Tallinn Ferry

Tallinn passagiers- en auto veerdiensten

Tallinn passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Tallinn naar Mariehamn, Helsinki en Stockholm.

Vergelijk alle beschikbare Tallinn ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Tallinn auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Tallinn, Helsinki en Stockholm Mariehamn met St Peter lijn, Tallink Silja of Viking Line Ferry ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder van Tallinn ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Tallinn veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Tallinn Ferry Tickets
met St Peter lijn, Tallink Silja of Viking Line Ferry voor ferry's varen van Tallinn naar Mariehamn, Helsinki en Stockholm online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Tallinn passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Tallinn veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Tallinn

Met een prachtig concert gevolgd door twee spectaculaire vuurwerk op nieuwe Year´s nacht, werd Tallinn de officiële Europese hoofdstad van cultuur 2011.Werd op hetzelfde moment Estland geconverteerd van kroon naar de euro en is de 17e Euro lid in de Europese Unie.

Een zee kosten van kapitaal, een zeldzaam juweel in het noorden van Europa in de Finse Golf, dat is Tallinn.Met een van de meest volledig bewaarde middeleeuwse steden in Europa is het een kostbare plaats op de UNESCO wereld erfgoedlijst.

Eens een middeleeuwse Hanzestad en voor lange periodes in de geschiedenis gedomineerd door de Duitsers, Zweden en Russen, Tallinn vandaag veel invloed uit die dagen bevatten maar beheert nog steeds om een Estse ziel en identiteit te behouden.Dit is niet een enorme kapitaal, de bevolking van Tallinn is iets meer dan 400.000, maar het heeft het allemaal.Een zeer rijke culturele en aangename sfeer, en vele interessante bezienswaardigheden nog te worden onderzocht.

Tallinn is een belangrijke Baltische zeehaven met regelmatige geplande passagiers- en auto veerdiensten van Mariehamn, Helsinki en Stockholm Exploitatiedoor St Peter lijn, Tallink Silja of Viking Line.

Tallinn is een moderne stad met extra gewone zakelijke, telecom en van internetoplossingen.

Haven Tallinn

Tallinn is een unieke mix van de zeer oude en zeer modern.De stad wakker uit een meer dan vijftig jarenlange slaap achter het IJzeren Gordijn tot de geboorte van onafhankelijkheid op de 20 van augustus 1991.Sindsdien is de stad uitgegroeid in een smaakvolle en bescheiden manier.Er zijn een heleboel historische gebouwen om te verkennen en de prachtige parken en bezienswaardigheden.Een heleboel interessante gebouwen blijven van de tsaristische periode in de opwindende geschiedenis van Tallinn.
Tallinn heeft historisch gezien bestond uit drie delen, en het kan zinvol zijn dit onderscheid in gedachten te houden tijdens een bezoek aan de stad.

Het historische centrum gebied is nu onderverdeeld in zogenaamde Lower Town (met het stadhuis - Raekoja plats – en de mijlpaal van Tallinn – de hemel hoge St.OLAF´s kerk) en de Upper Town met Toompea Castle en hoog Hermann de toren.

De Toompea (Domeberg), ook wel genoemd "Kathedraal Hill" werd de zetel van de centrale autoriteiten: eerst de Deense captains, dan de komturs van de Duitse orde, later Zweedse en Russische gouverneurs.Tot 1877 Toompea was een aparte stad (Dom zu Reval), de residentie van de aristocratie; en vandaag is het de zetel van de Estse regering, evenals vele ambassades en residenties.De burgemeester toeristische attracties van dit deel van de stad zijn het kasteel (Castrum Danorum), samen met twee kathedralen – een orthodoxe en een Lutherse.

De oude stad , dat is de oude Hanzestad, had zijn eigen, afzonderlijke van kathedraal Hill, administratie tot de late 19e eeuw.Het was een belangrijk centrum van de middeleeuwse handel in dit deel van Europa, waarop het welvarende groeide.Het stadhuis - Raekoja plats – en de mijlpaal van Tallinn – de hemel hoge St.OLAF´s kerk, behoren samen met de torens en stadsmuren van de, tot de meest populaire toeristische attracties er.Etnische Esten verving de lokale Baltische Duitsers als de meerderheid onder de bewoners van Tallinn eerst ongeveer in het midden van de 19e eeuw.Esten vestigden zich ten zuiden van de oude stad.

In Kadriorg vlak , ongeveer 2 kilometer ten oosten van het centrum, er is een ander - naast de Nevsky kathedraal en St.Nicholas orthodoxe kerk - overblijfsel van het tsaristische Rusland die regeerde van Tallinn gedurende twee eeuwen.De zomerresidentie van tsaar Peter de grote, een prachtige, extravagante paleis, is een zeer goed voorbeeld van de noordelijke barok.Vandaag herbergt het een deel van het museum van moderne kunst.

 


Best beschikbare Tallinn ferry ticket Prijsgarantie

Beste Tallinn Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare St Peter lijn, Tallink Silja of Viking Line Ferry passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Tallinn.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Tallinn ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Tallinn ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Tallinn ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Tallinn Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Tallinn ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Tallinn bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Tallinn en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier