Sobra Ferry

Sobra passagiers- en auto veerdiensten

Sobra passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Sobra naar Dubrovnik, Korcula, Rijeka, Split en Stari Grad.

Vergelijken alle beschikbare Sobra ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Sobra auto en de passagier ferry tickets en naar Sobra, Dubrovnik, Korcula, Rijeka, Split en Stari Grad zeilen met Jadrolinija Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Sobra ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Sobra veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Sobra Ferry Tickets
veerboot met Jadrolinija Ferry lijn voor ferry's varen van Sobra naar Dubrovnik, Korcula, Rijeka, Split en Stari Grad online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Sobra passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van een kaartje Sobra veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Sobra

Sobra is een kleine baai op het eiland Mljet die wordt gebruikt als vissershaven voor nabijgelegen Babino Polje, zoals Babino Polje niet gelegen aan de oevers van de zee is.

Sobra is het belangrijkste punt van binnenkomst naar het eiland Mljet met hele jaar door dagelijkse auto ferry's naar Dubrovnik en zomer Ferry's naar Prapratno op het schiereiland Peljesac.

Van Sobra is het gemakkelijk te bereiken van Pomena en Polace, de ingangspunten naar de Mljet National Park (29 km) en Saplunara (16 km). 

Hoewel er niet veel in de weg van bezienswaardigheden of activiteiten in Sobra, is er het rustig ritme van het leven in een vissersdorp.Het dorp strekt zich uit langs een haven en een paar restaurants en een markt bevat.Omhoog van het dorp er een stuk van is huizen die bieden kamers en appartementen te huur.

Wees ervan bewust dat de veerboot poort Sobra ongeveer 2 km van het dorp van Sobra.

Sobra Ferry Terminal

Er zijn geen stranden per se, maar u kunt gemakkelijk zwemmen vanaf de rotsen langs de kust.Hoewel lang niet zo glamoureus als Dubrovnik zijn de prijzen een fractie van die in de meest beroemde resort van Kroatië.U kunt zelfs maken Sobra een base en de ochtend veerboot nemen naar Dubrovnik voor een halve dag reis.

Het hele jaar dat Sobra door veerboot withDubrovnik, en in de zomer ook met Prapratno op het schiereiland Peljesac is aangesloten, waardoor het een maritieme transportation center van het eiland.Van Sobre is zeer gemakkelijk te bereiken aan Saplunara (16 km) en Pomena en Polače (29 km), de ingangspunten voor het Nationaalpark Mljet.

Het eiland Mljet "parel van de Adriatic," die veel rang als een van de 10 mooiste eilanden ter wereld, zoals de dichter zei, "waar de loveliness van aard schiep alle dingen beter dan menselijke vaardigheden". Mljet is bekend om zijn culturele en historische monumenten en oude legendes, het is een eiland met bijzonder schoon water en meest levendige mediterrane vegetatie, rijke onderwater wereld en zandige baaien.

Park Mljet is gelegen in het noordwesten van het eiland.Nationaalpark Mljet is gelegen in het noordwesten van het eiland.Er zijn twee prachtige zoutmeren, die zijn bedekt met pijnbomen en het rotseilandje Sv.Mary in het hart van het groot meer waar een benedictijnenklooster uit de 12e eeuw zich bevindt.

Accommodatie boeken, een pauze van het lawaai en de stedelijke rush, en echt jezelf onderdompelen in het verhaal verteld door het eiland Mljet.

 


Best beschikbare Sobra ferry ticket Prijsgarantie

Beste Sobra Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Jadrolinija Ferry lijn passagier en veerboten ticketprijs en naar Sobra.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Sobra ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Sobra ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Sobra ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Sobra Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Sobra ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Sobra bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Sobra en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier