Stavanger Ferry

Stavanger passagiers- en auto veerdiensten

Stavanger passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen vanaf Stavanger naar Hirtshals.

Vergelijk ferry ticketprijzen van alle beschikbare Stavanger in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Stavanger auto en de passagier ferry tickets zeilen naar en vanaf Stavanger, Hirtshals met Fjordline Ferry ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Stavanger ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Stavanger veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Stavanger Ferry Tickets
veerboot met Fjordline Ferry voor ferry's varen vanaf Stavanger naar Hirtshals online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Stavanger passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Stavanger veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer informatie over Stavanger

Stavanger is een kleine stad met grote charme.Het heeft een perfecte haven instelling, geschiedenis en cultuur, uitstekende restaurants, tal van winkels en goede accommodatie.Dicht bij de bergen, fjorden en met zandstranden is het tevens de hoofdstad van de Noorse olie.

Stavanger  is een bijzondere plek om te wonen of bezoek.Het is niet als eender welke andere stad in Noorwegen.Het heeft de charme en vriendelijke sfeer van een kleine stad gecombineerd met de culturele rijkdom en faciliteiten van een grote stad.Er zijn eerste klasse hotels en een grote selectie van uitstekende restaurants.De gezellige haven heeft een pittoreske waterkant met kleurrijke zee-huizen en een oude wachttoren.Gamle Stavanger is Europa's grootste oude houten nederzetting.De kathedraal dateert terug naar 1125.

Er is slechts één internationale veerboot route van en naar Stavanger (Rogaland). Dit is Fjord Line's ferry vanaf Stavanger naar Hirtshals in Denemarken.Voor binnenlandse reizen vindt u lokale auto veerdiensten naar Tau, Bokn en Skudeneshamn en Kvitsøy.Daarnaast vindt u een hoge snelheid en moderne catamarans naar Bokn, Kopervik, Haugesund, Bergen, Sauda en Tau met meer seizoensgebonden dan geregelde diensten.

De haven van de veerboot van Stavanger
Zie Stavanger en

De seizoenen bepalen wat te doen in Stavanger.Stavanger heeft een maritiem klimaat, met koele zomers en milde winters.Zomers beschikt over periodes van warm en mooi weer, hoewel ze soms regenachtig kunnen zijn.Winters meestal betekent meer regen dan sneeuw in Stavanger, hoewel in te gaan op de bergen voor sneeuw zorgt.

Stavanger stadsplein voor de koepel is churchThe Stavanger olie Museum een zeer interessante gebouw met fascinerende informatie over Noorwegen de olie-industrie.Displays van duikboten, boren apparatuur, een mock olie-platform, en audio-visuele presentaties maken voor een goed paar uur.Het museum is geschikt voor alle leeftijden en is open van 10: 00-16: 00 (zondag en juni-augustus 10: 00-18: 00). 

Het Museum Canning lijkt misschien niet de meest interessante plaatsen om te bezoeken, maar het is een verrassend goede klein museum met een heleboel hands-on exposities.

Gamle Stavanger (Oud Stavanger) is een goed bewaard gebleven segment van Noorse geschiedenis.Oude kronkelende straatjes en houten huizen zijn representatief voor de accommodatie van Stavangers dagen als een de conservenindustrie hoofdstad van Noorwegen.De meeste huizen in Oud Stavanger zijn privé-eigendom en goed onderhouden.

Een goede plek voor een foto kans zijn de drie zwaarden (Sverd ik fjell, letterlijk Sword in Mountain), een monument buiten het centrum van Stavanger, naast de Hafrsfjord.De zwaarden zelf zijn enorme en op de achtergrond is de fjord.Het monument herdenkt de slag bij Hafrsfjord in de late 800's waar Harald Hårfagre verslaan zijn Oost-oppositie en werd de eerste koning van Noorwegen.

Sculpturen -In 2000 werd de mobiele installatie een andere plaats door Engelse beeldhouwer Anthony Gormley geplaatst in- en uitschakelen Sola strand.Een paar jaar later een nieuwe en permanente installatie gebroken kolom [11], van dezelfde artiest, werd geplaatst op verschillende locaties rond het centrum van Stavanger.

Het Rogaland Kunstmuseum (kunstmuseum) is op Mosvatnet Lake, slechts 2 km van het centrum van de stad.Het museum heeft een permanente tentoonstelling van Noorse kunst, en een roterende tentoonstelling die is soms heel spectaculair.Zorg dat de schilderijen van Lars Hertervig; u ziet dat het landschap van de eilanden net ten noorden van Stavanger weerspiegeld in zijn werk.

Stavanger Cathedra l (Romaanse stijl uit ongeveer 1125, met latere gotische toevoegingen) is de best bewaarde middeleeuwse kathedraal in Noorwegen en zeker een bezoek waard.bewerken 

Wandelen en klimmen is de beste manier om te zien het fantastische landschap rond Stavanger.Veel van de paden hebben gekenmerkt uit door de Turistforetning met rotsen, rekening houdend met een rode "T". Turistforening hyttes (Hutten) bieden eenvoudige accommodatie in de bergen.Mountainbikes kunnen ook worden gehuurd en genomen op de trails.

Solastranden (Sola Beach) is een lang zandstrand van de luchthaven.Het is erg populair in de zomer en zorgt voor enkele kleine golven voor surfen.Langs het strand, in de duinen, zijn de overblijfselen van verdediging van de bezetting van 1940-45.Andere minder bevolkte stranden zijn langs de kustlijn, hoewel ze soms moeilijk zijn te vinden.

Schaatsen op Stokkavannet - In de diepten van de winter testen de regering het ijs op de meren.Zodra het officiële woord is gegeven zal veel Noren hoofd voor het grootste meer, Stokkavannet.Het meer zelf is gelegen in de buurt van Madla ongeveer 20 minuten met de bus buiten Stavanger.Het ijs niet veilig moet zijn, en je hebt een dwang om te skaten, een andere optie is een bezoek aan de Siddishallen, een overdekte ijsbaan.

Openbaar vervoer in Stavange r is voornamelijk door bus en werkt soepel.Een enkel ticket kost kr 26-71 afhankelijk van hoeveel zones dat u reist hoewel het kan worden gebruikt opnieuw binnen uw laatste zone binnen een bepaalde termijn.Een betere optie zou kunnen zijn te kopen van een dag-pass voor kr 76, die gebruikt kan worden onbeperkt tot middernacht.Bovendien kan je de 3-daagse pas welke kosten kr 126.Één en twee weken durende pasjes zijn ook beschikbaar.Bussen in het centrum van de stad kunnen worden gevangen bij de belangrijkste busterminal en bij haltes rond de stad meer, Breiavannet.De airport shuttlebus is zeer duur (kr 95 one-way, kr 150 terugkeer) en als u naar een locatie buiten het centrum post kan het meer de moeite waard om een taxi te nemen.Echter, op werkdagen bus niet.9 die reist elk half uur tussen de luchthaven en het centrum van de stad, is een veel goedkopere optie dan de airport shuttlebus (kr 31 one-way) als één stuk bagage.Bussen zijn modern ingericht en de meeste hebben gebieden voor rolstoelen en kinderwagens.

 


Best beschikbare Stavanger ferry ticket Prijsgarantie

Beste Stavanger Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Fjordline Ferry passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Stavanger.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Stavanger ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Stavanger ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Stavanger ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Stavanger Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Stavanger ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Stavanger bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Stavanger en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier