Sifnos Ferry

Sifnos passagiers- en auto veerdiensten

Sifnos passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Sifnos naar Folegandros, Ios, Kimolos, Milos, Santorini en Serifos.

Vergelijk die alle beschikbare Sifnos ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Sifnos auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Sifnos, Folegandros, Ios, Kimolos, Milos, Santorini en Serifos met Egeïsche snelheid lijnen ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Sifnos ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Sifnos veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Sifnos Ferry Tickets
veerboot met Egeïsche snelheid lijnen voor ferry's varen van Sifnos naar Folegandros, Ios, Kimolos, Milos, Santorini en Serifos online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Sifnos passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Voor het verkrijgen van een Sifnos veerboot ticketprijs en boek uw ferry-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer informatie over Sifnos

Sifnos is een grotendeels bescheiden klein eiland ergens op de zuidwestelijke hoek van de Egeïsche zee, en het is razend populaire met Griekse vakantiegangers die kudde naar het in de maand augustus om te genieten van haar reputatie als goedkoop en ongerepte.

Sifnos hoeft niet een luchthaven; daarom aan boord van een veerboot van Piraeus is de enige manier om er te komen.Zowel "snel" ferries, en traditionele Serveer het eiland met dagelijkse dringt erop aan dat de haven van Kamares.De meeste van deze veerboten maken verschillende haltes op de weg naar Sifnos of terug.Andere havens van de oproep op dezelfde route bestaan meestal uit de nabijgelegen eilanden van Milos, Serifos en Kithnos.

Sifnos  is een eiland met een typisch Cycladische landschap op het eerste gezicht, maar de aanraking van zijn inwoners door de geschiedenis een vleugje individualiteit op de architectuur heeft geschonken.Sifnos is een zon gebakken rotsachtige massa van aarde die zelf abrupt van het diepblauwe water van de Egeïsche zee, onuitgesproken uit de verte liften, maar zodra je bewandelt zijn kleine steden, de unieke aardewerk kunst die versieren de tuinen en schoorstenen inboezemen een gevoel van warmte in de atmosfeer.

Sifinos Ferry haven
Terwijl de kust omtrek van Sifnos meestal kale is, het interieur is verrassend weelderige (zo weelderige als een Cycladische eiland zou kunnen zijn) met vegetatie die geeft het landschap een zachte visuele aantrekkingskracht.Kleine witte geïsoleerde kerken en villa's toestaan het zonlicht te stuiteren moeiteloos witte muren voordat het wordt geabsorbeerd in de nederige olijfgaard bladeren.

Bepaalde steden van Sifnos hebben ontwikkeld om geschikt voor de toeristen (zoals Kamares, panoramazwembad Gialos, en Vathi), terwijl anderen, zoals Kastro, ongerepte en prachtige gebleven.Tussen deze twee uitersten, Apollonia en Faros geëvolueerd in een staat die aan de bezoekers tegemoetkomt zonder verlies van haar waardigheid.

De belangrijkste haven van Sifnos is de stad van Kamares, die is ontwikkeld om een overvloed aan kleine hotels en appartementen te huur aan te passen.De architectuur van al deze onlangs gebouwde gebouwen heeft voldaan aan de kubistische Cycladische stijl, terwijl het aantal beschikbare wooneenheden bevorderlijk voor goede beschikbaarheid en redelijke prijzen is.

Enkele van de hoogtepunten van onze reis ons bezoek aan de stad van Kastro, zwemmen op verschillende stranden rond Sifnos, dineren in Faros, en een wandeling de straten van Apollonia opgenomen.

Kastro bezoeken aan de oostkust van Sifnos op een heldere avond bij zonsondergang was alsof hij terug in de tijd.De wind smalle verkeersvrije straten rond de middeleeuwse huizen leidt de bezoeker door middel van verschillende poorten en een promenade wind veegde hoog boven de zee.Het uitzicht vanuit dit oostelijke uiteinde van de stad is adembenemend met de grote uitgestrektheid van de Egeïsche zee wordt gekenmerkt door de kleine kerk van de zeven martelaren.

Zwemmen bij een van de vele stranden rond het eiland is een vreugde zoals altijd u een rustige plek in het Faros, Vlyho, of Fasolou vindt.Andere mooie stranden zijn drukker die, bij Platis Gialos, Vathy of Kamares.

Alle steden komen tot leven in een relaxte manier wanneer de zon ondergaat en zowat elke één restaurant op het eiland is gevuld.Op hetzelfde moment zet de trendy bars van Apollonia de lichten uit te nodigen die opstijgen om te wandelen rond de belangrijkste voetgangersstraat.

Getting To Sifinos

In de zomer, is Sifnos verbonden door kustvaart met Piraeus en met de eilanden van de lijn van Milos dagelijks door speedboten en met conventionele auto ferries.De duur van de reis door een conventionele autoferry is vijf uren en door de speedboten ongeveer drie uur.

Sifinos is ook verbonden door kustvaart met vele eilanden van de Cyclades (Paros, Syros, Santorini, Andros, Folegandros enz), alsook met Crete door Milos.Gedurende de rest van het jaar, wordt de frequentie van het zeevervoer gevormd volgens het seizoen.

Als u op zoek bent voor die perfecte Grieks eiland met een saldo van prachtige stranden, nachtleven, witte Cycladische dorpen, low-impact toerisme en misschien het beste eten in de Cycladen, kijk dan niet verder dan Sifnos.

 


Beste beschikbare Sifnos ferry ticket Prijsgarantie

Beste Sifnos Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Egeïsche snelheid lijnen passagiersschepen en veerboten prijs van het ticket naar en van Sifnos.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Sifnos ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat u hetzelfde vinden ferry alle inclusieve Sifnos ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren ferry Sifnos auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Sifnos Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Sifnos ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets naar en van Sifnos bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Sifnos en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier