St Malo Ferry

St Malo passagiers- en auto veerdiensten

St Malo passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen vanaf St Malo naar Guernsey, Jersey, Plymouth, Poole, Weymouth en Portsmouth.

Vergelijken alle beschikbare St Malo ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar St Malo auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar St Malo, Guernsey, Jersey, Plymouth, Poole, Weymouth en Portsmouth met Condor of Brittany Ferries veerboten online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor de St Malo ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

St Malo veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek St Malo Ferry Tickets
veerboot met Condor Ferries of Brittany Ferries voor ferry's varen vanaf St Malo naar Guernsey, Jersey, Plymouth, Poole, Weymouth en Portsmouth online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs wij citeren u voor uw geselecteerde St Malo passagier of auto ferry ticket, accommodatie aan boord en voertuigtype is alles wat u betaalt, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van St Malo veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer informatie over St Malo

St-Malo  is de meest bezochte plaats in Bretagne.Dit is te wijten aan zowel haar status als een prachtige ommuurde stad en het feit dat het is een van de grote veerboothavens in dit deel van Frankrijk.

Of een bezoek aan de stad voor een lang weekend of gewoon passeren als onderdeel van een langere reis naar Bretagne, zijn er verschillende opties voor reizen naar St-Malo waarvan de meest populaire per ferry vanuit de Zuid-kust van Groot-Brittannië is of de Kanaaleilanden.

De St Malo ferry haven  bevindt zich op ongeveer 300 m ten zuiden van de muren van de citadel en ongeveer de helft van een kilometer van de hoofdpoort bij Porte St-Vincent.

St-Malo door velen wordt beschouwd als de meest aantrekkelijke channel-poort in Frankrijk en de geplaveide straten zijn bezaaid met hotels, restaurants, bars en winkels.

De oude ommuurde stad van St-Malo is uiterst populair met bezoekers uit heel Europa en in het bijzonder het Verenigd Koninkrijk.Voor sommigen vertegenwoordigt het het begin of einde van een vakantie naar Bretagne via de St-Malo ferryterminal, terwijl voor anderen dit historische poort/resort hun belangrijkste bestemming is.

St Malo Ferry haven

Ommuurde en gebouwd met de dezelfde grijs graniet steen als Mont St-Michel, was ST-MALO oorspronkelijk in de Middeleeuwen een versterkte eiland aan de monding van de Rance, controle op niet alleen het estuarium maar de open zee.Het fort van de Kaap van Alet, ten zuiden van het moderne centrum in wat nu de St-Servan-district, voerde het bevel over benaderingen van de Rance zelfs voordat de Romeinen, maar moderne St-Malo sporen zijn oorsprong aan een monastieke regeling opgericht door heiligen Aaron en Brendan vroeg in de zesde eeuw.In latere eeuwen werd het berucht als het huis van een felle ras van pirate-zeelieden, die nooit heel onder om het even wie de controle maar hun eigen waren; gedurende vier jaar vanaf 1590, St-Malo zelfs zelf verklaard te zijn een onafhankelijke Republiek.De corsaires van St-Malo niet alleen Engelse schepen passeren van het kanaal hulde gedwongen, maar bracht ook een rijkdom van verder weg.Jacques Cartier, die gekoloniseerd Canada, leefde in en zeilde vanaf St-Malo, evenals de eerste kolonisten te regelen de Falklandeilanden-vandaar de eilanden Argentijnse naam, Las Malvinas, van de Franse Malouins.

Nu onlosmakelijk verbonden met het vasteland, is St-Malo dat de meest bezochte plaatsen in Bretagne, dankzij meer naar haar prachtige oude citadelle dan naar de veerbootterminal die verscholen in de haven achter.Van buiten de muren, de waardige ensemble van de oude stad lijkt misschien streng en verbiedt, maar in de straten binnen de muren doorsnijdt brengt je in een drukke, levendige en zeer karakteristieke stad, vol met hotels, restaurants, bars en winkels.Hoewel de zomer menigte onderdrukkende zijn kunnen, een wandeling bovenop de wallen uw evenwicht moet herstellen, en de aanwezigheid van grote, schone stranden recht op steenworp afstand van de stad is een grote bonus als u met kinderen op sleeptouw reist.Moeten besteden een nacht hier voordat of nadat een kruising veerboot een positieve plezier is-zo lang als je de moeite nemen te tevoren accommodatie te reserveren.

Vanwege de beperkingen van ruimte, gebouwen binnen de muren zijn doorgaans hoger-rise dan u zou verwachten.Oude als ze kijken, ze zijn bijna volledig gereconstrueerd; na de twee weken durende bombardement dat de Duitse capitulatie in 1944, tachtig procent van de stad gedwongen moest worden herbouwd liefdevol en precies, steen door steen.Onder grijze luchten, de smalle straatjes sombere, zelfs grim kunnen lijken, maar in hoogzomer of bij zonsondergang ze licht en bijna onwerkelijk.In ieder geval, kunt u altijd oppervlak op de wallen – eerst gebouwd in de veertiende eeuw – om te genieten van prachtige, allround weergaven.

Toeristische attracties in St Malo

Naast de prominente Grande Porte is de belangrijkste poort van de citadelle de Porte Saint-Vincent.Aan de rechterkant is de stad kasteel, dat huizen van het Musée de la Ville (dagelijkse 10am–12.30 April–Sept pm & 2–6pm; Dagelijks uitgezonderd ma 10am–noon & 2–6pm; Oct–March €4.40). Het museum is iets van een hymne van lof voor de "wonderbaarlijke welvaart" genoten door St-Malo tijdens de dagen van piraterij, kolonialisme en slavenhandel.Beklimmen van de 169 stappen voor het kasteel keep, u passeert een fascinerend mengsel van kaarten, diagrammen en vertoont – koelen naamplaatjes van de nazi-bezetting, rekeningen van de "helse machine" gebruikt door de Engelsen om te blazen-omhoog de poort in 1693 en wrede vier aders chausse-trappes (een soort van vroege versie van prikkeldraad), door piraten op het dek van schepen om te immobiliseren hun bemanningen aan boord wordt gegooid.

U kunt onder de wallen op verschillende punten te bereiken de open kust, waar een enorme strand weg Oosten voorbij de nogal eentonig resort-voorstad van Paramé strekt doorgeven. Wanneer het tij laag is, het is veilig om te wandelen uit naar het kleine eiland Grand-Bé-de wandeling is zo populair dat soms zelfs u in de rij moet te krijgen op de korte causeway.Plechtige waarschuwingen worden geboekt voor de gevaren van probeert te retourneren uit het eiland als het tij te ver gestegen-als je er, er gevangen dat je moet blijven.Het eiland "gezicht" is het graf van de negentiende-eeuwse schrijver-politicus Chateaubriand (1768–1848), die werd beschreven door Marx als "de meest klassieke incarnatie van Franse vanité... de valse diepgang, Byzantijnse overdrijving, emotionele koketterie... een nooit-vóór-gezien allegaartje van leugens".

Het St-Servan-district, op loopafstand langs de corniche ten zuiden van de citadelle, was de oorspronkelijke nederzetting van de stad, bekeerd tot het Christendom door St Malou (of Maclou) in de zesde eeuw; later, in de twaalfde eeuw, de stedelingen verhuisde naar de onneembare eiland nu genaamd St-Malo.St-Servan curven ronde verschillende kleine baaien en stranden geconfronteerd met de rivier.Het wordt gedomineerd door de kenmerkende Solidor Tour, die uit drie gekoppelde torens gebouwd in 1382, en in dwarsdoorsnede ziet er net als een aas van de clubs bestaat.Oorspronkelijk bekend in Breton als de Steir Dor, of "poort van de rivier", het heeft nu dat een museum van Kaap Hoorn clipper schepen, open voor 90 minuten durende rondleidingen (dagelijkse 10am–noon April–Sept & 2–6pm; Dagelijks uitgezonderd ma 10am–noon & 2–6pm; Oct–March €4.50). De meeste van de grote Europese ontdekkingsreizigers van de Stille Oceaan worden bestreken, van Magellan vanaf, maar natuurlijk de nadruk is op Franse helden zoals Bougainville, die verantwoordelijk was voor de verspreiding van de plant felgekleurde bougainvillea over de hele wereld.Reizen culmineren met een prachtig uitzicht vanaf de bovenste wallen.

Als u volg de hoofdweg verschuldigde zuiden van St-Servan, negeren tekenen voor de Barrage de la Rance- of neem bus # 5 van het gare SNCF-kom je aan het Grand Aquarium, op een rotonde hoog boven de stad (dagelijkse: April–June & Sept 10am–7pm; Juli 9.30am–8pm; Aug 9.30am–10pm; Oct–March 10am–6.30 pm-merk op dat deze uren zijn variabele; €12, onder-18s €9 tel 02.99.21.19.07; www.aquarium-st-malo.com). Het postmoderne aquarium zelf kan worden een beetje op het eerste, maar zodra je de knie van het verbijsterende is een leuke plek waar u kunt leren interessante feiten over slijmerige monsters of the deep of gewoon trekken gezichten terug op hen.De acht verschillende aquaria omvatten een vorm zodat bezoekers staan in het gat in het midden zoals talloze vis om hen heen dwarrelen.St-Malo heeft eigenlijk een ander aquarium, logisch genoeg genaamd de Petit Aquarium, instellen in de muren van de oude stad, maar deze is veruit superieur.

Voor last-minute shopping, St-Malo citadelle bevat een paar specialisten, maar best kopen in elke hoeveelheid wordt gedaan in de supermarkt Carrefour, in de buurt van het aquarium aan de zuidelijke rand van de stad.Er zijn markten in zowel St-Malo (intra-muros) en St-Servan op dinsdag en vrijdag, en in Paramé op woensdag en zaterdag.

 


Beste beschikbare St Malo ferry ticket Prijsgarantie

Beste St Malo Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbaar Condor of Brittany Ferries passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar St Malo.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde St Malo ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve St Malo ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren St Malo ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met de St Malo Ferries klant zorgteam op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live St Malo ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar St Malo op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van St Malo en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier