Saint Nazaire Ferry

Saint Nazaire passagiers- en auto veerdiensten

Saint Nazaire passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten zeilen van Saint Nazaire aan Gijon.

Vergelijken alle beschikbare Saint Nazaire ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Saint Nazaire auto en de passagier ferry tickets zeilen naar en van Saint Nazaire, Gijon met GLD Atlantique Ferry ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Saint Nazaire ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Saint Nazaire veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Saint Nazaire Ferry Tickets
veerboot met GLD Atlantique Ferry voor ferry's varen van Saint Nazaire naar Gijon online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs wij citeren u voor uw geselecteerde Saint Nazaire passagier of auto ferry ticket, accommodatie aan boord en voertuigtype is alles wat u betaalt, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Saint Nazaire veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Saint Nazaire

Saint-Nazaire , aan de monding van de rivier de Loire op de Golf van Biskaje is een belangrijke zeehaven, een grote scheepsbouw en een industrieel centrum met luchtvaart, metallurgische, chemische en voedingsindustrie.Het is een haven voor de Franse Marine.

Saint-Nazaire wordt beschouwd als de site van de oude Gallo-Romeinse zeehaven van Corbilo.Het was weinig meer dan een vissersdorp tot de halverwege de 19e eeuw, toen de poort werd gebouwd om schepen te groot om te varen op de Loire naar Nantes tegemoet te komen.

De scheepsbouwindustrie in de stad, blijft maar na overleefde verschillende economische teruggang, een dominante sector.Het wordt ondersteund door een aantal andere productie-activiteiten.Saint-Nazaire heeft ook een lange geschiedenis van Vliegtuigproductie.

Meer dan eenderde van Saint-Nazaire oppervlak is "groen", met openbare parken en tuinen, talloze prive-tuinen en bijna 2500 hectare van landbouw en moerassen die deel uitmaken van de moerassen van Brière.

Haven Saint Nazaire

Saint-Nazaire heeft nooit van gedroomd om een badplaats, maar de stad heeft de prachtige kust met stranden en baaien, kliffen en rotsen, een verschillende openbare kilometer lange wandelpad en een onlangs vernieuwde boulevard zeer actief ontwikkeld.Saint-Nazaire echter niet de omgeving aan ontwikkeling doet offeren, en levert inspanningen ter bescherming van de kust.

Toen de Duitse onderzeeër basis werd gebouwd, tussen 1940 en 1942, de plaats van de voormalige transatlantische terminal, de hele haven site was dramatisch veranderd.Het is rond de onderzeeër pennen, rond de haven bekken en dokken, Saint-Nazaire heeft zowel zich verzoende met de haven en creëerde een authentiek en origineel toeristische aanbod.

Saint-Nazaire ligt in het hart van een bijzonder aantrekkelijke en gevarieerde regio: van Nantes aan de wilde kust van Le Croisic, van de wijd open stranden aan de Loire South bank aan de baai van La Baule, van de zoutpannen Guérande aan het wetland van de moerassen van Grande Brière, zult u ontdekken evenals buitengewone landschappen en dorpen met vaak opmerkelijk erfgoed.

Slechts vijftien minuten weg La Baule, Guérande, de BrièreWith zijn zacht gebogen uitgestrektheid van gouden zand.De 9 km lange is baai van La Baule het zeer beeld van plezier aan zee.Net als in het naburige resort van Pornichet is het strand een beroemdheid op zich! 

En voor een verandering van het luieren op hete zand, er is veel om uit te kiezen: casino's en thalassotherapie, Paardrijden, zeilen, tennis of slenteren langs de prachtige villa's... Aan het eind van de baai is Le Pouliguen de toegang tot de "Wild Coast." Al de weg naar Le Croisic moedig ruige kliffen de zee en de wind.

In de Middeleeuwen werd de stad Guérande, waarvan de Bretonse naam "Rann Gwenn" betekent 'het witte Land', rijke gemaakt door de handel in zout.Binnen de stadsmuren uit de 14de en 15de eeuw is de oude stad met zijn smalle straatjes en prachtige stenen huizen uiterst charmante.Vervolgens rijden op de Tampa, een door de mens veroorzaakte landschap dat is net zo uniek als het zout dat is hier is gegroeid sinds de Romeinse tijd.

Als zout werd de regio witgoud, er ook gebruikt als zwart goud: turf van de moerassen van Brière.Wandelen, op een fiets, in een traditionele platte boot of een koets, wil je een rustig ritme om te verkennen de Brière, de schijnbaar eindeloze grachten en dorpen met talloze rieten/b & b aan te passen.

 


Beste beschikbare Saint Nazaire ferry ticket Prijsgarantie

Beste Saint Nazaire Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare GLD Atlantique Ferry passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Saint Nazaire.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Saint Nazaire ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Saint Nazaire ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Saint Nazaire ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met de Saint Nazaire veerboten klant zorgteam op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Saint Nazaire ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets naar en van Saint Nazaire aan onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Saint Nazaire en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier