Saelvig Ferry

Saelvig passagiers- en auto veerdiensten

Saelvig passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Saelvig naar Hou, Kalundborg en Kolby Kas.

Vergelijken alle beschikbare Saelvig ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Saelvig auto en de passagier ferry tickets en naar Saelvig, Hou, Kalundborg en Kolby Kas zeilen met Samsotrafikken Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Saelvig ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Saelvig veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Saelvig (Samso Island) Ferry Tickets
veerboot met Samsotrafikken Ferry lijn voor ferry's varen van Saelvig naar Hou, Kalundborg en Kolby Kas online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Saelvig passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Saelvig prijs van het ticket van de veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Saelvig / Samso eiland 

Saelvig haven in op Samso eiland. Het eiland van Samsø recht in het midden van Denemarken gelegen halverwege tussen Jutland en -Zeeland is verbonden met het vasteland via de veerboot route van Hou in Oost-Jutland naar Sælvig aan de westkust van Samsø. De overtocht tijd tussen Hou Samsø is een uur.

De route van de veerboot van Hou naar Samsø is een van de twee veerboot verbindingen met Samsø. De andere veerboot route naar Samsø verbindt Kalundborg en Kolby Kaas.Kalundborg is gelegen aan de westkust van Zeeland en Kolby Kaas zit op de zuidelijke kust van Samsø.

De route van de veerboot van Hou naar Sælvig wordt beheerd door de veerboot MF Kanhave op de foto hierboven.De veerboot werd gebouwd in 2009 en heeft omgehakt de tijd van de kruising tussen Jutland en Samsø met 15 minuten tot een uur scherp.Er is maximaal zeven dagelijkse vertrekken uit Hou op Samsø-meeste tijdens de zomer en minder in de winter.

Saelvig Ferry Terminal

Hoewel dat de veerboot maximaal 86 auto's dragen kan, reserveringen zijn aangeraden tijdens een reis naar Samsø tijdens de zomer.In juli en augustus is ook een kleinere passagiersveerboot zeilen tussen Hou en Kolby Kaas.Echter, deze veerboot alleen uitvoert passagiers en fietsen maar geen voertuigen.De overtocht tijd op de Hou-Kolby Kaas route in de zomer is 1 uur en 10 minuten.

Samso eiland  bevindt zich op 9 km van het schiereiland Jutland en een twee uur durende veerboot rit van het vasteland (Hou poort). Hoewel dit eiland heeft gevormd een vooruit denken sociale energierevolutie, zeggen vele reizigers dat een reis naar het eiland is een reis terug in de tijd.

Het eiland heeft een bevolking van ongeveer 4.300.Er zijn 21 windturbines die het eiland, leveren genoeg energie voor het eiland en meer macht.Ze verkopen overgebleven energie naar het vasteland voor een winst.Dit eiland is volledig zelf voldoende.De invoering van deze projecten voor hernieuwbare energie heeft geleid tot nieuwe markten en nieuwe goedbetaalde banen.Samso inwoners nu omarmen een levensstijl die heeft gestimuleerd hun economie, hun manier van leven verbeterd en hun omgeving schoon gehouden.

Bij het bezoeken van Samso zal u wilt brengen uw wandel laarzen en een eco-mentaliteit.U zult ook willen huren van een fiets om de omgeving verkennen.Openbaar vervoer is ook een optie; de regelmatige busdiensten worden uitgevoerd door een systeem van energie-efficiënte telebus waar bussen rijden op aanvraag.

De eerste plaats om te bezoeken om ten volle waarderen wat dit eiland is alles over is de Samsø energie Academie waar vindt u meer informatie over de resultaten van het eiland experiment en de "groene technologie" in het algemeen.Gelegen in de stad van Ballen, een pittoreske haven dorp, is deze Academie een perfect voorbeeld van gebouw terwijl geen CO2-voetafdruk.

Een unieke optie bij een bezoek aan Samso is om de Prairie Wagon vakantie ervaring.Neem een paar stappen terug in de tijd en Samsø tour in een traag tempo als twee Noorse Fjord paarden Trek uw wagen prairie rond het eiland.Vervolgens uw nachten doorbrengen op permanente campings met andere "prairie kolonisten". Zij bieden zelfs een moderne electrolux propaan koelkast op site die is van essentieel belang voor het bier dat met de barbeque gaat!

Volgende op de toeristische is route Brattingsborg herenhuis, gelegen in een park in het zuiden van Samso.Het herenhuis werd gebouwd in de Engelse stijl in 1871-98.De hoofdweg loopt het park en leidt op door een bosrijke omgeving aan de kust.Het is open tot wandelaars en fietsers tijdens uren met daglicht van juni tot augustus, en het is dat een zeer populaire locatie voor land loopt.De "Vesborg Fyr" vuurtoren naar het zuiden fungeert als een mijlpaal.

Het grootste hotel op het eiland is de Ballen Badehotel met 37 kamers.Dit hotel is open seizoensinvloeden April tot oktober.Alle kamers zijn voorzien van flatscreen-tv's en gratis toegang tot internet hebben.Er is een golfbaan aan zee in de buurt en het hotel golfarrangementen voor u zal boeken.Hun restaurant wordt beschouwd als de beste op het eiland, met klassieke Deense en Franse gerechten bereid met verse, kwaliteit ingrediënten van de plaatselijke boerderijen en vissers.Grootste deel van het voedsel is biologisch; lokaal geteelde producten telers gedijen als de lokale mensen proberen om te voorkomen dat geïmporteerde producten gegroeid met chemische meststoffen op basis van olie.In de zomermaanden hoor je meestal een live orkest spelen in de binnenplaats ter begeleiding van uw maaltijd.

Als u op zoek bent voor een nostalgische, is ontspannende en gezonde vakantie van uw dagelijkse hectische routine Samso eiland enkel de plaats voor uw volgende eco-vakantie.


Best beschikbare Saelvig ferry ticket Prijsgarantie

Beste Saelvig Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Samsotrafikken Ferry lijn passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Saelvig.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Saelvig ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Saelvig ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Saelvig ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Saelvig Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Saelvig ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Saelvig bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Saelvig en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier