Swinoujscie Ferry

Swinoujscie passagiers- en auto veerdiensten

Swinoujscie passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Swinoujscie naar Ystad.

Vergelijken alle beschikbare Swinoujscie ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar Swinoujscie auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Swinoujscie, Ystad met Polferries of eenheid lijn ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Swinoujscie ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Swinoujscie veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Swinoujscie Ferry Tickets
veerboot met Polferries of eenheid lijn voor ferry's varen van Swinoujscie naar Ystad online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Swinoujscie passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van een kaartje Swinoujscie veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Swinoujscie

De stad van Swinoujscie is gebouwd op verschillende eilanden tussen de Oostzee en Szczecin-baai, rechts op de grens tussen moderne Polen en Duitsland.Volgens de legende dat de twee belangrijkste eilanden (Usedom en Wolin) stenen gegooid door de Germaanse god Wotan op een gigantische slang dreigt waren om de zee leeg om zijn dorst te lessen.De slang werd de rivier de Oder, waarvan mond voordat de twee eilanden opent.

Swinoujscie is vandaag een van Polen's meest beroemde en populaire vakantie resorts met brede zandstranden, vele parken en verschillende vormen van entertainment.Er is een dagelijkse ferry dienst tussen Swinoujscie en Zweden, Duitsland en Denemarken, een dienst van de zomer aan het Deense eiland Bornholm.Swinoujscie heeft een bevolking van ongeveer 45.000 mensen.

Terminal van de Ferry  is gelegen in het havengebied van de stad van Świnoujście langs de monding van de rivier Świna aan de Baltische Zee.De Terminal heeft zeer goede land (weg en spoor) en binnenwateren vervoer verbindingen (door de Odra rivier en binnenvaart kanalen) met Szczecin, de rest van Polen en Berlijn.

Haven Swinoujscie

Swinoujscie Ferry Terminal 24 uur service biedt elke dag.

Ferry terminal services omvatten:

  • Uitgebreide service van zee veerboten, ro-ro schepen en pleziervaartuigen
  • Verkeer passagiersdienst
  • Laden/lossen van auto's, vrachtwagens, aanhangwagens en treinwagons op/van ro-ro schepen
  • Opslag en warehousing van geëxporteerde en geïmporteerde auto's en andere goederen.

Douane-inklaring, paspoortcontrole en forwarding goedkeuring diensten zijn beschikbaar in de Terminal.Andere faciliteiten in de Terminal zijn een hotel, een postkantoor, restaurants en binnenlandse land carrierdiensten.

Swinoujscie toeristische attracties

De meest populaire toeristische attracties en bezienswaardigheden woorth een bezoek aan zijn:-

Het voormalige gemeentehuis het Museum van Deep Sea Fishing huizen.Tentoonstelling omvat de geschiedenis van de zeevisserij, zeedieren, de stad en de regio en oude navigatieapparatuur.

The Angel's Fort , opgebouwd uit 1845-1858, is een replica van Mausoleum van Hadrianus (Engelenburcht in Rome).

Concerten en tentoonstellingen worden gehouden in de Western Fort.Gebouwd tussen 1843-1863, heeft het gemoderniseerd een paar keer in het verleden.Van na de Tweede Wereldoorlog tot 1962 was het een hoofdkwartier van het rode leger.

De 18e Christus de koning-kerk  in het centrum van de stad werd gebouwd op de plaats van een Gotische tempel.Een houten schip replica is in de middenbeuk.Orgelconcerten worden gepresenteerd tijdens de zomer.

De neo-gotische kerk van de Heilige heeft moeder "Stella Maris" gebrandschilderde ramen van grote artistieke waarde.Het werd gebouwd aan het einde van de 19e eeuw.

De "put"  een bewaarde toren van een protestantse kerk is beschadigd tijdens de Tweede Wereldoorlog en afgebroken daarna.

Een schuilplaats gebouwd in 1942 heeft de tentoonstelling "De stad gisteren en nu," foto's van de stadsgeschiedenis en andere exposities presenteren.

De stawa Młyny een baken navigatie is gebouwd in de vorm van een windmolen op de 19e eeuw Golfbreker.

De vuurtoren , gebouwd in 1858 en is op 68 m een van de hoogste bakens aan de Baltische Zee.

De Oost-Fort , of Gerhard van Fort, is een van de drie bewaard gebleven forten uit de 19e eeuw.Een tentoonstelling in het gebouw presenteert de geschiedenis van de stad forten, evenals er gevonden voorwerpen.

Het district van Karsibór bevat een evangelische begraafplaats gevestigd in de eerste helft van de 19e eeuw.

De gotische kerk bevat een altaar uit de 15de eeuw en een preekstoel uit de 17e eeuw uit de 15e eeuw.

Een monument eert de nagedachtenis van Koninklijke luchtmacht piloten neergeschoten terwijl overvallen haven doelstellingen in April 1945.

Karsiborska Kępa,  een eiland in de buurt van de stad, bevat een vogelreservaat met ongeveer 140 soorten.


De SWINOUJSCIE poort Er werd opgericht in 1729; de stad begon als een drukke haven zeewaardig te ontwikkelen en in de 19e eeuw werd het een modieuze spa en een zwemwater resort.

 


Best beschikbare Swinoujscie ferry ticket Prijsgarantie

Beste Swinoujscie Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Polferries of eenheid lijn passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Swinoujscie.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Swinoujscie ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Swinoujscie ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Swinoujscie ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Swinoujscie Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Swinoujscie ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Swinoujscie bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Swinoujscie en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier