Stromboli Ferry

Stromboli passagiers- en auto veerdiensten

Stromboli passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Stromboli naar Napels.

Vergelijken alle beschikbare Stromboli ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Stromboli auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Stromboli, Napoli met SNAV Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Stromboli ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Stromboli veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Stromboli Ferry Tickets
veerboot met SNAV Ferry lijn voor ferry's varen van Stromboli naar Napoli online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Stromboli passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Stromboli veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Stromboli

Stromboli  een klein eiland in de Tyrreense Zee, de Noord kust van Sicilië, is die één van de drie actieve vulkanen in Italië.Het is één van de acht Eolische eilanden, een vulkanische boog ten noorden van Sicilië.

Bevolking van het eiland is tussen 400 en 850 en het is het meest bekend voor haar vulkaan die voortdurend actief met kleine uitbarstingen, vaak zichtbaar uit vele punten op het eiland en van de omringende zee, die aanleiding geven tot het eiland bijnaam "Vuurtoren van de Middellandse Zee". 

Stromboli de perfecte driehoek van een vulkaan steekt dramatisch uit de zee.Het is het enige eiland waarvan smeulende kegel permanent actief is, dus het aantrekken van deskundigen en amateurs alike, zoals vlinders en aan een massale vlam.Vulkanische activiteit heeft getekend en zwart van één kant van het eiland, terwijl de oostkant ongetemde, robuust groen en bezaaid met laagbouw witgekalkte huizen is.

De haven van de veerboot van Stromboli

Stromboli  was gevormd slechts 40.000 jaar geleden en zijn gassen blijven sturen op een bijna constante spray van vloeibare magma.De meest recente vulkaanuitbarstingen vond plaats in februari 2007 wanneer twee nieuwe kraters geopend op de top van de vulkaan, produceren van twee broeien lavastromen.Hoewel seismische activiteit, waaronder rock valt, werd bleef voor meerdere dagen, geen massa evacuatie nodig geacht.

Hoewel de "normale" kleine uitbarstingen van lava niet gevaarlijk zijn, moet u zich bewust van het mogelijke gevaar.De lokale autoriteiten zijn zich zeer bewust van de Stromboli staat, u moet naar hen luisteren.Als paden naar de kraters zijn gesloten, don't go there.Nooit beklimming van de vulkaan zonder een lokale gids.Niet verlaten paden.

Reizen van het Stromboli niet gemakkelijk wandelingen.U moet goed uitgeruste, gezond en in goede conditie wanneer er gaan.Zoals Stromboli klein is en zijn omgeving gevoelig is, moet u zorgvuldig behandelen.

Vele duizenden toeristen bezoeken de vulkaan elk jaar.Het duurt vier uur het eiland vanuit Lipari door veerboot of 1½ tot twee uur met draagvleugelboot bereikbaar.Bezoekers wordt aangeraden hun ferry tickets online naar Stromboli op voorhand te reserveren.Draagvleugelboten loopt van Stromboli tot de andere Eolische eilanden, elk daarvan heeft zijn eigen attracties.U wellicht wijzigen boten in Lipari, het grootste en meest bevolkte van de Eolische eilanden, en de belangrijkste vervoershub voor de archipel.

Dorpen
Er zijn twee dorpen op het eiland, het grotere Stromboli en de veel kleinere Ginostra, een voormalig vissersdorp zelden bezocht door toeristen (hoewel toeristische diensten over all that remains er). Het is nog niet haalbaar om te lopen tussen de dorpen (hoewel een wandelpad trans-eiland in aanbouw in 2007 is), en de enige manier om te reizen tussen hen is per boot.Samen, hebben beide dorpen slechts ongeveer 350 inwoners.De dorpen, die zijn vrijwel ongewijzigd door toerisme, zijn de moeite waard een kijkje, vooral de eerder verborgen Ginostra met de kleinste Europese haven (slechts één boot!) helemaal is leuk om te zien.Er is een mooi strand met fijn zwart lava zand in Stromboli, waar men kan ontspannen en zwemmen in de zee.

Krijgen rond
Vanwege de grootte van het eiland en straten ontbreekt, bestaan noch auto's of bussen of treinen.De alleen middelen van vervoer zijn "aap-auto's", kleine motoren en boten.De enige andere manier om te gaan rond het eiland is door te lopen.Merk op dat er geen straatverlichting in beide dorp, en als je uit na donker bent, u er goed aan doen zult te gebruiken een zaklamp.Hoewel tijdens het passeren van dit eiland op een cruise, een passerende vrachtwagen werd gezien op de perimiter rijden naar wat zag eruit als een vuurtoren.

 


Best beschikbare Stromboli ferry ticket Prijsgarantie

Beste Stromboli Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare SNAV Ferry lijn passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Stromboli.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Stromboli ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Stromboli ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Stromboli ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Stromboli Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Stromboli ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets naar en van Stromboli bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Stromboli en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier