Stari Grad Ferry

Stari Grad passagiers- en auto veerdiensten

Stari Grad passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Stari Grad naar Ancona, Dubrovnik, Korcula, Pescara, Rijeka en Sobra.

Vergelijken alle beschikbare Stari Grad ferry ticketprijzen in real time en de goedkoopste beschikbaar Stari Grad auto boek en passagier ferry tickets zeilen naar en van Stari Grad, Ancona, Dubrovnik, Korcula, Pescara, Rijeka en Sobra met Jadrolinija Ferry, SNAV of blauwe lijn Ferry ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Starigrad ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Stari Grad veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Stari Grad Ferry Tickets
met Jadrolinija Ferry, SNAV of blauwe lijn Ferry voor ferry's varen van Stari Grad naar Ancona, Hvar, Dubrovnik, Korcula, Pescara, Rijeka en Sobra online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs wij citeren u voor uw geselecteerde Stari Grad passagier of auto ferry ticket, accommodatie aan boord en voertuigtype is alles wat u betaalt, en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Stari Grad veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Stari Grad

Stari Grad  is een kleine stad aan de noordkant van het eiland Hvar in Dalmatië, Kroatië.De gemeente heeft een inwoneraantal van 2,817 (2001), die 1,906 zijn in de stad zelf.

Stari Grad , Old Town, is letterlijk de plaats van de oudste menselijke nederzetting op het eiland, en een van de eerste van alle Adriatische eilanden.Het werd bewoond tijdens de oudheid, eerst door een inheemse cultuur Hvar en later door de oude Grieken.Hetzelfde jaar - 384 v.Chr.als Griekse philoshoper Aristotel werd geboren in Trakia, hebben de Grieken uit het eiland Paros in Cruisse door de Egeïsche zee de stad op het eiland Hvar verrekend, en noemde het Pharos.

Stari Grad is de belangrijkste zeehaven op het eiland Hvar; de meeste bezoekers komen hier via auto veerboten van Split.

Stari Grad is erg mooi en warm tijdens de zomermaanden.

Starigrad Ferry haven
Stari Grad toerisme

De meeste mensen haasten gewoon via Stari Grad op de weg naar de stad Hvar omdat Stari Grad in de buurt van de belangrijkste veerboot station op Hvar eiland is.Niet zo snel te haasten, u ziet alleen wat u mist!

Stari Grad heeft veel te bieden, met name voor geschiedenis buffs.Gebogen rond een mooie baai, is Stari Grad een van de oudste steden van Kroatië, die teruggaat tot 385BC als was het een Griekse kolonie Faros genoemd.U ziet de naam op de talloze straat tekenen en bedrijven in de stad.(Zie meer over de geschiedenis van Hvar Eiland). Hoewel er niet veel voor strand liefhebbers, is Stari Grad een rustige plek met verschillende interessante bezienswaardigheden.

Halte naar het Dominicaanse klooster, gesticht in 1482 en beschadigd door de Turken in 1571.Het klooster is een oude bibliotheek, archieven en een archeologische collectie.U ziet het schilderij, de begrafenis van Christus door Tintoretto en twee schilderijen door Gianbattista Crespi.Is een 17e-eeuwse kruisbeeld op het hoofdaltaar.In de buurt in de kerk van St Nicolas is een houten barok altaar met beelden van heiligen gesneden in de 17e eeuw.

Het meest opvallende gebouw in Stari Grad is Tvrdalj, een grote en goed bewaard gebleven versterkt kasteel eenmaal die behoren tot de bekende Kroatische dichter, Petar Hektorovic.Het heeft een visvijver en een 16e-eeuwse toren.Let op de Latijns- en Kroatisch inscripties in de muren.Aan de voorzijde van het kasteel is een standbeeld van Petar Hektorovic.

Stari Grad  is ook aanzienlijk goedkoper dan verblijf in de stad Hvar, of u nu kiest voor privé accommodatie of hotels.De hotels liggen allemaal aan de noordelijke rand van de stad in een enorme complex met stranden in de omgeving.

Stari Grad door een nieuwe weg en een oude weg is naar de stad Hvar aangesloten.De oude weg is veel meer schilderachtige maar u zult moeten om te onderhandelen over de haarspeld berg bochten stalen zenuwen.Er is ook busvervoer naar andere bestemming eiland.Stari Grad ligt op twee kilometer van de haven van Stari Grad die frequente auto veerboten ontvangt van Split.Bussen voldoen aan de meeste ochtend veerboten van Split.Meer info op krijgen naar Hvar eiland en krijgen rond Hvar eiland.

Toeristische informatie in Stari Grad
Het VVV-kantoor (tel 021-765 763) ligt in het stadscentrum van de op Riva 2.

 


Best beschikbare Starigrad ferry ticket Prijsgarantie

Beste Stari Grad Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Jadrolinija veerboot, SNAV of blauwe lijn Ferry passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Stari Grad.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Stari Grad ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Stari Grad ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Stari Grad ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Starigrad Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Stari Grad ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets naar en van Stari Grad bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Stari Grad en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier