Santander Ferry

Santander passagiers- en auto veerdiensten

Santander passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Santander naar Plymouth en Portsmouth.

Vergelijken alle beschikbare Santander ferry ticketprijzen in real time en de goedkoopste beschikbaar Santander auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Santander, Plymouth en Portsmouth met Bretagne Ferry regel boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Santander ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Santander veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Santander Ferry Tickets
veerboot met Bretagne Ferry lijn voor ferry's varen van Santander naar Plymouth en Portsmouth online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs wij citeren u voor uw geselecteerde Santander passagier of auto ferry ticket, accommodatie aan boord en voertuigtype is alles wat u betaalt, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Santander veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Santander

Santander  is de regionale hoofdstad van Cantabrië op de noordelijke kust van Spanje.Het is zowel een bruisende Atlantische haven en een modieuze badplaats, voornamelijk voor de Spaanse toeristen.

Santander is een stad in die het mengsel van de verschillende roepingen, zeevaart, commerciële en toerisme tradities, patent blijft.Oorsprong van de stad is gerelateerd aan de Portus Victoriae gesticht door de Romeinen.Stedelijke ontwikkeling van de hoofdstad was echter niet te komen tot de XI c over.Wanneer de stad begon te groeien rond de abdij van San Emeterio.

Bretagne veerboten exploiteert twee afvaarten per week uit het Verenigd Koninkrijk naar Santander van half maart tot oktober, op woensdag van Portsmouth en op zondag van Plymouth, gemiddelde vaartijd uren wordt beheerd door de moderne MV Pont Aven.

Van November tot ongeveer 20 December en van half februari tot maart alleen de Plymouth - Santander dienst wordt geëxploiteerd met MS Bretagne reis tijd 24 hrs.Er is geen dienst van rond 20 December tot medio februari.

Santander Ferry

Santander heeft vele bezienswaardigheden en interessante plekken om te bezoeken per dag.Het is ook de perfecte gateway voor het verkennen van de rest van Cantabrië die een verbluffend mooie matrix van aard natuurreservaten biedt, stranden, middeleeuwse dorpen, bergen en moerassen.

Er zijn enkele mooie stranden binnen handbereik van het centrum van de stad maar Santander van maritiem klimaat betekent dat het zal nooit zijn top van de zon op zoek naar pakket vakantieganger van lijst.De zomers zijn gematigd, de winters zijn mild en grijze luchten en regen kan worden verwacht op elk moment van het jaar.

Maar stad liefhebbers ook geïnteresseerd in de geschiedenis, architectuur, cultuur of gewoon de ontdekking van wat buiten de haven van een van Spanje's grootste havens ligt zullen niet teleurgesteld in Santander.

Getting Around

De beste manier om ervaring Santander is te voet.Hoewel de stad is in langwerpige vorm is het nog steeds mogelijk om te lopen van het ene eind naar het andere, ten minste als energiek gevoel.De centraal gelegen gebieden, met name de toeristische delen van de stad, is een relatief geconcentreerd zone & het gebruik van het openbaar vervoer moet niet nodig.

Keuken

Het land rond Santander biedt grote diversiteit (aan de kust & met bergen aan de achterkant) die zijn weg heeft gewerkt in de lokale keuken.Verwachten een veelheid van vlees & visgerechten hier, met inbegrip van verse zalm & forel gevangen van de rivieren rond de stad.De provincie Cantabria is in heel Spanje beroemd voor de kwaliteit & romigheid van de melk, met melk gebaseerd desserts & gebak wijd-beschikbaar.

Winkelen

Santander biedt een goede selectie van alle soorten van verkooppunten.Deze omvatten modieuze boetieks, high street winkels, warenhuizen, markten, & ambachtelijke winkels.

Klimaat

Tijdens de zomermaanden (juni-September) is het klimaat in Santander warm, met dagelijkse hoogtepunten gemakkelijk bereiken van 30 ° C.De winters zijn ook relatief mild overweegt de noordelijke ligging op het schiereiland, met gemiddelden van ongeveer 10 ° C.Maar de regio is goed-gekend voor zijn hoge neerslag (in het Spaans voorwaarden ten minste), met name buiten het zomerseizoen.

 


Beste beschikbare Santander ferry ticket Prijsgarantie

Beste Santander Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Bretagne Ferry lijn passagier en veerboten ticketprijs en naar Santander.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Santander ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Santander ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Santander ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Santander Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Santander ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Santander op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Santander en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier