Savona Ferry

Savona passagiers- en auto veerdiensten

Savona passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Savona naar Bastia, Calvi en Ile Rousse.

Vergelijk alle beschikbare Savona ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Savona auto en passagiers veerboot tickets naar en van Savona, Bastia, Calvi en Ile Rousse zeilen met Corsica Sardinië Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Savona ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Savona veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Savona Ferry Tickets
veerboot met Corsica Sardinië Ferry lijn voor ferry's varen van Savona naar Bastia, Calvi en Ile Rousse online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Savona passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Savona veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Savona

Savona ligt in de regio Ligurië in Noord-Italië.De stad is een belangrijke zeehaven en op een gegeven moment gebruikt als de meest belangrijke stad in Italië voor zware industrieën.

Door de eeuwen heen die de stad had al onder het bewind van de Romeinen, alsmede de Langobarden, kunnen de invloeden van beide worden gezien in de hele stad.

Savona is goed verbonden met de steden en steden in Ligurië door treinen.Savona ligt ook heel dichtbij van Genua en Nice in Frankrijk, die beide hebben treinen verbinden met Savona.Dan deze steden heeft Savona ook treinen vanuit andere bestemmingen in Noord-Italië.Geplande veerdiensten varen ook van en naar de zeer aantrekkelijke haven van de stad.

Vanwege de veerboot zeehaven Savona is een belangrijke toeristische plek en is vaak erg druk in de piekseizoenen.Degenen die van plan zijn om te reizen naar de stad in de toeristische seizoenen moeten proberen te krijgen van de kamers van tevoren geboekt omdat anders het een beetje taai krijgt.

Ferry haven Savona
Attracties in Savona

Niet te veel reizigers maken hun weg naar Savona bij een bezoek aan Italië.Die gaan meestal om te zien de Spiaggia.Andere reizen plekken zoals Genova en La Spezia wellicht meer interessant om te controleren in het gebied, maar er is nog steeds een heleboel interessante plaatsen om te zien en dingen te doen in Savona.

Priamar Fort
Het Priamar Fort is gelegen in de buurt van Rocca di San Rafayel en werd gebouwd in 1542 door de Genuezen.Het fort werd later ook gebruikt als een gevangenis voor hele hijs zootje van jaar en een aantal belangrijke en bekende patriotten hebben hier gevangengezeten in het verleden.

Cappella Sistina
De Cappella Sistina is gelegen in de buurt van de kathedraal en werd gebouwd in de Kruisdraging.De kapel bezit een mausoleum dat hier door paus Sixtus IV was gebouwd ter ere van zijn ouders.De kapel is gebouwd in een Rococo stijl en heeft de hand geschilderde plafonds.De 16e eeuw gesneden houten stoelen zijn ook opmerkelijk.

Palazzo Della Rovere
Het Palazzo Della Rovere is een oude paleis ligt dicht bij de kathedraal en is nog onvoltooid.Het was eerst gemaakt als een paleis en werd later om te worden gebruikt als een universiteit, die nooit is gebeurd en is nog steeds staan in de onvoltooide staat.

De oude torens
De oude torens van de stad zijn nog steeds intact permanent zelfs na eeuwen.Er zijn ongeveer vier tot vijf torens die nog steeds bestaan en bevinden zich in verschillende delen van de stad.Tijdens de 16e eeuw aanval op de stad als de rest van de torens en de muren ingestort waren, had deze torens overleefd.

Kerk van Nostra Signiora de Castello
De kerk van Nostra Signiora de Castello is heel interessant niet vanwege zijn architectuur maar vanwege het interieur.Het is heel goed ingericht met verschillende kunstwerken.De belangrijkste attractie is het altaar stuk werd ontworpen door Vincenzo Foppa en werd later geschilderd in de 15e eeuw.De andere kunstwerken in de kerk zijn ook heel interessant.

Heiligdom van onze lieve vrouw van barmhartigheid
Het heiligdom van onze lieve vrouw van genade is gelegen 6 Km van de stad en is een belangrijke religieuze plek.Het heiligdom is gebouwd op de plaats waar onze Lieve Vrouwe aan de herder verscheen.De kerk werd gebouwd in 1536 en heeft een complete barokke stijl van de architectuur die vrij opmerkelijk is.Het interieur van de kerk is erg mooi en is hand geschilderd door verschillende bekende artiesten en schilders door de eeuwen heen.

Christopher Columbus van huis
De residentie van Christopher Columbus ligt een paar Km van de stad en is van mening dat Christopher Columbus had bracht vele jaren van zijn jeugd in deze woning.Het huis is in de naam van zijn vader.

Zich verplaatsen in de stad

Savona is niet een erg grote stad.De belangrijkste bezienswaardigheden zijn alle gebundeld in een paar gebieden van de stad die kunnen worden onderzocht op de voet.Echter, tijdens de zomermaanden die het krijgt heel warm hier waardoor het een beetje ongemakkelijk rond te lopen.De openbare bussen hier betrekking op de meeste delen van de stad en sommige belangrijke locaties buiten de stad als goed.Fietsen en scooters kunnen ook worden gehuurd in Savona te verkennen op uw eigen.

 


Best beschikbare Savona ferry ticket Prijsgarantie

Beste Savona Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Corsica Sardinië Ferry lijn passagier en veerboten ticketprijs en naar Savona.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Savona ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Savona ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Savona ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Savona Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Savona ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets naar en van Savona bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Savona en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier