Sandefjord Ferry

Sandefjord passagiers- en auto veerdiensten

Sandefjord passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Sandefjord naar Stromstad.

Vergelijken alle beschikbare Sandefjord ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Sandefjord auto en passagiers veerboot tickets zeilen naar en van Sandefjord, Stromstad met Color Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Sandefjord ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Sandefjord veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Sandefjord Ferry Tickets
veerboot met kleur lijn voor ferry's varen van Sandefjord naar Stromstad online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Sandefjord passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Sandefjord veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Sandefjord

Sandefjord is een plaats (town) in het Argentijnse bestuurlijke gebied Tumbaya in de county van Vestfold, Noorwegen.Twee schiereilanden genaamd Østerøya ("Oost-eiland") en Vesterøya ("westelijke eiland") vormen de Sandefjordsfjord en Mefjord.De kustlijn bestaat uit een verscheidenheid van zandstranden, skerries en eilandjes.

Sandefjord  was vroeger een beroemde kuuroord, met verschillende soorten baden voor verbetering van de gezondheid.Onder deze waren zout water zee Baden, zwavel en modder baden en royalty's werden frequente bezoekers.

Sandefjord heeft een goede selectie van restaurants en cafà © s.Wat is eventueel Noorwegens beste gastronomische restaurant ligt hier in een modern gebouw in de buurt van de haven.

Sandefjord heeft een charmante centrum van de stad, bestaande uit een mengsel van oude en moderne gebouwen en een brede selectie van winkels.In de buurt van de walvisvangst monument gelegen aan het einde van de hoofdstraat van de stad, is een restaurant genaamd Kokeriet, een van de weinige plaatsen waar regelmatig walvis vlees wordt geserveerd.

Sandefjord Ferry Terminal
Wat te doen in Sandefjord

Sandefjord is een moderne stad met grote variatie.De stad heeft een interessante geschiedenis, prachtige natuur en een verscheidenheid aan culturele manifestaties.Fietsen of wandelen langs de kust.Tee off in Sandefjord Golf, of uw familie nemen naar nieuwe hoogten in Scandinavië de grootste buiten klimmen park.De muziek van de natuur is ook uitstekende ontspanning en Sandefjord beschikt over een lange kustlijn, grote bossen, talrijke rotsen en sandy stranden die bieden ruimte voor ontspanning het hele jaar door.

Stranden 
Tussen de zandstranden liggen een aantal beschutte baaien en mooie gladde, hellende rotsen.U kunt kiezen tussen drukke stranden of meer afgelegen badzones – langs een kustlijn dat bijna 150 kilometer lang is.

Wandelen
Als u wilt gaan wandelen of wandelen, de mogelijkheden vele en gevarieerde zijn – zowel langs de kust en in het forest.De kust trail op Vesterøya biedt 25 kilometer gemarkeerde routes voor wandelaars waar Folehavna, met zijn gladde kust rotsen en prachtig uitzicht, bij de ingang tot de open zee ligt.U vindt ook ruïnes van een Duitse fort gebouwd in 1941.

Huur een fiets
Ideaal voor sightseeing.Fietsen zijn beschikbaar voor huur voor aangename cyclus ritten in Sandefjord van gemakkelijk toegankelijk en vlakke landschap.Van het VVV-kantoor huren.

Visserij
Als u vissen in de zee wilt, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos – zowel vanuit een boot land.Als u vissen van land wilt, zal de twee kust paden op Østerøya en Vesterøya u wijzen op de vele uitstekende visplaatsen.U kunt een kaart aanvragen bij het VVV-kantoor.

Sandefjord Golf
Golfbaan van de stad ligt in een landelijke omgeving met gevarieerde landschap door Marumskogen.Sandefjord Golf biedt een 18-holes park en bos cursus met vele idyllische meren.Acht van de gaten hebben een meer in de vaargeul.

Foldvik familie Park
Foldvik Family Park is een park waar volwassenen in een prachtige omgeving ontspannen kunnen terwijl de kinderen zich in de grote activiteit gebieden vermaken, of zeg hallo tegen de vele dieren.

Hoge en lage activiteit Park
Geven bij Scandinavië de grootste buiten klimmen park gaan klimmen.De verschillende cursus lay-outs bij hoge en lage activiteit Park bieden verschillende moeilijkheidsgraden, geschikt voor de meeste leeftijden en vaardigheden.De gemakkelijkste route is geschikt voor kinderen vanaf zo jong als drie, terwijl de meest uitdagende één 25 meter boven de grond verhoogt.Er zijn verschillende zip lijnen ook - de langste ligt op 500 meter en gaat voorbij aan de waterval in Numedalslågen.

Verkennen van de kust met een gids
Op Norsk Fjell-og Padleskole u kunt het huren van een gids voor het verkennen van de kust.Een spannende buiten activiteit waarin klimmen, springen langs de kliffen en zwemmen in de zee.U kunt ook proberen klimmen of kajakken.

Metro Bowling og Lekeland Sandefjord
Indoor activiteiten voor het hele gezin.10 bowling banen met de nieuwste computertechnologie.U kunt huren apparatuur en alles wat die u nodig hebt ter plaatse.Metro Bowling og Lekeland Sandefjord hebben ook een speelplaats voor kinderen tot 12, met springkasteel, bal kamer, dia's, klimmen muur en meer.

Zwembad
Aan de bovenkant van Bugårdspark ligt van Sandefjord zwembad met duiken boards, dia's en een zwembad met warm water.Het Rica Park Hotel Sandefjord heeft ook een zwembad.Er is hier een zoutwaterbad, en Park Badet biedt ook een opleiding studio, solarium, natte en droge sauna's, snack bar en spa.

Sandefjord ik s een verkeer kruispunt zowel nationaal als internationaal.Color Line, Sandefjord luchthaven Torp, NSB en de autoweg E18 zorgen voor goede vervoersverbindingen.De veerdienst kleur lijn links Sandefjord met Strömstad in Zweden.Er zijn verschillende vertrekken dagelijks, en reistijd is 2 uur en 30 minuten.

 


Best beschikbare Sandefjord ferry ticket Prijsgarantie

Beste Sandefjord Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare kleur lijn passagier en veerboten ticketprijs en naar Sandefjord.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Sandefjord ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Sandefjord ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Sandefjord ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Sandefjord Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Sandefjord ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets naar en van Sandefjord bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Sandefjord en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier