Stornoway Ferry

Stornoway passagiers- en auto veerdiensten

Steòrnabhagh passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Stornoway naar Ullapool.

Vergelijken alle beschikbare Stornoway ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Stornoway auto en passagiers veerboot tickets zeilen naar en van Stornoway, Ullapool met Caledonian MacBrayne (Calmac) Ferry lijn ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Stornoway ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Steòrnabhagh veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Stornoway Ferry Tickets
veerboot met Caledonian MacBrayne (Calmac) Ferry lijn voor ferry's varen van Stornoway naar Ullapool online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Stornoway passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Stornoway veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Stornoway

Stornoway (Steòrnabhagh) is de grootste stad in de Buiten-Hebriden en ook het administratieve centrum.Bijna 30% van de totale bevolking van de westelijke eilanden, ongeveer 8.000 mensen wonen binnen Stornoway of de onmiddellijk omgeving omvat Laxdale (Lacasdal) en Sandwick (Sanndabhaig). 

Deze levendige, bruisende stad heeft alles wat die u zou verwachten van een moderne commerciële haven evenals met inbegrip van een van de belangrijkste slipway faciliteiten aan de West kust en eilanden.

Stornoway is de belangrijkste zeehaven van de keten Hebridean eiland en biedt dat een essentiële verbinding naar het vasteland van Britain.The haven is de belangrijkste invoer-/ uitvoerhaven voor alle goederen geïmporteerd en geëxporteerd van het eiland.

Pontverbinding met Ullapool  op het vasteland - een reis van 2 uur en 40 minuten.De Ferry dienst opereert 7 dagen per week (ma - zon, met een beperkte dienst op zondag). 

Het begin van een regelmatige, geplande service voor zondag in juli 2009 is een kwestie van enorme controverse op en rond de eilanden als het loopt tegen de eilanden Sabbatarische traditie.

De haven van de veerboot van Stornoway

Stornoway en de Buiten-Hebriden zijn verbonden met het vasteland door Caledonian MacBrayne (Calmac) Ferry lijn veerboten varen de routes van Ullapool tot Stornoway, Uig aan Tarbert, Uig naar Lochmaddy en Oban Lochboisdale te Castlebay.
Er zijn ook interinsulaire veerdiensten varen van Barra naar Eriskay en Berneray op Harris.

Meer dan 1000 vaartuigbewegingen worden geregistreerd jaarlijks bestaande uit commerciële zeeschepen, dagelijks auto personen- en goederenvervoer veerboten, cruiseschepen en vele andere typen van het vaartuig.

Stornoway één van de enkele havens aan de westkust van Schotland biedt twee Ro-ro er faciliteiten en grepen bijna 200.000 passagiers per jaar.

Aangezien toerisme van Stornoway moderne veerboothaven stijgt is gastvrij toeristen van over de hele wereld.De poort is steeds een populaire stop over voor cruiseschepen en het bezoeken van jachten.Gecombineerd met de faciliteiten voor de visserij-industrie en de zakelijke kansen binnen de stad, is het duidelijk dat Stornoway goed voor handel en toerisme in de 21e eeuw geplaatst is.

De Port Authority heeft een aanvraag voor de financiering van organen voor de levering van marina faciliteiten van Stornoway als de bestaande faciliteiten zijn ontoereikend om te voldoen aan de fundamentele diensten verwacht door grotere formaat bezoekende pleziervaartuigen.

Stornoway stad heeft een breed scala aan faciliteiten, variërend van een grote middelbare school, (Nicholson Instituut) en technische college, om sportieve faciliteiten, waaronder een merk nieuwe sport complex.Het complex zou de afgunst van de meeste vasteland kleine steden met haar 25 meter zwembad, klimmen muren, fitness-suite, zachte spelen enz.

De stad heeft ook een golfbaan, Astro Turf toonhoogte, karting en zelfs een paintball actie gebied.Cruises rond het gebied per boot zijn beschikbaar tijdens de zomermaanden, het aanbreken van de pontons achter de reddingsboot Station.Culturele voorzieningen worden goed verzorgd met een goed museum, de art gallery and Museum en de bibliotheek.Een Lanntair, een gloednieuw complex arts werd geopend in de zomer van 2005.

Op het terrein van Lews kasteel, heeft het vertrouwen van Stornoway ontwikkelde een serie van goed onderhouden bos wandelingen van verschillende lengtes en schilderachtige functies.

De Gaelische taal wordt nog steeds algemeen gesproken, echter, is het niet zo vaak te horen in Stornoway zoals in het platteland.

 


Best beschikbare Stornoway ferry ticket Prijsgarantie

Beste Stornoway Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Caledonian MacBrayne (Calmac) Ferry lijn passagier en veerboten prijs van het ticket naar en van Stornoway.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Stornoway ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Stornoway ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Stornoway ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Stornoway Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Stornoway ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets naar en van Stornoway op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Stornoway en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier