Schinoussa Ferry

Schinoussa passagiers- en auto veerdiensten

Schinoussa passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Schinoussa naar Amorgos, Aegiali, Katapola, Donoussa, Iraklia, Koufonissi, Naxos, Paros, Piraeus en Syros.

Vergelijken alle beschikbare Schinoussa ferry ticketprijzen in real time en de goedkoopste beschikbaar Schinoussa auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Schinoussa, Amorgos, Aegiali, Katapola, Donoussa, Iraklia, Koufonissi, Naxos, Paros, Piraeus en Syros met Blue Star Ferries of Anek Lines boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Schinoussa ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Schinoussa veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Schinoussa Ferry Tickets
veerboot met Blue Star Ferries of Anek Lines voor ferry's varen van Schinoussa naar Amorgos, Aegiali, Katapola, Donoussa, Iraklia, Koufonissi, Naxos, Paros, Piraeus en Syros online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Schinoussa passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Schinoussa prijs van het ticket van de veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Schinoussa

Schinoussa Griekenland is een kleine en afgelegen eiland in het centrum van de Egeïsche zee.Schinoussa behoort tot de Cycladen complex en ligt tussen Naxos en Ios.Dit eiland is ideaal om te genieten van een rustige vakantie.Het wilde landschap, de isoleren stranden en de traditionele dorpen boeien bezoekers.

De enige nederzetting van enige omvang op het eiland heet Chora van Panagia en het is gewoon een beetje de heuvel vanuit de haven (je niet kunt zien wanneer je aankomt in de haven, omdat het is verborgen achter de heuvel). 

De mensen die nu op Schinoussa wonen stamt af van de bewoners van het eiland Amorgos, die het eiland opnieuw rond 1800 bevolkt.Chora bestaat voornamelijk uit een straat, en het is aantrekkelijk, zelfs al zijn er niet zo veel oude gebouwen.Er is een klein dorp winkel verkoopt ferry tickets net voordat de veerboten vertrekken in de Chora.In deze straat zijn ook een paar taverna's (sommige bieden ook kamers te huur) en een aantal kleine winkels.

Schinoussa Ferry haven

Er is geen luchthaven op het eiland van Schinoussa en dus je kunt alleen maar er met de veerboot.Ongeveer zei er is een veerboot elke dag gaan ergens (richting Amorgos of Naxos - Piraeus). Sommige van de veerboten komen op Schinoussa op een laat tijdstip in dat geval is het verstandig om online te reserveren op het eiland, zodat u in de haven zal worden opgepikt.Er is een klein dorp winkel verkoopt ferry tickets net voordat de veerboten vertrekken in de Chora van Schinoussa.

De lilliputter haven van Mirsini is het eiland toegangspoort.Het belangrijkste dorp, Chora, is slechts 15 minuten lopen van het hotel.De een hoofdstraat van het dorp is de thuisbasis van de gebruikelijke mix van taverna's (vier bij de laatste telling), cafés, mini-markten en residentiële woningen.Vanaf hier leiden diverse ezel sporen tot talloze stranden die in consistentie van pebble stenig zand variëren.De dichtstbijzijnde van de dozijn of zo stranden die de moeite waard frequenteerden is Tsigouri nemen ongeveer 10 minuten van en 20 minuten terug tot Chora, afhankelijk van het aantal Ontluchters u nemen!

Wandelaars zal genieten van de schaarste van het gemotoriseerd vervoer op Schinoussa, met betrekking tot de tracks en venturing verder weg naar stranden zoals Psili Ammos, Fikio & Bazeou, maar zorg ervoor dat u voedsel en water mee te nemen als er geen taverna's in deze gebieden.

Schinoussa stranden

In vergelijking met andere eilanden en in comparisson aan de grootte van het eiland dat schinoussa is gezegend met een ruime keuze in sandbeaches die rondom het eiland verspreid en bereikbaar te voet.Alltogether er zijn sommige 15 stranden, de besten Psili Amos, Tsigouri, Livadi, Aligaria, Lioliou en Almiros.De meeste van deze stranden bieden schaduw in de vorm van bomen.Enkele van de andere stranden kan lijden met zeewier of is het mogelijk dat zij minder zijn schoon omdat ze in de wind.Hieronder zijn een paar van de stranden van Schinoussa.

Tsigouri Beach
Het dichtstbijzijnde strand Chora is Tsigouri Beach, die een beetje ten zuiden van de hoofdstad is.Je moet gaan naar rechts waar het dorp begint.De wandeling is ongeveer 10 minuten.Het is een mooi zandstrand, met een nabijgelegen restaurant en sommige accommodatie (Grispos Villa's - Zie hieronder). 

Livadi Strand
Er is een strand genaamd Livadi verder naar het zuiden.U kunt dit strand te bereiken na een 15 minuten lopen.Het is een zandstrand met capes aan beide zijden te beschermen.Hier vindt u wat schaduw onder de bomen.

Aligaria Beach
Volgende beach in het zuiden is Aligaria, die eigenlijk uit drie kleine baaien met zand bestaat.U moet ongeveer 30 minuten lopen te bereiken van de stranden van Aligaria.

Lioliou en Bazeou Beach
Het Zuid-Oosten in een kleine baai vindt u Lioliou strand en enkele honderd meter naar het noorden Bazeou strand.Het bestaat uit twee kleine baaien meestal met zand en rotsen tussen.Deze stranden zijn seizoen zeer rustig.Op main-seizoen kan er meer bezoekers naar de stranden dankzij een nabijgelegen taverne die vervolgens wordt geopend.

Almiros en Foudana Beach
Almiros ligt in het Oosten een zandstrand met kustgordel waarmee wat schaduw.Er is een nederzetting in de buurt.Een twintig minuten lopen van Chora.Foudana strand vindt u een beetje noorden van Almiris.

Psili Amos en Fikio Beach
Misschien is het mooiste strand Psili Ammos Noord-Oosten van Chora.Het strand heeft mooie zand en goed beschermd omdat het gelegen in een kleine baai.U kunt niet vinden veel schaduw op dit strand, maar sommige tamarisks zijn aangeplant.Om te bereiken het strand worden u naar het noorden naar het kleine dorp Messariá. Daar vindt u een wegwijzer naar het Oosten.Het is iets minder dan de helft een uur lopen.Er is ook een kleine strand genaamd Fikio ten noorden van het dorp van 

Messaria Beach
U kunt vinden enige schaduw op dit strand en helaas het strand hebben een heleboel zeewier.

Gerolimnionas Beach
In het noordwesten is er een strand genaamd Gerolimionas, ten minste de baai heeft die naam.Het strand is mooi gelegen in de baai die eerder diep is.Maar er is een afval en olie op het strand, dus het is niet een bijzonder prettige ervaring.Ik denk niet dat dit strand wordt veel bezocht, dus het is geen probleem te zijn als je wilt naakt.

Van Schinoussa belangrijkste kenmerk is haar prachtig uitzicht, waar u draait.U kunt zien van Santorini en Ios vanaf hier, bijvoorbeeld.Er is een museum voor Volkskunde in Chora.De rest is gewoon zee en de occasionele kerk.

Schinoussa heeft twee dorpen, de Chora en Messaria.Het dorp Chora is gebouwd op een heuvel in het binnenland van het eiland is 1.2 km van de haven.In het verleden, het eiland heeft geleden veel invallen van de piraten, dus de bewoners het dorp Chora dat ze belt het Panagia (de naam van de kerk van de Maagd Maria) op een heuvel om zichtbaarheid in de zee gebouwd.De huizen zijn gebouwd met de typische architectuur van de Cycladen. 

De tweede regeling van de Mesaria eiland heeft een prachtige kerk en ligt ongeveer een mijl van de stad.De mensen die betrokken zijn in de landbouw, veeteelt, visserij en toerisme.


Best beschikbare Schinoussa ferry ticket Prijsgarantie

Beste Schinoussa Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Blue Star Ferries of Anek Lines passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Schinoussa.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Schinoussa ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Schinoussa ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Schinoussa ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Schinoussa Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Schinoussa ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Schinoussa bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Schinoussa en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier