Sète Ferry

Sète passagiers- en auto veerdiensten

Sète passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Sète naar Nador, Tanger Med en Genua.

Vergelijken alle beschikbare Sète ferry ticketprijzen in real time en de goedkoopste beschikbaar Sète auto en de passagier ferry tickets zeilen naar en van Sète, Nador, Tanger Med en Genua met Comarit Comanav boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Sète ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Sète veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Sète Ferry Tickets
met Comarit Comanav voor ferry's varen van Sète naar Nador, Tanger Med en Genua online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Sète passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Sète veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Sète

Sete ligt in het zuiden van Frankrijk, aan de Middellandse Zee, in het departement de Hérault en het gebied Languedoc-Roussillon.

De charme van Sète is in de moeiteloze energie dat exumes van het kanaal, de zee, de straten, de restaurants.

U kunt lopen en ontdek vissersboten, bezig met hun lading, lopen en vind een restaurant om te eten en te kijken, zelfs in de relatieve koelte van de diepste winter.Het lijkt er een warmte hier, misschien vanwege haar kosmopolitische gevoel van schepen uit havens ver weg of van de jonge vanuit de stad neary Universiteit van Montpellier.

Als een vissershaven geworden het Frankrijks grootste vissershaven aan de Middellandse Zee, al de elfde grootste haven zoveel tonnage is (3.6 miljoen ton 2005). In de binnenwateren van de Étang de Thau - is Oyster en Mossel boerderij visserij koning.

Sete, Frankrijk

Toeristische attracties In Sete

Sete stad valt in twee delen - de lage stad, met de haven, en criss-crossed door grachten en bruggen; en de hoge stad op Mont St Clair.In de lage stad, de haven front huizen, grachten en de visserijactiviteit zelf zijn de belangrijkste bezienswaardigheden, samen met de prachtige 'dorp in een stad' - de Pointe Courte sector.

Sète  ligt aan de voet van Mount St.Clair (175 meter boven zeeniveau), tussen de Golf van Thau en de Middellandse Zee, en door de jaren heen die een aantal economische en toeristische activiteiten (de stranden) hebben ontwikkeld.Sète is niet alleen een havenstad, maar een stad met een zeer actieve culturele leven, versterkt door de aanwezigheid van diverse interessante musea en belangrijke kerken.

Paul Valery Museum, Sete
Een bezoek aan Sète kunt beginnen met het Paul Valery Museum op de Mount St.Clair (op de boulevard naast het kerkhof, gevierd door Paul Valery), waaruit kunt u ook genieten van een uitzonderlijk panoramisch uitzicht.Er zijn in de permanente collectie van het Museum van Paul Valery werken door verschillende belangrijke hedendaagse kunstenaars met inbegrip van Maurice Sarthou, Robert Combas, Francois Desnoyer, Hervé Di Rosa, Albert Marquet en Henry Matisse (La religieuse portugaise). Op de eerste verdieping is een hele kamer gewijd aan Paul Valery, geboren in Sète (1871-1945), met manuscripten, aquarel schilderijen en zeldzame edities van sommige van zijn werk.Zeer interessant is ook de ruimte gewijd aan de schilders van de achttiende en negentiende eeuw met werken door verschillende Franse en Italiaanse kunstenaars.

Kapel van Notre-Dame-De-La-Salette
De kapel van Notre-Dame-De-La-Salette staat op Mount St.Clair, gebouwd op de site van een oude vesting gebouwd door Louis XIII.De kerk, ingewijd in 1864, heeft vrij recente fresco's (van Bringuier van Annecy), en geschilderd met echte vaardigheid; de kunstenaar heeft met succes de Heilige scènes met extreme delicatesse geïnterpreteerd, en de fresco's verliezen niets te klassieke middeleeuwse frescose in hun intensiteit.

Sete regionaal centrum voor hedendaagse kunst
Voor degenen die genieten van hedendaagse kunst, adviseren wij een bezoek aan het regionale centrum voor hedendaagse kunst op Rue Aspirant-Hebert, een forum open voor jonge kunstenaars die gebruik maken van de meest gevarieerde en innovatieve technieken van hedendaagse kunst, zoals installaties en video's.Mis niet de ' George Brassen ruimte: een ruimte voor een dichter '-een technologie ruimte gewijd aan de beroemde zanger-songwriter van Sete, met niet-gepubliceerde foto's, manuscripten, en te horen de hele discografie van 1952 tot 1976.De bezoeker is uitgerust met een persoonlijke stereo-installatie om te volgen het verhaal en de liederen van Brassen in een zeer moderne en ongebruikelijke manier.Het Museum is het hele jaar open.

Internationaal Museum van slechte kunst
Een andere interessante museum in Sète is het internationale Museum van "slechte kunst", een uitvinding van Hervé di Rosa en Bernard Beluc, waarin verzamelde alledaagse voorwerpen die hebben verlaten zijn omdat ze werden beschouwd als nutteloos: speelgoed, trading cards, bloem manden en andere posten, die, volgens de stichters, al ze niet langer praktisch gebruik hebben, ' esthetisch genoegen wekken'.Het museum beschikt ook over tijdelijke tentoonstellingen, soms aan persoonlijkheden BV in 2001 een deel was gewijd aan Elvis Presley, en in 2008 was gewijd aan Graffiti, en vele hedendaagse kunstenaars betrokken gerelateerde.

Andere Sete, Frankrijk hoogtepunten
Sète, in een uitstekende geografische positie, is een aangename stad om te bezoeken in alle seizoenen.Na het bezoek aan Mount St.Clair, volg de 'Haute-Route', leidt tot een karakteristieke en historische stad, de pier 'Saint Louis', waarvandaan er is een mooi uitzicht op de oude vuurtoren, die zijn ingeschreven sommige verzen van Paul Valery.Die u kunt genieten van de kerk van Sète, waaromheen is het 'Quartier Haute', die was eens bewoond door Italiaanse vissers en het is nu de thuisbasis meestal aan kunstenaars die hier hun 'ateliers' hebt geopend.Vanaf daar kunt u bereiken de zogenaamde oude haven met zijn smalle straten en grachten en de aanblik van de vaartuigen, en openbare bijeenkomst plaatsen.

In de zomer, voor de liefhebbers van de zee en de zon, vindt u de prachtige stranden van Lazaret, de "Corniche" en Villeroy niet ver van de stad.In de vele plaatselijke restaurants toeristen kunt proeven van de typische gerechten uit de regio, met name vis specialiteiten: oesters en mosselen en kokkels, de "rouille" van gebakken inktvis, de beroemde "Tiella" van Sète, beginnen misschien met een lokale aperitief, de Noilly Prat, en dan met wat wijn ter begeleiding van de vis, zoals, bijvoorbeeld, witte wijn van Listel.

Een 'weinig train' guided tour van Sete is beschikbaar.Boottochtjes langs de kust zijn ook beschikbaar, en een ongebruikelijke kant-excursie van Sete uit naar de Étang de Thau in een boot met glazen bodem kan worden gemaakt om te zien de mossel- en oesterkwekers teelt.

 


Best beschikbare Sète ferry ticket Prijsgarantie

Beste Sète Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Comarit Comanav passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Sète.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Sète ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Sète ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Sète ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Sète Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Sète ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets naar en van Sète bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Sète en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier