Skiathos Ferry

Skiathos passagiers- en auto veerdiensten

Skiathos passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Skiathos naar Agios Constantinos, Alonissos, Glossa en Volos.

Vergelijk die alle beschikbare Skiathos ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Skiathos auto en de passagier ferry tickets zeilen naar en van Skiathos, Agios Constantinos, Alonissos, Glossa en Volos met Hellenic Seaways ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Skiathos ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Skiathos veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Skiathos Ferry Tickets
veerboot met Hellenic Seaways voor ferry's varen van Skiathos naar Agios Constantinos, Alonissos, Glossa en Volos online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Skiathos passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Voor het verkrijgen van een Skiathos veerboot ticketprijs en boek uw ferry-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer informatie over Skiathos

Skiathos is het meest ontwikkelde Sporaden eiland vanuit het oogpunt van toeristische voorzieningen en biedt goede diensten, infrastructuur en organisaties.

Zelfs als het toerisme een recent fenomeen in Skiathos is, zij heeft zeer snel uitgebreid en de commercialisering van het kleine eiland nu bijna bereikt die van eilanden zoals Corfu, Mykonos, Santorini en Rhodos.

Het eiland is beroemd om zijn prachtige endlessand zandige stranden aan boord door dichte en groene dennenbos, naar beneden tot de kristalheldere wateren.

Vakantie in Skiathos is ideaal voor degenen die opwindende nachtleven houden, winkelen, drukke stranden, veel plezier en entertainment.Voor de bezoeker op zoek naar een traditionele en "Grieks" plek om rustig vakantie te genieten, zullen de andere Sporaden een betere bestemming.

Niettemin, de indrukwekkend overvolle Skiathos en de zware toeristisch sfeer maken van een scène een beetje kunstmatige don't take away schoonheid van het eiland.

De haven van de veerboot van Skiathos
Om te zien In Skiathos
  • Kastro - site van het middeleeuwse centrum van het eiland.Verlaten in 19 eeuw.
  • Alexandros Papadiamantis huis - Alexandros Papadiamantis (1851-1911) was een schrijver.Hij schreef meer dan 100 romans meestal gebaseerd op eiland leven 
Te doen in Skiathos

Er is een goede variëteit aan stranden op Skiathos met meer dan 60 in totaal.De zuidkant van het eiland heeft zandstranden met kalme wateren.Stranden in het noorden zijn minder druk.De wind komt meestal in vanuit het noorden en ook de zee neigt te zijn enigszins ruwer naar het noorden.

  • Koukounaries.Bedekt met paraplu dennen is de meest beroemde strand op het eiland.
  • Paraskevi.Strand alleen toegankelijk door dagelijkse boten, kristal helder water en grote stenen op de wal.
  • Grote banaan.Naast Koukounaries is het strand voor jonge mensen. 
  • Kleine bananen.Naast grote Banana is een naturistenstrand.
  • Asselinos.Grote en rustige onontwikkelde strand.
  • Timbaki.Geweldige strand, watersporten, en een mooie taverna.
Getting To Skiathos 

Skiathos rechtstreeks is niet met de veerboot naar Piraeus verbonden.Het is verbonden met Volos, Agios Constantinos en Thessaloniki door normale veerboten en sommige draagvleugelboten.Skiathos is ook verbonden met sommige Cycladen, de andere Sporaden en Heraklion, Crete.

Skiathos  kan worden bereikt door ofwel veerboot (3 tot 4 daily - 3 uur) of door draagvleugelboot (75 min.) van Volos of Ag.Konstandinos.Er zijn ook een of twee veerboten per week van Kimi (5 uren).

 


Beste beschikbare Skiathos ferry ticket Prijsgarantie

Beste Skiathos Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Hellenic Seaways passagiersschepen en veerboten prijs van het ticket naar en van Skiathos.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Skiathos ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat u hetzelfde vinden ferry alle inclusieve Skiathos ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren ferry Skiathos auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Skiathos Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Skiathos ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets naar en van Skiathos bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Skiathos en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier