Rosyth Ferry

Rosyth passagiers- en auto veerdiensten

Rosyth passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten zeilen van Rosyth naar Zeebrugge.

Vergelijken alle beschikbare Rosyth ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Rosyth auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Rosyth, Zeebrugge met P & O vracht veerboot ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Rosyth ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Rosyth veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Rosyth Ferry Tickets
veerboot met P & O vracht veerboot voor veerboten zeilen van Rosyth naar Zeebrugge online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Rosyth passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Rosyth veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Rosyth

Rosyth is een havenstad in Fife in Schotland.Het werd gebouwd in de vroege 20e eeuw naar het huis van de werknemers op de nabijgelegen scheepswerf van Rosyth.De stad is het eindpunt van Schotland's enige directe veerboot link naar het vasteland van Europa.

De meeste reizigers die aankomen in Rosyth blijft onmiddellijk hun reizen in Schotland.De oude hoofdstad, Dunfermline ligt op slechts 3 km naar het noorden, terwijl de huidige hoofdstad Edinburgh is slechts 12 km naar het zuiden.Fife Raad loopt een gratis shuttlebus van de terminal van de ferry dienst de Ferrytoll Park and Ride bus uitwisseling en Inverkeithing Rail Station, die beide ruime aansluitende verbindingen bieden

Tot de vroege 20e eeuw, was Rosyth kasteel bijna geheel omringd door de zee.Nu, het is een beetje onlogisch gezicht, omgeven door de marine-scheepswerven en industriële gebouwen, die werden gebouwd op het land heroverd van de zee.Het kasteel bestaat uit een Torenhuis en binnenplaats, grotendeels dateert uit de late 15e eeuw.Het is niet normaal mogelijk toegang tot het interieur van het Torenhuis van de.

Rosyth Ferry Terminal
Rosyth passagiers en vracht veerboten

De weg kruist de Noordzee tussen Rosyth, Fife, Schotland en Zeebrugge, Vlaanderen, België.In de buurt van Rosyth gaat de veerboot onder de Forth Bridge.

Na een uitvoerige raadpleging en aanbesteding proces door de Schotse overheid, werden de Griekse rederij Superfast Ferries (eigendom van de Attica groep) bevestigd als de exploitant van de route.Diensten begonnen in mei 2002 twee schepen - MS Superfast IX en MS Superfast X - met een overnachting dienstverlening met een tijd van de kruising van 17 uur.

Terwijl autoverkeer, met name in de zomermaanden, relatief goed bewezen, gemonteerd zorg dat er onvoldoende vrachtwagens en andere goederenvervoer om de service op de lange termijn levensvatbaar waren.De dienst werd teruggebracht tot drie keer per week in 2005 en Superfast IX overgedragen aan de Baltische Zee.

In 2006, de verkoop van Superfast X werd aangekondigd en het schip werd vervangen door de kleinere Blue Star I - van de Superfast zus bedrijf Blue Star Ferries (ook eigendom van Attica). In 2008 werd aangekondigd dat de Superfast/Blue Star Ferries de service in September zou stopzetten.

Het besluit om de route axe veroorzaakt aanzienlijke politieke onrust in Schotland.De Schotse regering gevraagd om een nieuwe exploitant over de route te nemen.In eind 2008 Norfolkline aangekondigd dat het zou de route opnieuw in mei 2009, opnieuw met behulp van een driewerf-wekelijks overnachting dienst (maar uitgebreid tot 20 uren, in plaats van de vorige 17 uur, om te verminderen brandstofverbruik). [2] Zoals Superfast, de Norfolkline service aangeboden een dienst voor zowel voertuig en voet passagiers.

Norfolkline is een Nederland-op basis van een dochteronderneming van de Deense scheepvaartmaatschappij DFDS en voorheen van de Maersk Group.Op 17 December 2009 DFDS aangekondigd dat het had ingestemd met Norfolkline van Maersk kopen.

Norfolkline het schip voor de route was de MV Schotse Viking die, ondanks de naam, is geregistreerd in Italië.Op 5 augustus 2010 het schip in botsing met een kleine vissersboot voor de kust van Schotland, wat resulteert in het verlies van de vissersboot en de dood in een van de twee mannen aan boord van de vissersboot.

Op 20 augustus 2010 werd aangekondigd dat de passagiersdienst zou eindigen op 15 December 2010, met de service wordt vervangen door een DFDS alleen-vracht veerboot service.De vervanging vracht-alleen dienst wordt geëxploiteerd met twee ferries de Tor Finlandia en de Cimbria Seaways met 4 vertrek per week.

Tenzij een andere operator recommences operaties, zal er opnieuw worden geen directe passagier veerdienst tussen Schotland en continentaal Europa.


Best beschikbare Rosyth ferry ticket Prijsgarantie

Beste Rosyth Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare P & O vracht veerboot passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Rosyth.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Rosyth ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Rosyth ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Rosyth ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Rosyth Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Rosyth ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Rosyth bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Rosyth en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier