Sint-Petersburg Ferry

Sint-Petersburg passagiers- en auto veerdiensten

Sint-Petersburg passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Sint-Petersburg naar Helsinki, Stockholm en Tallinn.

Vergelijken alle beschikbare St Petersburg ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar St Petersburg auto en de passagier ferry tickets en naar Sint-Petersburg, Helsinki, Stockholm en Tallinn zeilen met St Peter Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Sint-Petersburg ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Sint-Petersburg veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek St Petersburg Ferry Tickets
met St Peter Ferry lijn voor ferry's varen van Sint Petersburg naar Helsinki, Stockholm en Tallinn online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde St Petersburg passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Sint-Petersburg veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Sint-Petersburg

Sint-Petersburg  ligt aan de kust van de Golf van Finland, op de monding van de rivier de Neva en op meer dan 40 eilanden in de delta.De dichtstbijzijnde buitenwijken van Sint-Petersburg zijn gelegen op de vlakte naast de Neva, en langs de Golf.

De stad ligt op 600 km ten noordwesten van Moskou en 300 km ten oosten van Helsinki; het is gelegen in latitude 60 noorden, dezelfde breedtegraad als Stockholm, Oslo en Anchorage, Alaska.

Dankzij haar geografische ligging is St.Petersburg beroemd om zijn heerlijke witte nachten die aan het einde van mei beginnen en enkele 50 dagen duren.De kortste nacht is 21 juni/22 wanneer de zon verdwijnt iets voorbij de horizon, en zelfs de helderste sterren zijn niet gezien in de hemel.De maximale lengte van een zomerdag is 18 uur 45 min.

Gelegen aan de Baltische Zee, heeft de stad een gunstige geopolitieke ligging.Als een zeehaven heeft toegang tot de Noord Zee en de Atlantische Oceaan.Daarom speelt het een belangrijke rol bij de uitvoering van exporteren en importeren van transacties worden verricht met het gebruik van vervoer over zee.

Talrijke veerboten  verlaten St Petersburg voor Zweden, Duitsland en Finland.Er is ook een veerboot naar Tallinn, Estland.De reizen nemen ongeveer 14 uur; overnachting hutten zijn beschikbaar.Veerboten vertrekken vanaf de zee Passenger Ship Terminal op Vasilyevsky eiland.

St Petersbeurg Ferry Terminal

Plaatselijk vervoer

De regelmatige interlokale service is een snelle trein.Het stopt vaker dan de typische IC-trein in het westen en zelden genoeg snelheid opstaat om te verdienen van het 'snel' label.Buitenlanders reservatie tickets per spoor door agentschappen zijn meestal op een trein Skorij zet.

In het algemeen hebben de beste Skorij treinen schonere auto's, meer beleefd bedienden en veel handiger aankomst/vertrek uren; ze hebben soms ook minder reageert, meer 1e-klasse accommodatie of functionerende restaurants.

Een passagierstrein is een IC--stoppen trein, gevonden voornamelijk op routes van 1000 kilometer of minder.Dit kunnen een erg lang duren als ze clank en steek van de ene kleine stad naar de volgende.

Bij het nemen van treinen van Sint-Petersburg, Let op het verschil tussen langeafstands- en 'voorsteden' treinen.Lange afstand treinen naar plaatsen ten minste drie of vier uur buiten de stad, met beperkte stopt en een scala van accommodatie klassen.Suburban treinen, bekend als prigorodnye poezda of elektrichky, lopen naar binnen slechts 100 km of 200 km van de stad, stoppen bijna overal, en hebben een enkele klasse van harde zitbanken.U koopt gewoon uw ticket vooraleer de trein bladeren, en er is geen capaciteitslimiet – zodat u wellicht deel van de weg staan.

De meeste stations hebben een aparte ticket zaal voor voorsteden treinen, meestal genaamd de Prigrodni Zal en vaak weggestopt aan de zijkant of achterkant van het stationsgebouw.Suburban treinen staan meestal op afzonderlijke dienstregelingen, en een aparte groep van platforms mag afwijken.

Het belangrijkste busstation van de stad is Avtovokzal, een onlangs gerenoveerd gebouw een beetje uit het centrum van de stad.Binnenlandse en internationale diensten vertrekken vanaf hier.Merk op dat bussen naar Moskou zijn alle onderweg naar ergens anders, wat betekent dat u zal worden afgezet in de noordelijke buitenwijk van Moskou van Chimki.Het is veel handiger om de trein te nemen.In ieder geval is het aanbevolen om kaartjes te kopen bus van tevoren, met name voor langeafstandstransporten.

Cultuur

Sint-Petersburg is altijd een stad van ideeën.Petersburgers aangezet de Russische revolutie, aanzet te geven tot 70 jaar van communistische heerschappij.En het was Sint-Petersburg dat democratie aangemoedigd wanneer het tij begon te veranderen.

Tegenwoordig, zijn deze stad burgers slecht de barrières van generaties verleden en verkennen van nieuwe ideeën, onderzoek naar de mogelijkheden van de consumptiemaatschappij, creativiteit en carrière.Het is niet alleen Rastrelli van het platform en Tsjaikovski's opera's die bezoekers, maar ook beatnik bands, edgy kunstgalerijen, ondergrondse clubs en heerlijke dineren verleiden.St Pete's Boheemse kant geeft een glimp in de 21ste eeuw; en (om te lenen een communistische slogan) is de toekomst helder! 

Sint-Petersburg is legendarisch voor zijn witte nachten: die lange zomer dagen wanneer de zon nauwelijks onder de horizon daalt.Revels beginnen in mei, toen de stad uiteindelijk bezwijkt aan lente en de parken zijn gevuld met bloeiende bomen.Maar zelfs wanneer de hemel grijs zijn en de grond is bedekt met sneeuw, de rijke cultuur van Sint-Petersburg verblindt en lekkernijen.

 


Beste beschikbare St Petersburg ferry ticket Prijsgarantie

Beste St Petersburg Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare St Peter Ferry lijn passagier en veerboten ticketprijs en naar Sint-Petersburg.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde St Petersburg ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve St Petersburg ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Voor het boeken van Sint-Petersburg ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam St Petersburg Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live St Petersburg ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Sint-Petersburg op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Sint-Petersburg en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier