Split Ferry

Split passagiers- en auto veerdiensten

Split passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van splitsing naar Ancona, Dubrovnik, Korcula, Pescara, Spalato, Rijeka en Sobra.

Vergelijken alle beschikbare Split ferry ticketprijzen in real time en de goedkoopste beschikbaar Split auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Split, Ancona, Dubrovnik, Korcula, Pescara, Spalato, Rijeka en Sobra met Jadrolinija Ferry, Blue Line Ferries of SNAV boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Split ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Split veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Split Ferry Tickets
met Jadrolinija Ferry, Blue Line Ferries of SNAV voor ferry's varen naar Ancona, Dubrovnik, Korcula, Pescara, Spalato, Rijeka en Sobra online tevoren om te genieten van de goedkoopste prijs beschikbaar veerboot van Split.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Split passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Split ferry ticketprijs en boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Split

Split is één van de grootste steden in Kroatië, en is de grootste stad op de Kroatië Adriatische kust

Als de grootste Kroatische stad aan de Adriatische kust en een belangrijke verkeersader hub, Split ('Spalato' in het Italiaans) is meer spannend dan ontspannen.Met een enorme poort veerboten afgeven aan de Dalmatische eilanden en daarbuiten, Split is een bijna verplichte halte op een Dalmatische bezoek.

Hoewel geringd met flatgebouw behuizing van zatmakende lelijkheid, maakt de opmerkelijke Diocletian's Palace (een World Heritage site) een bezoek aan de stad meer dan de moeite waard.

Jadrolinija Ferries behandelt alle binnenlandse auto veerdiensten die van de dokken rond de terminal van de veerboten tussen Ancona, Split en Hvar afwijken terwijl en SNAV heeft een vier uur durende verbinding naar Ancona en Pescara.

Split veerboten

In het centrum van de stad, binnen de oude muren van Paleis van Diocletianus, stijgt de majestueuze kathedraal omgeven door een wirwar van marmeren straten met winkels en bedrijven.De gehele westkant van de stad is een uitgestrekte, beboste berg park met stranden hieronder en trajecten hierboven.Een gerenoveerde harbourside promenade bekleed met cafés zorgt voor een aangename wandeling, en de hoge kust bergen instellen tegen de blauwe Adriatische bieden een opvallende frame, best gewaardeerd als uw hoofd veerboot naar of uit de poort.

Van toenemende belang voor toeristen is de stad Split zelf met zijn monumentale.1700-jarige Diocletian's Palace - een monument unieke, onder andere door het feit dat het leven blijft gaan op binnen haar muren.Het is sinds 1979 op de werelderfgoedlijst van UNESCO, en is bekend om zijn het best bewaarde voorbeeld van Oudheid periode keizerlijke paleizen.Er zijn geen andere Oudheid periode imperiale residenties, gebouwd vóór of na het Paleis van Diocletianus in Split, die hun oorspronkelijke vorm in deze mate hebben bewaard.

De belangrijkste gezicht in Split is Paleis van Diocletianus.Diokletian Palace in Split is een unieke structuur van de Later Roomse Rijk door Michael Greenhalgh - de stad van Spalato, wat betekent "little palace", werd opgericht door de keizer Diocletianus; Hij maakte het zijn eigen woning-plaats, en bouwde daarin een rechtbank en een paleis, grootste deel van die is verwoest.Maar een paar dingen blijven tot op de dag, bijvoorbeeldde bisschoppelijke residentie van de stad en de kerk van St Domnus, in welke St Domnus zelf ligt, en die was de rustplaats van de dezelfde keizer Diocletianus.Eronder zijn overkoepelende gewelven, en ter dekking van over de stad in, en om te bouwen zijn paleis en alle de woonruimten van de stad op de top van deze kluizen, die vroeger gevangenissen, in die hij wreed beperkt de heiligen wie hij gekweld... Lees meer

Split Museum s:

Het Archeologische Museum van Split - Kroatië 
De Museum van Kroatische archeologische monumenten 
SPLIT - de stad Museum Split 
Split Etnografisch Museum
De schatkist van Split kathedraal 
De collectie van het franciscaner klooster In Poljud - Split
Split Art Gallery

Samen met de zomer in Split (Split Festival) , een gerenommeerde cultureel evenement, zijn er een groeiend aantal nieuwe gebeurtenissen in Split die toeristen naar deze stad aantrekkelijk en inhoud-verpakt aantrekken.Zomer in Split zeker opvalt tussen cultuur gebeurtenissen die zijn toegetreden door nieuwe tot al: het Busker Festival, het concert-programma in de kelders van Diocletianus, het wijzigen van de wacht op de Peristyle met de verschijning van Diocletianus, de nachten van Diocletianus en nog veel meer.

Dit alles wordt gevolgd door een toename van het hotel en gastvrijheid industrie aanbod dat maakt een verblijf in Split en genieten van de inhoud een interessante en aangename ervaring.

 


Best beschikbare Split ferry ticket Prijsgarantie

Beste Split Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Jadrolinija Ferry, Blue Line Ferries of SNAV passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Split.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Split ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Split ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Split ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Split Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Split ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Split op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Split en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier