag tij.De meeste kaarten van Ierland, echter nog steeds Toon de lange spit van zand.

Rosslare is bekend in Ierland als in het "zonnige Zuid-Oosten", en in 1959 Rosslare opgenomen 1,996.4 uren zonneschijn, de hoogste opgenomen in Ierland.Het is echter niet de warmste of droogste plaats in Ierland.

 


Best beschikbare Rosslare ferry ticket Prijsgarantie

Beste Rosslare Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Celtic Link Ferry, Irish Ferries of Stena Line passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Rosslare.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Rosslare ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Rosslare ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Rosslare ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Rosslare Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Rosslare ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Rosslare bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Rosslare en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier