Sassnitz Ferry

Sassnitz passagiers- en auto veerdiensten

Sassnitz passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Sassnitz naar Klaipeda, Ronne en Trelleborg.

Vergelijken alle beschikbare Sassnitz ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Sassnitz auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Sassnitz, Klaipeda, Ronne en Trelleborg met Bornholmstrafikken, Scandlines veerboot of DFDS Cisco ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Sassnitz ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Sassnitz veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Sassnitz Ferry Tickets
met Bornholmstrafikken, Scandlines veerboot of DFDS Cisco voor ferry's varen van Sassnitz naar Klaipeda, Ronne en Trelleborg online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Sassnitz passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Sassnitz veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Sassnitz

Sassnitz ligt op het schiereiland Jasmund, ten zuiden van de Stubbenkammer kliffen, omgeven in het noorden door de prachtige Stubnitz beukenbossen.

Beschut door krijt groeve en bos, Sassnitz is gelegen terras-zoals in een vallei die werd gewassen uit de rots door het riviertje Steinbach.

Vanwege de Zuidoost ligging is er nog steeds een zuidelijke tuned vakantiesfeer voor de bars en pubs in de haven, wanneer de avond al op andere plaatsen in Rügen wil formuleren.Een wandeling langs de promenade met de langste mol in Europa verenigt de spa-gast van vandaag met die van de mode spa vanaf 1870.

De farmers dorp Crampas en de vissers dorp Sassnitz waren aan het begin van de Sassnitz van vandaag.Hun andere mentaliteiten make-up de charme en de levendigheid van de enige havenstad op het eiland Rügen.

Er zijn internationale veerdiensten Trelleborg in Zweden te Klaipeda in Litouwen van Sassnitz.

Sassnitz Ferry Terminal
Things to Zie & Do in Sassnitz

Er zijn vele aantrekkelijke plaatsen om te zien in en rond Sassnitz.De stad zelf heeft een mooie vissershaven.Kaap Arkona, meest noordelijke punt van Rügen, ligt op het Wittow schiereiland in het noorden van het eiland - de twee vuurtorens kunnen worden gezien voor mijl rond.De badplaats Binz is bekend om zijn witte villa's en spa architectuur.

  • U-Boot Museum
  • Ambachtelijke centrum
  • Waterfront Promenade
  • Oude stad 

Algemene informatie

Cruise seizoen - februari t/m Dec
Valuta - Euro (€) (EUR)
Taal - Duits
Landoppervlak - 46.45 km²
Bevolking - ongeveer 12.000
Elektriciteit - 2 ronde pinnen Europese stijl
Tijd - GMT/UTC plus één uur
Internationale land telefoon Code- + 49Port locatie - The Sassnitz harbor is niet langer in gebruik als een poort, de moderne haven ligt in de buurt van Dubnitz bekend als "Fahrhafen Sassnitz".

Reizen rond Sassnitz

Treinen vanuit Bergen auf Rügen, Binz en Stralsund.Een wijziging kan nodig zijn bij Bergen of Leitzow als aankomen op een lange afstand trein.Het treinstation en busstation liggen naast elkaar, en slechts een korte wandeling naar de stad.Er is een bus link naar/vanuit de haven van de veerboot (voor Zweden). Als met behulp van de reguliere Sassnitz - Binz busservice voor de veerboot, is de dichtstbijzijnde halte in Dubnitz (na het draaien op de poort op de top van de heuvel, als reizen vanuit de richting Binz.


Best beschikbare Sassnitz ferry ticket Prijsgarantie

Beste Sassnitz Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Bornholmstrafikken, Scandlines veerboot of DFDS Cisco passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Sassnitz.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Sassnitz ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Sassnitz ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Sassnitz ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Sassnitz Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Sassnitz ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets naar en van Sassnitz bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Sassnitz en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier