Stranraer Ferry

Stranraer passagiers- en auto veerdiensten

Stranraer passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten zeilen van Stranraer naar Belfast.

Vergelijken alle beschikbare Stranraer ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Stranraer auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Stranraer, Belfast met Stena Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Stranraer ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Stranraer veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Stranraer Ferry Tickets
veerboot met Stena Line voor ferry's varen van Stranraer naar Belfast online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Stranraer passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Stranraer veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Stranraer

De haven van Stranraer is Schotland's toegangspoort naar Ierland, gelegen aan de monding van de rivier Wyre op het zuidelijkste puntje van Loch Ryan, Zuid-westen van Schotland.Stranraer ligt net over de grens Engels, minder dan twee uur rijden van Glasgow.

Stranraer fungeert als een marktstad, zeehaven, garnizoen stad en administratief centrum.

Schepen vertrekken naar Belfast van de Oost-Pier van de Stena Line Ferry terminal, waar het station zich ook bevindt.

De snelle Stena HSS Catamarans vertrekken naar Belfast van de West Pier.Vijf mijl ten noorden van Stranraer is het poort van Cairnryan waar P & O Ierse zee Ferries actief zijn Cairnryan naar Larne service.

Stena Line  functioneert de poort Stranraer ferryterminal en poort van Stranraer biedt uitstekende personen- en goederenvervoer faciliteiten.

Stranraer Ferry haven

Stranraer centrum van de stad is verrassend aantrekkelijk en bruisende en dient tevens als de toegangspoort tot de Rhins of Galloway; wegen van hier hoofd Noord naar Leswalt en Zuid-verleden Drummore aan de Mull of Galloway, Scotland het meest zuidelijke punt.Ten westen ligt Portpatrick, nu een mooie resort compleet met haven.De zuidelijke hooglanden manier lang verre voetpad biedt een andere link met Portpatrick.

Getting to Stranraer Ferry haven

Stranraer veerhaven met de auto 
Volg vanaf het zuiden de M6/A74 verleden Carlisle naar Gretna, & dan nemen de A75 west rechtstreeks naar Stranraer.Volg de borden voor de haven van de veerboot die dicht bij het stadscentrum ligt.
Vanaf de Noord Stranraer is bereikt door het volgen van de A77 kustweg van Ayr.

Stranraer veerhaven per spoor
Alle treinen aankomen en vertrekken van Stranraer Station die gelegen naast de Stena Line voet passagiersterminal is.Voor meer informatie en boekingen, bezoek onze treinen naar Stranraer pagina.

Stranraer veerhaven door Coach
Uitdrukkelijke Coach diensten functioneren van Stranraer naar Ayr, Glasgow, Edinburgh, Carlisle, Preston, Birmingham, Manchester en Londen te verbinden met de komst van geselecteerde Stena HSS afvaarten.

Stranraer veerhaven parkeren
Er is een kleine korte verblijf parkeerplaats tegenover de hoofdterminal die wordt voornamelijk gebruikt voor drop off en ophaling van passagiers.Er is ook een groter korte en lange verblijven parkeerplaats 200 meter van de belangrijkste terminal tegenover het politiebureau.Er is geen gratis gebruik van de parkeergelegenheid.

Houd er rekening mee , op 20 November 2011 de Stena Line Belfast-Stranraer route gestopt met werken.Deze route werd vervangen door Cairnryan-Belfast, die ook wordt gerund door Stena Line.

De Belfast naar Stranraer route is niet meer in werking zoals het is vervangen door een nieuwe route-Belfast naar Cairnryan met de introductie van twee nieuwe schepen van de supersnelle.

Reizen op de grootste veerboten ooit te varen tussen Noord-Ierland en Schotland, Stena Superfast VII en Stena Superfast VIII.Deze zuster schepen reizen van Belfast naar Cairnryan tijdig een kruising van slechts 2 uren 15 minuten met een keuze van maximaal 6 dagelijkse grensovergangen, of als alternatief de Stena Line Belfast naar Liverpool service biedt een directe link uit Noord-Ierland naar het hart van Engeland op de Stena Lagan en Stena Mersey.

 


Best beschikbare Stranraer ferry ticket Prijsgarantie

Beste Stranraer Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Stena Line passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Stranraer.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Stranraer ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Stranraer ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Stranraer ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Stranraer Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Stranraer ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Stranraer op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Stranraer en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier