Sikinos Ferry

Sikinos passagiers- en auto veerdiensten

Sikinos passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Sikinos naar Anafi, Folegandros, Ios, Kimolos, Milos, Naxos, Paros, Piraeus, Santorini, Syros en Thirassia.

Vergelijk die alle beschikbare Sikinos ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Sikinos auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Sikinos, Anafi, Folegandros, Ios, Kimolos, Milos, Naxos, Paros, Piraeus, Santorini, Syros en Thirassia met ANEK Lines veerboot of LANE zee lijnen ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Sikinos ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Sikinos veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Sikinos Ferry Tickets
met ANEK Lines veerboot of LANE zee lijnen voor ferry's varen van Sikinos naar Anafi, Folegandros, Ios, Kimolos, Milos, Naxos, Paros, Piraeus, Santorini, Syros en Thirassia online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Sikinos passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Voor het verkrijgen van een Sikinos veerboot ticketprijs en boek uw ferry-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Sikinos

Sikinos eigenlijk wordt beschouwd als een van de mooiste eilanden van de Cycladen.

Er is slechts drie nederzettingen, de haven van Alopronia en de dorpen van Hora en Kastro waaruit de heuveltop hoofdstad.Sikinos is een mix van stenen herenhuizen, smalle steegjes, witgekalkte huizen en pittoreske windmolens.De stranden zijn fatsoenlijk en het heeft een swooping landschap van terrassen heuvels en bergen.Sikinos heeft meestal een traditionele karakter.

Kastro zelf is de plek die u niet mag missen.Kastro is een charmante plek met kronkelende straatjes en mooie oude huizen, stralend wit in de zon.Zijn hart is de kerk van Pantanassa, maar het is niet de enige kerk.Er is ook de versterkte Moni Zoodohou Pigis, dat op een heuvel boven de stad staat.Verlaten sinds 1834, het lijkt op een kasteel zoals het is omsloten door een muur en vanaf de top van een rots domineert.

Sikinos Ferry haven

Vanaf Piraeus zijn er geplande ferries naar Sikinos gedurende het hele jaar.De reis duurt ongeveer 8 uur en 15 minuten.Tijdens de zomer Sikinos is gekoppeld door veerboten en speed-boten voor de meeste van de eilanden in de Egeïsche Zee maar met slechts 300 permanente bewoners Sikinos als een drukke, toeristische georiënteerde eiland niet verwachten..

Dit kan ook worden veroorzaakt door de relatief arme veerverbindingen van de andere eilanden.Enkele veerboten varen door van het naburige Folégandros en Íos zonder te stoppen, ondanks het feit dat de poort - Aloprónia - een goede stad-strand met tamerisks en schone zand heeft en er zijn een groot aantal kamers voor toeristen om te huren.

Sikinos heeft een droge, landschap, zeer vergelijkbaar met Folégandros, maar niet zo hard schrobben en een opvallende omissie.Er zijn geen kerken de heuvel zo vaak op andere eilanden puntjes.Geestelijken zijn echter vaak gezien chatten met parishoners in de taverna's, misschien als gevolg.De groene en crème bus rijdt vaak tussen de haven en de alleen andere nederzetting op het eiland - Kastro-Hora die zadels van de berg aan de noordkust.

Hora naar links is volledig residentiële met een heleboel re-furbishment plaatsvindt.Terwijl Kastro aan de rechterkant de meer commerciële kant is.Een prettig plein met een kerk omringd door palmen en een gedenkteken kan worden gevonden door de Nationale Bank.Verdere verkenning van de kronkelende steegjes onthult een aantal mini-markten, zeer traditionele Kafenion en het enige veerboot ticket office.Als u nog niet een knorrige Grieks ontmoet nog u zal spoedig als u dod niet boeken van uw veerboot-tickets van tevoren! 

Voor dranken de Platía Bar is mooi ingericht en satelliet TV brengt u stevig terug in de 21ste eeuw, maar is teleurgesteld door de prijzen.Bekroning van de heuvel is de uitstekende Kastro met enkele interessante ruïnes en een mooie kleine kapel compleet met klokkentoren.

De alleen andere echte excursie op Sikinos is het Romeinse mausoleum komen kerk op Episkopí, 4 km ten westen van Kastro-Hora.

Formeel genoemd de Iroön dit vreemde gebouw is bereikt over de ruwe weg (een verspilling van geld niet voltooien omdat een fatsoenlijke pad zou hebben volstaan) die wordt onderhouden door de bus een keer per dag.

Als u van plan op het bezoeken van zorg ervoor dat vertellen u de buschauffeur omdat hij alleen de reis maken zal als er voldoende aantallen.Het is de moeite waard de wandeling wel gewoon om te zien de vreemde architectuur en het is niet aangeraden om op de stenen direct voor het gebouw die het dak van een verzonken kamer vormen te staan.

Sikinos is een charmante eiland met zeer gastvrije bewoners.Als u een eenzame reiziger die blij met uw eigen bedrijf is of een gelijkgestemde paar graag terwijl weg uren doen niets dan Sikinos gewoon het ticket worden kon.Maar het kan ook rustig voor sommige.


Beste beschikbare Sikinos ferry ticket Prijsgarantie

Beste Sikinos Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare ANEK Lines veerboot of LANE zee lijnen passagier en veerboten ticketprijs en naar Sikinos.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Sikinos ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat u hetzelfde vinden ferry alle inclusieve Sikinos ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren ferry Sikinos auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Sikinos Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Sikinos ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Sikinos bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Sikinos en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier