Scrabster Ferry

Scrabster passagiers- en auto veerdiensten

Scrabster passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Scrabster naar Stromness.

Vergelijken alle beschikbare Scrabster ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Scrabster auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Scrabster, Stromness met Northlink veerboten online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Scrabster ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Scrabster veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Scrabster Ferry Tickets
met Northlink voor ferry's varen van Scrabster naar Stromness online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Scrabster passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van een kaartje Scrabster veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Scrabster

Scrabster is de meest noordelijke grote poort in vasteland van Groot-Brittannië en kan worden gevonden een mijl en een half noorden ten oosten van het centrum van Thurso aan de oostkant van Thurso Bay.

Scrabster zich nestelt in de beschutting van de lage gras bedekt kliffen van Holborn hoofd die ronde in het noorden veegt en dientengevolge eigenlijk kijkt oosten over Thurso baai naar Dunnet Head in plaats van dat, zoals u zou verwachten, noordelijke richting naar de Orkney-eilanden, waarvoor het dient als de belangrijkste ferry terminus.

Ondanks de Scrabster vele eeuwen van gebruik lijkt de eerste pier hier te hebben zoals onlangs in de jaren 1820 gebouwd door Thomas Telford, samen met een wegverbinding naar Thurso.

De 20e eeuw zagen een aantal belangrijke uitbreidingen aan de haven van Scrabster.Een nieuwe rol op roll off terminus werd gebouwd om de Orkney-eilanden veerboot, en op verschillende tijdstippen waren er ook geregelde diensten gaat bieden links naar IJsland en de Faeröer.

Scrabster Ferry haven
Scrabster Ferry Terminal

Scrabster Ferry Terminal is gelegen in Scrabster aan de Noord kust van Schotland, 1½ km van Thurso, 22½ kilometer van Wick en 112 kilometer van Inverness.

Voor degenen die liever een kortere tijd zeilen van slechts 90 minuten de Scrabster - is Stromness route ideaal.Veel mensen willen om te profiteren van het spectaculaire uitzicht op de oude Man van Hoy, en St John's hoofd, die alleen kan worden gezien op deze route.

Scrabster Ferry aanlandingsfaciliteiten

•Ticket verkoop en vragen 
•Heet drankautomaat 
•Minder toegang 
•Minder toilet

Parkeren bij Scrabster Ferry Terminal
De parkeerplaats voor lang verblijf in Scrabster wordt beheerd door Scrabster haven Trust die kan worden gecontacteerd op + 44 (0) 1847 892779.De kosten zijn £10 voor 1 tot 7 dagen.Er een ticketautomaat neemt pond munten.De parkeerplaats voor lang verblijf is ligt op 800 meter van de passagiersterminal.

Inchecken bij Scrabster Ferry
Voetgangers zijn verplicht om in te checken bij de voet passenger terminal gelegen op de ligplaats veerboot op de nieuwe pier.Passagiers die aankomen op de oude pier mag passende tijd om te maken hun weg naar de voet passagier check-in terminal op de nieuwe pier (sommige 800 m afstand) niet later dan 30 minuten vóór de aangekondigde vertrektijd.Automobilisten worden aanbevolen om te controleren in ten minste één uur voor vertrek.Laatste check-in is 30 minuten voor vertrek.

Wat te doen rond in Scrabster

De top tien meest populaire bezoeker activiteiten en dingen te doen in Scrabster zijn:- 

Bezoek aan een kasteel  -Slechts 12 km van Scrabster is het kasteel van Mey - de zomerresidentie van de koningin-moeder.Een prachtig gebouw, het kasteel van Mey heeft veel te bieden de bezoeker, met inbegrip van een twee hectare grote tuin, een theehuisje en een dierlijke centrum.Er zijn ook vele spectaculaire burchtruïne in Caithness, met inbegrip van kasteel Sinclair Girnigoe die gevaarlijk berust op rots formaties afbrokkelende! 

Ga naar het strand of genieten van het landschap -de weg langs de noordkust heeft een aantal fantastische stranden, kleine havens en, schitterende omgeving bij Melvich, Strathy, Bettyhill, Armadale, The Kyle van tong en Durness.Deze weg te nemen zal ook leiden u naar de meeste Noord westelijke punt op het Britse vasteland, Cape Wrath.

Aan het einde van de weg -Hoewel het noordelijkste punt van het vasteland van Groot-Brittannië in de buurt van Dunnet Head is, is John o ' Gries één uiteinde van de langste afstand tussen twee punten op het Britse vasteland.Het andere punt, natuurlijk, is Land's End.Veel liefdadigheid cyclus wordt uitgevoerd of wandelingen beginnen en eindigen hier.Het dorp dankt zijn naam aan Jan de Groot, een Nederlander die een subsidie voor het uitvoeren van een veerboot tussen het Schotse vasteland te Orkney verkregen.

Geniet van sommige Retail-therapie -Er zijn vele leuke winkeltjes in Thurso en Wick, beide een klein eindje rijden van Scrabster te bezoeken.Aan de rand van Wick is een nieuwe Retail Park heeft een Tesco, thuisbasis, Edinburgh wollen molen, huisdieren thuis, Argos, New Look, Superdrug, en een CarpetRight.

Bekijken of doen sommige surfen -Caithness wateren zijn beroemd om grote, snelle en krachtige golven.Thurso Bay, Dunnet Bay, Sinclairs Bay, Freswick Bay, Murkle Bay, randen Ness, Sandside Bay, Melvich Bay, Strathy Bay, Armadale Bay, Farr Bay en Torrisdale zijn alle aanbevolen spots voor surfers.

Doen sommige vogels kijken -Caithness heeft een prachtige natuurlijke landschap perfect voor vogels.Een groot aantal vogelsoorten worden aangetrokken door het moeras gevuld, turfachtige landschappen van Caithness en ook aan de wilde zee kliffen.RSPB behoudt zich zoals die op de kliffen van Dunnet Head en in het deken Veen en lochan land van Forsinard worden met name aanbevolen.

Bezoek een museum -In het centrum van Thurso is een uitstekende nieuwe museum, Caithness horizon, dat zeker een bezoek waard is.Met gratis toegang biedt Caithness horizon een fascinerend inzicht in de geschiedenis, baanbrekende industriële verleden, natuur en ecologie van Caithness.Het verhaal van Dounreay - die de vorm van de recente economie en geschiedenis van Caithness – wordt ook gekenmerkt.

Vang een vis  -Caithness heeft een aantal van de beste forel en zalm vissen meren en rivieren in Schotland, met inbegrip van Loch Watten, Loch Calder, St John's Loch, Loch heil, Loch Toftingall, Wick rivier en Thurso rivier.Zee-vissers zal genieten van visserij in de Pentland Firth die thuis van schelvis, wrass, ling en pollock.Haven van muren en stenen in Thurso Bay, Dunnet head, Longberry, Blacksod, Sandigoe en Helman hoofd zijn ideale plekken.

Heb een spel van golf -Caithness heeft vele golfbanen - onderhouden met enthousiasme door lokale golfers.Hoewel sommige cursussen rustige korte zijn, worden alle beschouwd als vrij uitdagend, te wijten aan het terrein en de weersomstandigheden.In Caithness u golfbanen gevuld met wilde dieren en wilde planten, in een wild en natuurlijke omgeving beleeft, die behouden en gekoesterd.Probeer Reay Golf Club, Thurso Golf Club, Wick Golf Club, Lybster Golf Club voor uitdagende en lonende golf voor alle leeftijden en capaciteiten.

Ga heuvel wandelen -Caithness en Sutherland hebben een prachtige landschap dat uitstekende keuze voor wandelaars biedt.Wandelingen langs de kust te zien dramatische klif landschap, of in het binnenland te zien kastelen en broches, worden aanbevolen.Voor heuvel wandelaars, de noordelijkste van de Munros, Ben Hope is gevonden in Caithness, en op de grens van Caithness en Surtherland zijn de beroemde heuvels, Morven en Maiden Pap.Afgezien van uitzicht, kunnen wandelaars verwachten om te zien herten, buizerds en adelaars.

 

Scrabster  ook werd een belangrijke vissershaven, vooral in de jaren negentig na de bouw van een andere belangrijke uitbreiding naar de haven en een nieuwe vismarkt.Aangezien dan het is de norm voor grote hoeveelheden vis worden hier aangeland door boten van verschillende nationaliteiten voordat wordt snel op gekoelde vrachtwagens die vervolgens hoofd Zuid tot markten zo ver weg als Spanje geladen.De meest recente uitbreiding van de haven vond plaats voor de nieuwe veerboot geïntroduceerd door Northlink op de service naar Stromness in 2002.

 


Best beschikbare Scrabster ferry ticket Prijsgarantie

Beste Scrabster Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Northlink passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Scrabster.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Scrabster ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Scrabster ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Scrabster ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Scrabster Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Scrabster ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Scrabster bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Scrabster en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier