Rostock Ferry

Rostock passagiers- en auto veerdiensten

Rostock passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Rostock naar Gdynia, Gedser, Helsingborg, Helsinki, Spodsbjerg en Trelleborg.

Vergelijken alle beschikbare Rostock ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Rostock auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Rostock, Gdynia, Gedser, Helsingborg, Helsinki, Spodsbjerg en Trelleborg met Finnlines, Scandlines, Tallink Silja of TT lijn ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Rostock ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Rostock veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Rostock Ferry Tickets
veerboot met Finnlines, Scandlines, Tallink Silja of TT lijn voor ferry's varen van Rostock naar Gdynia, Gedser, Helsingborg, Helsinki, Spodsbjerg en Trelleborg online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Rostock passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Rostock veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer informatie over Rostock

Rostock , de grootste stad in de noordoostelijke Duitsland heeft verschillende winnende kaarten zijn mouwen.

Van Rostock zee voorstad van Warnemünde is echt heel prachtig, Rostock de nachtleven is de beste ten noorden van Berlijn en de stad is een goede uitvalsbasis voor verschillende excursies van één dag.Bovenal zijn dingen steeds beter de hele tijd, zoals gebouwen en straten zijn voortdurend gerenoveerd, en eerbiedwaardige Universiteit van de stad helpt biotech vervangen zijn niet-concurrerende scheepswerven.

Rostock heeft de tweede grootste Duits Baltische Zee haven, de trans-Atlantische haven aan Luebeck.Voor personenvervoer deze poort is het verkeer kruispunt voor reizen naar Gedser/Denemarken, Trelleborg/Zweden, vent spelen/Letland, Finland, Estland en Rusland.

Home van het Noord Duits Philharmonisch Orkest, het Volkstheater Rostock is een geweldige manier om te besteden een nacht uit op de stad.Het theater biedt naast orkestrale voorstellingen, drama, komedie, dans en opera optredens van top namen in de industrie.De Volkstheater staat bekend om de enscenering baanbrekende prestaties die ongewone enscenering nemen.

Rostock veerboten
Rostock-reizen

Er zijn veerdiensten naar Denemarken, Zweden en Letland en Estland en Finland in de zomer.Tarieven zijn vrij ingewikkeld afhankelijk van het seizoen en het aantal reizigers, zodat de volgende opties zijn beschikbaar als ruwe hoogseizoen gidsen alleen.Scandlines reist naar Gedser, Denemarken, Trelleborg in Zweden en Ventspils, Letland. TT-Line zeilen naar/van Trelleborg drie keer per dag.

Reizen in Rostock Stad, met inbegrip van Warnemünde, kosten <span class="notranslate"> </span> €1.50 /3,20 voor een single/day pass, geldig op de Warnow veerboten evenals vervoer over land.De omgeving is gezoneerd; een single/day pass kosten €1.50/2.80 voor een zone of € 5/10 voor alle zones.

Rostock Sightseeing 

De haven van Rostock is de grootste Baltische haven in heel Duitsland.Als zodanig, ontvangt zij het grootste aantal toeristen passeren Duitsland via cruiseschepen per jaar.Als u van plan bent om te bezoeken, zijn er tal van historische plekken en moderne dag hotspots op te nemen op uw route

St.Marien Church (kerk St. Mary's).
Deze gotische kerk was bedoeld om hoger zijn dan de kerk van Lübeck.Het werd voltooid in het midden van de eeuw 15t.De bouw duurde bijna 250 jaar.Het schip, gebouwd na de oorspronkelijke dak was ingestort heeft een atypisch, korte lichaam.De massieve westelijke toren is net zo breed als drie beuken.Onderling verbonden delen van beglazing versieren de buitenkant van de kerk.Het interieur is witgekalkte en functies sterren gewelf.De belangrijkste attractie van de kerk is de astronomische klok, gebouwd in 1472 door Düringer van Nürnberg.Het mechanisme zal tonen de juiste tijd en datum tot 2047.

Rathaus (stadhuis).
Op de Neuer Markt (nieuwe markt) staat het stadhuis.De barokke voorgevel werd toegevoegd in 1727-1729.Uit deze gevel voortvloeien zeven gotische torens die deel uitmaken van de oorspronkelijke stijl van het gebouw.

Steintor (Stone Gate). 
Ten zuiden van Neuer Markt is de Steintor, de meest bekende van de poorten in de oude stadsmuur.Het is een van slechts drie overlevende poorten van de oorspronkelijke vestingwerken van Rostock.De bekroning op de top van de poort is toegevoegd tijdens de Renaissance...

St.Petri kerk (St.Peter's Church): 
Deze gotische kerk uit de 13de eeuw heeft een 117 m hoge spits (met lift) het was gebouwd op de plaats waar de stad werd gesticht.De torenspits van de kerk wordt vaak gebruikt als een nautische landmark naast de kerk de Sluter Monument ter nagedachtenis aan Joachim Slüter is, predikt een reformator van Rostock die zijn gehouden in het lokale dialect tussen 1525 en 1532.e

Kröpelin Gate en Kröplinerstrasse:
Grootste en mooiste van de voormalige 22 stadspoorten, nu herbergt de City History Museum.De straat is het meest populair in de stad en is omzoomd door huizen uit de 17de tot de 19de eeuw.

Dierentuin:
De dierentuin van Rostock is de grootste dierentuin aan de Baltische kust.Het oppervlak maatregelen 56 hectare die worden gebruikt voor 1.700 dieren van 360 soorten.


Best beschikbare Rostock ferry ticket Prijsgarantie

Beste Rostock Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Finnlines, Scandlines, Tallink Silja of TT lijn passagier en veerboten ticketprijs en naar Rostock.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Rostock ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Rostock ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Rostock ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Rostock Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Rostock ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets naar en van Rostock bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Rostock en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier