Stromness Ferry

Stromness passagiers- en auto veerdiensten

Stromness passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen vanuit Stromness naar Scrabster.

Vergelijken alle beschikbare Stromness ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Stromness auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Stromness, Scrabster met Northlink Ferries ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Stromness ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Stromness veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Stromness Ferry Tickets
veerboot met Northlink Ferries voor ferry's varen vanuit Stromness naar Scrabster online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Stromness passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Voor het verkrijgen van een Stromness veerboot ticketprijs en boek uw ferry-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Stromness

Stromness Het tweede belangrijkste stad Orkney, Stromness ligt op het zuidwestelijke puntje van het vasteland, geclusterd strak op de oevers van Hamnavoe onder de rotsachtige bergkam bekend als de Brinkie Brae.

Scrabster, op het Schotse vasteland, in Orkney vanuit is Stromness de eerste aanloophaven.Glijden in de beschutte haven, wordt de bezoeker begroet door een mening dat zeevarenden eeuwenlang heeft voldaan.

Er is nergens heel graag Stromness.Het strekt zich uit voor meer dan een mijl langs de kust van Hamnavoe, een inham van Scapa Flow beschut door de eilanden van buitenste Holm en innerlijke Holm.De kern van de stad is nog slechts een hoofdstraat die wendingen en bochten ternauwernood tussen de kustlijn en de heuvel achter.

De eerste indruk van Stromness is een oude traditionele stenen gebouwde poort, genesteld comfortabel tegen de helling van de Brinkie Brae.Niet zo oud als Kirkwall, Stromness in de 17e en 18e eeuw als gevolg van de toegenomen handel met de nieuwe wereld bloeide.

Stromness Ferry Terminal
Stromness is vergelijkbaar met Kirkwall in dat het volgt een lange kronkelende weg - gewoon bekend als "de straat" - ook flagstoned, en ook gedeeld door voetgangers en automobilist.Deze belangrijkste straat gaat onder ten minste vijf verschillende namen, zoals het maakt haar was door Stromness.Het wordt doorsneden door de straten die aan de ene kant steil omhoog Brinkles Brae, de 300 ft graniet bergrug die achter de stad ligt klimmen.Op de zeewaarts maken zij hun manier tussen sluiten boordevol gebouw aan de particuliere Kaden die lijken te liggen achter elk huis en winkel.

Van deze straat vertakken tal van smalle straatjes en sluit.Dit geeft de stad een labyrintische kwaliteit met steile smalle paden klimmen de heuvel aan de noordzijde van de straat, terwijl op het zuiden, de huizen en winkels terug naar de kust.

Leven in de Orkney-eilanden is is, en altijd geweest, doordrenkt van traditie.Deze dagen, blijven sommige van deze douane sterk, terwijl anderen hebben worden slechts schaduwen van hun voormalige selves - zoniet helemaal vergeten.Stromness is vandaag de dag een bruisende en charmante stad.Het behoudt zijn opmerkelijke hoofdstraat waar voetgangers te ontwijken, en auto hebben elkaar.En er zijn weinig plaatsen die zo ruimschoots exploratie belonen.De smalle passages en wegen en de particuliere Kaden aan de wal kant zijn fascinerend, zoals het netwerk van steile straten en paden leiden omhoog de heuvel is.Een van de straten Brinkles Brae klimmen tussen hoge muren verheugt zich in de naam van de Khyberpas.Dit is een beschrijvende grap die geplakt, of een feest van rijk: Neem uw oogst.

De belangrijkste haven en de kades zijn nu te vinden aan het noordelijke einde van het centrum van de stad, en profiteren van de toegang via een nieuwe weg langs de kust dat verkeer uit het noordelijke uiteinde van Stromness houdt.Dit is een drukke en interessante plaats, evenals een die de beste uitzichten van Stromness zelf geeft.De haven is ook de terminal voor de alleen-passagiers veerboot die Stromness met Graemsay en het noordelijke uiteinde van Hoy verbindt.

Stromness van welvaart is nauw verbonden met de zee.Veel van de lokaal gevangen krabben en kreeften worden aangeboden door de maatschappij van de vissers van de Orkney-eilanden en lokaal verwerkt.Er zijn nog twee werfjes in de stad met zachte toffee, havermoutkoekjes en limonade productie bedrijven.Toerisme is gegroeid in belang en bevat nu zeevissen en sub-aqua duiken.De Stromness Shopping Week wordt gehouden in juli en de stad is het centrum van de beroemde van Orkney Folk Festival.

Stromness Ferry Terminal

Een kleine noorden van de haven is de terminal voor de belangrijkste veerboot Orkney met Schotland, koppelen aan Scrabster, in de buurt van Thurso.Sinds eind 2002 heeft dit geëxploiteerd door NorthLink vanaf een terminal die herbouwd.Bezoekers van Orkney kunnen nu kiezen tussen de Scrabster- of de Pentland Ferries service Gills Bay in de buurt van John o' Groats en St Margarets hoop op South Ronaldsay koppelen.Orkney Ferries ook hanteert een geregelde Pontverbinding vanuit Stromness met Graemsay en Hoy en ook alle andere interinsulaire diensten exploiteren.

Stromness Ferry Terminal kan worden gevonden op de belangrijkste toegangspoort van Orkney - de drukke haven van Stromness.

Het adres is:
NorthLink veerboten Ferry Road, Stromness, Orkney, KW16 3BH, Verenigd Koninkrijk.

Stromness veerboot aanlandingsfaciliteiten omvatten:-

•Ticket verkoop en vragen 
•Tourist informatiecentrum 
•Luggage gebied met kluisjes 
•Heet en koude dranken, automaten 
•Lift 
•Minder toegang 
•Minder toilet 

Parkeren bij Stromness Terminal
Er is korte termijn parkeergelegenheid beschikbaar in de terminal, met lange-verblijf parkeergelegenheid beschikbaar op Ferry Road, een korte afstand van de terminal.

Inchecken op Stromness
Check-in voor het zeilen 0630 60 minuten voor vertrek verschijnt.Tijdens de Midden en piek seizoen moeten passagiers die een overnachting cabine hebben gereserveerd inchecken en voor de 0630 zeilen van Stromness tussen 2130-2330 de vorige avond aan boord.Houd er rekening mee dat overnachting niet beschikbaar op MV Hamnavoe in de wintermaanden is.Voor alle andere afvaarten zal inchecken openen 90 minuten voor vertrek.Automobilisten worden aanbevolen om te controleren in ten minste één uur voor vertrek.

 


Beste beschikbare Stromness ferry ticket Prijsgarantie

Beste Stromness Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Northlink Ferries passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Stromness.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Stromness ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat u hetzelfde vinden ferry alle inclusieve Stromness ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren ferry Stromness auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Stromness Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Stromness ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Stromness bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Stromness en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier