Santa Cruz de la Palma Ferry

Santa Cruz de la Palma passagiersschepen en veerboten

Santa Cruz de la Palma passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen uit Santa Cruz de la Palma naar Las Palmas en Tenerife.

Vergelijken alle beschikbare Santa Cruz de la Palma ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Santa Cruz de la Palma auto en de passagier ferry tickets en naar Las Palmas, Santa Cruz de la Palma en Tenerife zeilen met Acciona Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Santa Cruz de la Palma ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Santa Cruz de la Palma
Ferry Ticket prijzen & reserveringen


Santa Cruz de la Palma Ferry Tickets boeken
veerboot met Acciona Ferry lijn voor ferry's varen uit Santa Cruz de la Palma naar Las Palmas en Tenerife online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Santa Cruz de la Palma passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Voor het verkrijgen van een Santa Cruz de la Palma veerboot ticketprijs en boek uw ferry-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Santa Cruz de la Palma

Santa Cruz de La Palma is beroemd om zijn houten balkons, geplaveide straten en oude gebouwen.Het ligt op loopafstand van het vakantieoord Los Cancajos.

De hoofdstad van La Palma, Santa Cruz is een aangename, kleine, historische stad met vele interessante oude koloniale gebouwen met hun typische Canarische balkons, weinig aantrekkelijke pleinen, musea, straatmarkt en een strandboulevard.

Er is geen speciaal gebouwde toeristische accommodatie in Santa Cruz (dit kan worden gevonden op nabijgelegen Los Cancajos) maar er is een verscheidenheid aan winkels en restaurants.

Passagiers aan boord van de vele veerboot cruiseschepen die in de haven van Santa Cruz dok kunnen gemakkelijk een wandeling maken naar het centrum van de stad die net aan de overkant van de haveningang.

Santa Cruz de la Palma

Santa Cruz de La Palma is een mooie stad met een koloniale lucht die worden bewaard in de historische wijk, verklaarde een historisch-artistieke Site, talrijke paleizen, koloniale gebouwen en huizen gebouwd in de traditionele Canarische stijl.Wij mogen evenmin vergeten de kerken en het heiligdom van de Virgen de las Nieves, de instelling voor een eeuwenoude traditie: de afdaling van de patroonheilige van het eiland.Het enorm gevarieerde landschap gehuisvest door wat bekend staat als de "mooie eiland" toegankelijk vanaf de hoofdstad van het eiland is.

Voor een aantal van de beste specialist kleding winkels op de Canarische eilanden zal u moeilijk worden geduwd te vinden beter dan Santa Cruz de la Palma.Wat meer is, is het een genoegen om te wandelen rond deze historische gem van een kapitaal.Dwalen naar beneden Cally O'Daly, zo genoemd naar een Ierse handelaar hier gevestigd en heerlijke winkels in oude Canarische balkon gebouwen zoeken.Pauze op de verschillende pleinen, sommige met oude kerken en anderen met mammoet schip recreations huisvesting een militaire museum.Santa Cruz de la Palma is zeker een van de meest mooiste en esthetisch hoofdsteden te vinden op de Canarische eilanden!Als u op zoek bent om te worden gebaseerd op het historische centrum van La Palma dan is Santa Cruz de la Palma voor jou!

Een authentiek natuurlijke paradijs die de mogelijkheid biedt van het beoefenen van wandelen onder vulkanen en laurisilva bos in een van de beschermde gebieden, onder welke staat de Parque Nacional de Caldera de Taburiente.

Zorg ervoor dat u Zie de Plaza España en plak je neus in het stadhuis, die was de eerste in Spanje een verkozen Raad.

Historische bezienswaardigheden en musea in Santa Cruz de La Palma omvatten het Museo Naval gehuisvest in een gereconstrueerde schip dat grenzend aan Plaza Alameda (een mooie plaza bekleed met cafés en bars weefgetouwen) aan groot kitsch effect.Het bekend als de El Barco de la Virgen of de Maagd boot en zeer de moeite waard een kijkje voor het verkennen van de belangrijke geschiedenis van Santa Cruz de haven en de stad.In de buurt aan de kust is het nu eerder gepropt in uitziende Castillo de Santa Catalina - een fort uit de 17e eeuw gebruikt als een verdediging tegen invasie van piraten.

De Plaza Alemeda is een leuke plek voor een kopje koffie met fonteinen en standbeelden, en aan de ene kant, een replica van de schaal van de Columbus schip, de Santa Maria.Er is een Marine museum, vol met dingen zoals oude grafieken en boegbeeld, maar de beste bits is het schip zelf binnen het schip.Er is iets over de kanunniken op het dek dat je wilt spelen pirates maakt, zelfs als je een respectabele, middelbare leeftijd reizen schrijver.

In de buurt, staat in de Plaza San Francisco, een oud klooster dat nu het eiland museum--groot herbergt als je een natte dag.Het is als een gekke kruising tussen een hout gat en gallery-Renaissance schilderijen, oude scheepsbouw tools, weefgetouwen, gevulde vogels en schildpadden, en een rij van haaien hoofden met ernstige tanden.

3 km boven de stad (op loopafstand als je fit, en een ritje met de bus bent u niet) ligt het gehucht Las Nieves, met de meest prachtige kapel op het eiland- en geloof me, La Palma is gespecialiseerd in mooie oude kerken.Deze 500 jaar oud is, en het beeld van de Maagd Maria is terracotta, en zelfs ouder.COP een lading van dat plafond en altaarstuk!Eens in de 5 jaar, zij het beeld naar Santa Cruz voor een grote festival.De volgende is 2015.

Het restaurant op het plein heeft een beperkt menu, echt goed gekookt.Het is meestal gegrild vlees en salade, met plakjes, spanen of rimpelige aardappelen.Een mijl of zo op de weg, Chipi Chipi heeft een soortgelijk menu, met meer interessante decor (door een plaatselijke kunstenaar) en lagere prijzen.

Goede plaatsen om te eten in de stad zelf, omvatten La Lonja, La Placeta (op de Calle Real) en La Ola en El Picalo (aan de zee). 

Er zijn tal van bars ook, met La Cuatro en de Rocke is bijzonder populair.

 


Beste beschikbare Santa Cruz de la Palma ferry ticket Prijsgarantie

Beste Santa Cruz de la Palma Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Acciona Ferry lijn passagier en veerboten ticketprijs en naar Santa Cruz de la Palma.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Santa Cruz de la Palma ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Santa Cruz de la Palma ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Voor het boeken van Santa Cruz de la Palma ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met de Santa Cruz de la Palma Ferries klant-zorgteam op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Santa Cruz de la Palma ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets naar en van Santa Cruz de la Palma op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Santa Cruz de la Palma en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier