Rovingo Ferry

Rovinj passagiers- en auto veerdiensten

Rovinj passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten van Rovinj zeilen naar Venetië.

Vergelijken alle beschikbare Rovinj ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Rovinj auto en passagiers veerboot tickets naar en van Rovinj zeilen, Venetië met Venezia veerboot lijnen ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Rovinj ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Rovingo (Rovinj) veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Rovingo Ferry Tickets
veerboot met Venezia Ferry lijnen voor veerboten van Rovinj zeilen naar Venetië online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Rovinj passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Rovinj veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Rovinj

Rovinj (Staphorst in het Italiaans) is een stad in Istrië, Kroatië.De stad is officieel tweetalig met zowel de Kroatische en Italiaanse usedand onderwezen wordt.

Rovinj  is de belangrijkste attractie van Istrië.Het is toeristisch en bewoners zijn de ontwikkeling van een scherp oog voor het maximaliseren van hun winst, maar Rovinj is een van de laatste van de ware mediterrane vissershavens.

Vissers hun vangst trek in de haven in de vroege ochtend, gevolgd door een horde van squawking meeuwen, en hun netten herstellen voor de lunch.Gebeden voor een goede vangst zijn uitgezonden op de enorme kathedraal van St. Euphemia waarvan 60 m hoge toren punctuates het schiereiland.

Beboste heuvels en laagbouw luxehotels omringen een stad webbed door steile, geplaveide straten.De 13 groen, offshore eilanden van de Rovinj-archi­pelago maken voor een aangenaam en gevarieerd uitzicht en u kunt zwemmen vanaf de rotsen in de bruisend water onder Hotel Rovinj.

Venezia lijnen is de vuist hoge snelheid ferris bedrijf in de Noord Adriatische Zee, welke links Venetië aan Istrische kust en in de hoofding Rovinj.Vertrek elke dag om 5 uur pmen aankomst in 8 h 00 uur

Rovingo Ferry haven

Rovinj is een klassiek model van een stad van het Middellandse-Zeegebied formulier.Het werd versterkt door muren in twee rijen zo vroeg als de Middeleeuwen, met stadspoorten later opgenomen in de nieuwe lay-out.In de late 18e eeuw, was het rotseilandje waar Rovinj werd oorspronkelijk gebouwd, verbonden met het vasteland.Op dat moment begon de rest van de stad te ontwikkelen.Rovinj is een van de meest ontwikkelde badplaatsen in Kroatië, biedt een hele reeks van bezoeker kansen in een pittoreske ambiance van de oude stad, omgeven door dichte dennenbossen.

Het kustgebied van Rovinj is zeer goed gearticuleerd met talrijke baaien, kreken en capes.Er zijn plaatsen van grote natuurlijke en ecologische waarde: forest park Punta Corente-Muntrav, St.Andrea de archipel, het moeras Palud, de Limski kanal Fjord en Monfiorenzo grot.Langs de kust, met een sterk mediterrane flora en fauna, heerst een sup-mediterraan klimaat met een gematigde luchtvochtigheid.De aanwezigheid van de mens bereikt terug naar de prehistorische tijd.De kern van de antieke stad, gebouwd op fundamenten van een insulaire verrijking die was een prehistorische nederzetting (Bronstijd - IJzertijd), dateert uit de 2e-4e eeuw, en ook presenteert een unieke Venetiaanse stedelijke en architectonisch model, gebaseerd op de late oudheid en hoge middeleeuwse stichtingen.

De historische kern is opgestapeld op een heuvel, op een zeer smalle gebouw gebied van voormalig eiland, met huizen gebundelde samen tot de deur-stap van de barokke kerk van St.Euphemia.De kerk en haar slanke klokkentoren domineren de stad, met de ruime Valdibora baai aan de noordzijde en de pittoresk baai van St.Catherine op de zuidelijke kant van de stad.Rovinj is een belangrijk economisch centrum.Hotel-en-toeristische sector (hotels, kampen, bungalows, particuliere accommodatie, etc...), industriële sector (vooral tabak productie en visserijsector), en zeemanschap en visserij zijn de belangrijkste bedrijven en ondernemingen die verbonden.

Activiteiten en bezienswaardigheden in Rovingo 

Duiker sportcentrum 
De meeste mensen hop aan boord van een boot voor ernstige zwemmen, snorkelen en te zonnebaden.Een reis naar Crveni Otok of Sveti Katarina is gemakkelijk geregeld.Duiker Sport Center is de grootste operatie in Rovinj, aanbod boot duiken vanaf €20 tot en met 35 € afhankelijk van afstand en huur van uitrusting voor €20.Hier de belangrijkste duik attractie is het wrak van de Baron Gautsch, een Oostenrijkse passagier-stoomschip tot zinken gebracht in 1914 door een Oostenrijkse mijne veroorzaken 177 doden.Het wrak ligt op 40 meter van het water en biedt volop van het mariene leven.

Kathedraal van St. Euphemia 
De enorme kathedraal van St. Euphemia domineert volledig de stad vanaf de top van een heuvel locatie in het midden van het schiereiland.Gebouwd in 1736, is het de grootste barok gebouw in Istrië, als gevolg van de periode tijdens de 18e eeuw, toen Rovinj de meest bevolkte stad en een belangrijk visserij centrum het bolwerk van de Venetiaanse vloot was.Naast de kant is deur van de kerk een 14e-eeuwse marmeren reliëf van St. Euphemia.Binnen de kathedraal, niet te missen het graf van St. Euphemia achter de rechter altaar.

Regionaal Museum
Het regionale Museum bevat een collectie schilderijen uit de 15de tot de 19de eeuw en werken van hedendaagse kunstenaars in Rovinj, evenals verschillende Etruskische stukken.Helaas, de geringe omvang van het museum betekent dat slechts een klein percentage van de collectie te zien op een bepaald moment is.De openingstijden zijn onregelmatig in het laagseizoen.

Pro Montana
Er zijn 80 kletteren routes in een voormalige Venetiaanse steengroeve in Zlatni Rat, veel geschikt voor beginners.Pro Montana bij de ingang van Zlatni Rat zorgt voor een gids en apparatuur voor 180 KN.Het biedt ook een klimmen excursie aan Vranjska Draga op de westelijke hellingen van de Učka bereik voor 600 KN.

Franciscaans klooster
De barokke Franciscaans klooster werd gebouwd aan het begin van de 18e eeuw en bevat zowel een waardevolle bibliotheek als een klein museum van 18e - en 19e-eeuwse schilderijen en sculpturen.De bibliotheek noch het museum zijn momenteel open voor het publiek.

Veli Jože
Hoewel iets duurder dan Cantinon, dit is een goede plaats om te proberen Istrische gerechten, hetzij in een interieur met snuisterijen of op buiten tabellen gepropt.Probeer de bakalar (kabeljauw) in een witte saus, of gebakken lamsfilet met aardappelen.

Monte Carlo
De beste show in de stad is vanaf deze plaats kijken naar de zonsondergang.Cocktails zijn prijzig maar zittend op de rotsen naast de zee met uitzicht op Sveti Katarina is zeker de moeite waard de pralerij.

Rovinj Aquarium 
Opgericht in 1891, is het beste museum het Rovinj Aquarium.Het vertoont een goede verzameling van lokale zeeleven, van giftige schorpioenvissen voor kleurrijke anemonen.

De stad van St. Euphemia onlangs heeft ingezien drie miljoen bezoeker blijft voor de tweede keer, waardoor hij eens te meer de meest bezochte toeristische bestemming in de Adriatische Zee.

 


Best beschikbare Rovinj ferry ticket Prijsgarantie

Beste Rovingo Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Venezia veerboot lijnen passagiersschepen en veerboten prijs van het ticket naar en van Rovinj.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Rovinj ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Rovinj ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Rovinj ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met de Rovingo (Rovinj) veerboten klant zorgteam op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Rovinj ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets naar en van Rovinj bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Rovinj en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier