Spodsbjerg Ferry

Spodsbjerg passagiers- en auto veerdiensten

Spodsbjerg passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Spodsbjerg naar Puttgarden, Rostock en teer.

Vergelijken alle beschikbare Spodsbjerg ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Spodsbjerg auto en de passagier ferry tickets en naar Spodsbjerg, Puttgarden, Rostock en teer zeilen met Scandlines of Langelandstrafikken Ferry ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Spodsbjerg ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Spodsbjerg veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Spodsbjerg Ferry Tickets
veerboot met Scandlines of Langelandstrafikken Ferry voor ferry's varen van Spodsbjerg naar Puttgarden, Rostock en teer online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Spodsbjerg passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van een kaartje Spodsbjerg veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

Meer over Spodsbjerg

Spodsbjerg  een kleine idyllische havenstad is gelegen op Langeland.Het is een oud vissersdorpje aan de oostkust van Langeland.Met een idyllische kleine vissershaven, jachthaven en een haven die met Lolland verbindt.

Spodsbjerg de enige Oosten geconfronteerd met haven op Langeland heeft, en met 180 ligplaatsen is er altijd genoeg activiteit bij de haven.Als u geïnteresseerd in plezier visserij bent, bent sommige van's lands beste visplaatsen met een goede stroom en een goede mogelijkheid om het vangen van uw avondmaaltijd hier.

Spodsbjerg  is de perfecte plek voor de hele familie een vakantie door te brengen.Gelegen in het midden van Denemarken in het midden van een de groenste eilanden van het land en met een prachtig zeezicht, de stad biedt ontspanning van het hoogste kaliber.En met Novasol vakantiehuizen, uw verblijf in onze vakantie verhuur gegarandeerd worden goedkoop en comfortabel 

Spodsbjerg is rustig stadje die heeft wat u nodig hebt.Een kleine kruidenier met extra lange opening uren en vers gebakken brood elke ochtend, een gezellig restaurant, fiets en Boot verhuur en vele speciaalzaken.

Ten zuiden van de stad ligt een kindvriendelijke strand en naar het noorden is er een grote Put & nemen meer.En als er om het even wat dat u niet kunt in de stad vinden, Rudkobing is slechts een paar kilometer afstand.U hoeft zelf schuld als u niet tot rust komen terwijl je hier bent.

Cruise Ferry zeilen afgelopen Spodsbjerg (geen gezond persoon zou willen daar ophouden!)

De veerboot Spodsbjerg-Tårs  verbindt de zuidelijke regio's van Denemarken gedeeld door de grote Belt.De veerboot van Spodsbjerg op het eiland Langeland maakt het mogelijk om een snelkoppeling uit Funen naar Lolland en Falster en verdere op-Zeeland of Duitsland.

Overschrijding van de grote Belt van Spodsbjerg te Tårs – of de tegenovergestelde richting – duurt ongeveer 45 minuten, en wordt gedaan aan boord van de veerboten Odin Sydfyen (boven) of Frigg Sydfyen, die per uur aanbieden in de overdag hele jaar lang.De veerboten vertrekken zowel Spodsbjerg en Tårs op 15 minuten over het hele uur.In de zomer van 2012, worden twee nieuwe veerboten geacht te gaan in dienst tussen Spodsbjerg en Tårs.

De veerboot Spodsbjerg-Tårs is een essentieel onderdeel van de snelweg 9 tussen Odense op Funen en Nykøbing Falster op Falster.Snelweg 9 is snelweg tussen Odense en Svendborg op Funen, maar van Svendborg naar Spodsbjerg over de eilanden van Tåsinge en Langeland, Highway 9 is een twee baans snelweg met veel verkeer, dus verwacht ten minste 30 minuten van de rijtijd van Svendborg naar Spodsbjerg op Langeland

Adres op de terminal van de ferry in Spodsbjerg:
LangelandsFærgen
Spodsbjergvej 351, Spodsbjerg
5900 Rudkøbing

In de stad vindt u een supermarkt met lange openingstijden en vers gebakken brood elke dag.


Best beschikbare Spodsbjerg ferry ticket Prijsgarantie

Beste Spodsbjerg Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Scandlines of Langelandstrafikken Ferry passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Spodsbjerg.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Spodsbjerg ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Spodsbjerg ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Spodsbjerg ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Spodsbjerg Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Spodsbjerg ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Spodsbjerg bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Spodsbjerg en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier