Spetses Ferry

Spetses passagiers- en auto veerdiensten

Spetses passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Spetses naar Ermioni, Hydra, Piraeus, Poros en Porto Heli.

Vergelijk die alle beschikbare Spetses ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Spetses auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Spetses, Ermioni, Hydra, Piraeus, Poros en Porto Heli met Hellenic Seaways ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Spetses ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Spetses veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Spetses Ferry Tickets
veerboot met Hellenic Seaways voor ferry's varen van Spetses naar Ermioni, Hydra, Piraeus, Poros en Porto Heli online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Spetses passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Voor het verkrijgen van een Spetses veerboot ticketprijs en boek uw ferry-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Spetses

Spetses is een kleine pijnbomen beboste eiland dat heeft bewezen te zijn populair bij Engelse toeristen voor vele jaren.Het kan worden bereikt via de dagelijkse veerdiensten van de Atheense haven van Piraeus, of door het nemen van een watertaxi uit de nabijgelegen dorp van Kosta op het Griekse vasteland.Er is op dit moment een beperkt verbod op het gebruik van particuliere auto's op het eiland.

Spetses stad, soms Dapia genoemd naar de naam van de haven, is de alleen aanzienlijke nederzetting op het eiland.Met het ontbreken van personenauto's motor straalt de stad een meer ontspannen sfeer dan kan gevonden worden op veel andere eilanden.Het paard en traps die heen en weer langs het water front lopen worden alleen toegevoegd aan het gevoel dat dit zou een goede plek om gewoon achterover en ontspan.

Afgezien van het centrale plein, het is in vele opzichten niet het mooiste Griekse steden, maar het herbergt nog veel mooie oude herenhuizen.Rond de oude haven kan worden gevonden de gebruikelijke mix van taverna's en bars, maar als het resort ook zeer populair met sommige van de meer goed is te doen Atheners bezitten Villa's op het eiland, kunnen de prijzen hoger dan u normaal verwachten zou te betalen op de gemiddelde Griekse eiland.

Spetses Ferry haven
Getting to Spetses

De geprefereerde methode voor reis van Athene naar Spetses is door de zee van de haven van Piraeus.In het hoogseizoen verschillende alleen-passagier hydrofoils en catamarans van Hellenic Seaways vertrekken de haven van Piraeus dagelijks, bellen op de de eilanden Poros, Hydra en Spetses, evenals de havens van het vasteland van Ermioni en Porto Heli op de Peloponnesos.Afhankelijk van de havens van de oproep is duur van de reis vanaf Piraeus naar Spetses tussen 1 uur 45 minuten en 3 uur 15 minuten.Passagier tickets kosten €35 een manier.

De dagelijkse ferry Verwijzigingen Spetses naar Piraeus (4, 5 uur) via Hydra (1 uur), Poros (2 uur) en Aegina (3 uur). In de zomer bereiken taxi-boten Kosta in de Peloponnesos in 10 minuten.Effectuates een veerboot dezelfde reis elke dag op 7.15 am, 10 uur, 1 uur en 4.30 pm.

Negen dagelijkse vliegende dolfijnen (draagvleugelboot veerboten) link Spetses naar Piraeus (2,5 uur), via Hydra (30 minuten) en Poros (70 minuten). In het hoogseizoen (van juli tot begin September) werken dagelijkse diensten Monemvasia (1,5 uur) in de Peloponnesus tot Leonidio (1 uur).Winter ziet een grote afname van de service, met slechts vier draagvleugelboten dagelijks.Deze zijn onderworpen aan annuleringen wanneer het weer vervelende draait.

Alleen de reguliere veerboot draagt motorfietsen en fietsen naar Spetses.Privé-auto's zijn niet officieel toegestaan op het eiland.

Te doen in Spetses 

De viering van de Panaghia Armata het hoogtepunt van de zomerseizoen op Spetses, aantrekken van maar liefst 40.000 bezoekers en culminerend in de re-enectment van een 1822 zeeslag tussen de Griekse troepen en de Turkse Armada zijn.De show omvat een aanval op de Turkse vlaggenschip met een Grieks vuur-boot, die vertrekt van een fascinerende Toon van vuurwerk in de haven van Spetses stad.De week lang viering uitmonden in het tweede weekend van September elk jaar, en ook concerten en andere culturele evenementen.Een speciale massa wordt gehouden in de kerk van Panaghia Armata in de oude haven, alsmede op Aghios Nikolaos, de metropool van het eiland.

Pasen  is ook een zeer populaire tijd voor een bezoek aan het eiland.Heilige Week tradities zijn liefdevol van generatie op generatie doorgegeven, met de hoogtepunten wordt de massa van goede vrijdag, waar begrafenis processies van alle parochies op Spetses stad voor een definitieve openlucht massa, en de zaterdag middernacht feest van de opstanding met fireworks samenkomen (voordat iedereen keert terug naar huis voor de traditionele dat merken einde van een 40-daagse snel feest). Accommodatie tijdens het weekend van Pasen en Armata kunnen onmogelijk te vinden, tenzij ruim van tevoren gereserveerd.

Herenhuizen op de weg naar de oude haven

Vuurtoren op de oude haven headlandA lopen naar de oude haven wordt beschouwd als een must voor bezoekers naar het eiland.De kustweg is gesloten voor voertuigen in de avonden zomerseizoen, waardoor het een aangenaam uitje helemaal uit Spetses stad, langs enkele van de meest spectaculaire herenhuizen, en verder naar de jachthaven met alle luxe jachten en kruisers van de rijkere vakantie Atheners, helemaal tot aan de kleine churche van de Panaghia Armata en de Lighhouse--een van de eersten die worden gebouwd in Griekenland, in 1837, en nog steeds in gebruik.Op een rustiger tempo niet mag de wandeling van de nieuwe haven van de Dapia van het centrum naar de oude haven nemen meer half uurtje per enkele reis.Cafés, bars en restaurants in overvloed in de oude haven.


Stranden

Enkele van de beste stranden zijn bereikbaar via de boten die de haven elke ochtend tijdens het vakantieseizoen verlaten.

Het beste strand op het eiland wordt meestal beschouwd als Agia Anargiri aan de andere kant van het eiland van de belangrijkste stad, er zijn hier een paar goede taverna's, en watersport in het hoogseizoen.Zee toegang tot de meest populaire stranden van het eiland Bekiris CaveThe zijn Aghioi Anargyroi en Aghia Paraskevi, aan de westkant van het eiland.Een bus en toeristische boten dagelijks van Spetses stad tijdens het zomerseizoen.Een aanvaardbaar, als enigszins toeristisch, self service restaurant opereert in-seizoen op Aghioi Anargyroi.

De Bekiris-grot op Aghioi Anargyroi, compleet met een eigen zandstrand, is een must-see.Toegang is over land vanaf de noordelijke rand van het strand Aghioi Anargyroi, of anders kunt u zwemmen binnen door een zeer lage opening.De grot diende als schuilplaats voor vrouwen en kinderen tijdens de Turkse aanvallen op het eiland.

Het zeer schilderachtig Zogeria strand, aan de rand van het noorden van het eiland, wordt ook bediend door toeristische boten van het eiland en beschikt over een restaurant, serveert haar specialiteit van kip in tomatensaus met spaghetti of chips.

Andere stranden op het eiland, zoals Xylokeriza, Ligoneri en Vrellos zijn alleen toegankelijk met het particuliere vervoer (motoren of fietsen) of met zeer dure zee taxi's.

 


Beste beschikbare Spetses ferry ticket Prijsgarantie

Beste Spetses Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Hellenic Seaways passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Spetses.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Spetses ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat u hetzelfde vinden ferry alle inclusieve Spetses ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren ferry Spetses auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Spetses Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Spetses ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Spetses bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Spetses en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier