Skopelos Ferry

Skopelos (Glossa) passagiers- en auto veerdiensten

Skopelos passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Skopelos naar Alonissos, Skiathos en Volos.

Vergelijk die alle beschikbare Skopelos ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Skopelos auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Alonissos, Skiathos, Skopelos en Volos met Hellenic Seaways ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Skopelos ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Skopelos (Glossa) veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Skopelos Ferry Tickets
veerboot met Hellenic Seaways voor ferry's varen van Skopelos naar Alonissos, Skiathos en Volos online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Skopelos passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Voor het verkrijgen van een Skopelos veerboot ticketprijs en boek uw ferry-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Skopelos

Skopelos kan alleen worden bereikt van het vasteland per ferry vanuit Volos, 61 n.m van de haven van Agios Konstantinos (gelegen in de powiat van Fthiotidos) en 120 n.m van Thessaloniki.

Skopelos heeft drie havens : Degene op Skopelos, Loutraki (ook haven van Glossa) en Agnontas (gebruikt als sterke Noord winden een belemmering vormen voor de aanpak van de haven van Skopelos stad). 

De veerboten naar Skopelos wijken van Thessaloniki, Noord-Griekenland (7 uur), Agios Konstantinos, Centraal Griekenland (3 uur) en Volos (ongeveer 2 uur). 

Skopelos is ook verbonden met andere eilanden met de veerboot, zoals Skiathos (1 uur), Alonissos (1 uur), Ios (9 uur), Syros (6 uur), Naxos (12 uur), Paros (10 uur), (19 uur) Santorini en Heraklion, Crete (22 uur).

Afgezien van conventionele veerboten, is Skopelos ook verbonden met draagvleugelboten te sluiten bestemmingen, zoals Skiathos (30 minuten), Alonissos (30 minuten), Agios Konstantinos (45 minuten) en Volos (1 uur).

Skopelos Ferry haven

Skopelos is het grootste eiland in de noordelijke Sporaden eilanden . Het eiland ligt ten oosten van het vasteland van Griekenland, ten noordoosten van het eiland Euboea en maakt deel uit van de prefectuur van Magnesias in de periferie van Thessalië.

Skopelos is ook de naam van de belangrijkste haven (Glossa) en het stedelijk centrum van het eiland.De andere gemeenschappen van het eiland zijn Glossa en Neo Klima (Elios). Met een oppervlakte van 95 km2 Skopelos is iets groter dan Mykonos (85 km²) en Santorini (73 km²). De dichtstbijzijnde bewoonde eilanden Skiathos zijn in het westen en Alonissos naar het Oosten.

Een van de groenste eilanden in de Egeïsche zee, Skopelos heeft een breed scala van bloemen, bomen en struiken.De lokale vegetatie bestaat hoofdzakelijk uit bossen van Aleppo-pijnbomen, terpentijnboom eiken, een klein bos van steeneiken, fruitbomen en olijfbomen.

Skopelos heeft uitstekende stranden. De zuidwest zijde van het eiland heeft zandstranden met kalme wateren.De wind komt meestal in vanuit het noorden en ook de zee neigt te zijn enigszins ruwer naar het noorden.

Gaan met de klok mee rond het eiland, zijn de belangrijkste bestemmingen voor de zon-duik-en-zand zoeker: 

  • Staphylos kleine zanderige strand met een aantal fundamentele kleedkamers en een kleine snack bar.Kunnen overvol.
  • Agnondas kleine strand, niet veel ontwikkeld, met een kleine nederzetting met winkels, enz.
  • Limnonari met Milia, het beste strand op het eiland.U stapt uit bij Agnondas en lopen langs de weg door Agnondas in dezelfde richting de bus ging voor ongeveer tien minuten totdat u het einde van een haarspeld lezen inschakelt, waar er zijn prominente tekenen wijzen de weg naar Limnonari.Ongeveer twintig minuten lopen langs dit pad ligt Limnonari; u ziet het strand pas je er bijna bent.Limnonari is niet veel ontwikkeld maar heeft een zeer fundamentele taverna.
  • Panormos een uitstekende gravelly strand en de meest bebouwde van het eiland beach resorts, met veel taverna's en hotels.
  • Milia uitstekende kiezelstranden strand met een strandbar en een paar eenvoudige taverna's en hotels.

Het eiland heeft meer dan 360 kerken en Kapellen . De meeste zijn gesloten door de jaren heen met uitzondering van de feestdag van wie of wat de kerk is gewijd.De meeste hebben privé opgebouwd.De oudste bestaande kerkelijke structuur is de basiliek van Agios Athanasios gebouwd in de 11e eeuw en gelegen in het Kastro gebied.

De Folklore Museum van Skopelos ligt in een traditioneel gebouw, gedoneerd aan de gemeente van Skopelos door de familie Nickolaides, het Museum voor Volkskunst exposeert enkele van de mooiste handwerk gemaakt tijdens het laatste deel van de 19e en door het grootste deel van de 20ste eeuw.


Beste beschikbare Skopelos ferry ticket Prijsgarantie

Beste Skopelos Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Hellenic Seaways passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Skopelos.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Skopelos ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat u hetzelfde vinden ferry alle inclusieve Skopelos ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren ferry Skopelos auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Skopelos Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Skopelos ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Skopelos bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Skopelos en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier