Tanger Ferry

Tanger passagiers- en auto veerdiensten

Tanger passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten zeilen van Tanger en Algecira, Barcellona, Genua, Livorno, Sète, Tarifa en Valencia.

Vergelijken alle beschikbare Tanger ferry ticketprijzen in real time en de goedkoopste beschikbaar Tanger auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Tanger, Algecira, Barcellona, Genua, Livorno, Sète, Tarifa, en Valencia met Acciona, FRS Ferries, Nautas, Comanav, Comarit, Grandi Navi of Grimaldi veerboot lijnen boek ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Tanger ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Ferries van Tanger
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Tanger Ferry Tickets
met Acciona FRS Ferries, Nautas, Comanav, Comarit, kunnen de Grandi Navi of Grimaldi veerboot lijnen voor zeilen van Tanger veerboten en Algecira, Barcellona, Genua, Livorno, Sète, Tarifa en Valencia online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Tanger passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Tanger veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Tanger

Tanger lang heeft zijn geromantiseerd door kunstenaars, dichters en schrijvers die zijn aangekomen op de drukke kust op zoek naar avontuur.

Tanger is de poort naar Afrika voor vele reizigers.Cruiseschepen vaak dock er op hun weg van de Atlantische Oceaan tot Middellandse Zee, en reizigers in Europa vinden het gemakkelijk om een snelle veerboot uit Spanje naar de haven van Tanger.

Tanger  heeft een breed scala van accommodatie en places to stay variëren van goedkoop en sleazy, tot uitstekende Riads.

Tanger is niet een ontspannen plek om te bezoeken, dus het vinden van een goed hotel dat beschikt over een beetje respijt van de drukte, zullen echt uw bezoek meer plezierig maken.Zorg ervoor dat u uw eerste nacht tevoren boeken, er zijn tal van hustlers in Tanger die bieden zal aan te tonen u een hotel.

De beste tijd voor een bezoek aan Tanger is van September tot November en maart tot mei.Het weer is perfect, niet te warm, en het toeristische seizoen is nog niet in volle gang.

De haven van de veerboot van Tanger
Ferries van Tanger 

Tanger is slechts een korte veerboot rit uit Spanje en de poort naar de rest van Marokko, of u nu met de bus of trein reist.

 • Algeciras (Spanje) naar Tanger (Marokko)
  Algeciras naar Tanger is de meest populaire route naar Marokko.Hoge snelheid veerboten reizen bijna elk uur, jaar- en duurt ongeveer 30 minuten om over te steken.Er zijn ook langzamer veerboten die een beetje goedkoper zijn.Een ticket heen-en terugreis voor een passagier voet op een high speed ferry.
 • Tarifa (Spanje) naar Tanger (Marokko)
  Hoge snelheid veerboten vertrekken elke twee uur vanaf Tarifa Spanje's windsurfen hoofdstad en 35 minuten om naar Tanger in beslag nemen.FRS biedt goede service op deze route.
 • Barcelona (Spanje) naar Tanger (Marokko)
  Dit is niet een populaire route, maar handig als u wilt voorkomen dat reizen naar het zuiden van Spanje.Grand Navi is het bedrijf dat deze veerboten exploiteert.Veerboten nemen 24 uur om naar Marokko en 27 uren op de heen-en terugreis.Er is meestal slechts een veerboot gepland per dag.
 • Ferries uit Italië en Frankrijk naar Tanger
  U kunt ook een veerboot vangen naar Tanger uit Italië (Genoa), Gibraltar en Frankrijk (Sete)
Wat te zien in Tanger

Tanger hoeft niet heel de avontuurlijk charme die het deed in de jaren 1940 en 1950 's wanneer u kon wrijf schouders met de wil van Tennessee Williams, Truman Capote en Paul Bowles, maar als u geef het wat tijd, en negeren de toerist touts, het zal groeien op je.Tanger is een interessante, kosmopolitische mix van Afrikaanse en Europese invloeden.Het is een havenstad en havensteden zijn altijd ruw rond de randen.Tanger is niet zeer aangenaam 's nachts.

Zoals met vele steden in Marokko, is er een oude stad (Medina) en een nieuwe stad (Ville Nouvelle). 

De Medina --Tanger de Medina (oude-ommuurde stad) is een levendige plek, haar steegjes zijn gevuld met winkels, thee-huizen en bordelen (het is immers een havenstad). Toeristische snuisterijen zijn er in overvloed hier, als dit is uw enige stop in Marokko, kopen weg.Maar als u van plan om door te gaan reizen in Marokko, vindt u betere deals elders.

De Amerikaanse legatie -Marokko was de eerste natie Amerikaanse onafhankelijkheid te erkennen, en de Verenigde Staten opgericht een diplomatieke missie in Tanger in 1821.Nu een museum, de Amerikaanse legatie ligt in de zuidwestelijke hoek van de medina en de moeite waard een kijkje.Het museum herbergt enkele fascinerende kunst waaronder een ruimte gewijd aan Paul Bowles, en werken van Eugene Delacroix, Yves Saint Laurent en James McBeay.

Place de France -is het hart van ville nouvelle en het sociale focal point voor de middenklassen in Tanger.Een goede plek om te genieten van wat thee en genieten van het uitzicht op zee is het sterk aanbevolen Terrasse des Paresseux net ten oosten van de plaats.

De Kasbah -De Kasbah ligt hoog op een heuvel in Tanger met een goed uitzicht over de Oceaan.De oude Sultan's palace (gebouwd in de 17e eeuw) ligt binnen de muren van de Kasbah, staat bekend als Dar El Makhzen en is nu een museum dat mooie voorbeelden van Marokkaanse kunst herbergt.

Grote zoco Een groot vierkant aan de hoofdingang van de medina is een drukke vervoer hub en een goede plek om te kijken naar de chaos van het verkeer, karren en mensen gaan over hun dagelijkse routines.

Stranden -de stranden die zich het dichtst bij de stad zijn nogal vies, als het water is.Vind betere stranden ongeveer 10 km ten westen, buiten de stad.

Getting Around Tanger
De beste manier om te krijgen rond Tanger is te voet, of in een petit taxi.Controleer of dat het stuurprogramma correct gebruikmaakt van de meter.Grand taxi's zijn veel duurder en je hebt om te onderhandelen over het tarief van tevoren.Natuurlijk kunt u altijd krijgen een persoonlijke gids door uw hotel, of een dag tour te boeken voordat je naar Tanger.

 


Best beschikbare Tanger ferry ticket Prijsgarantie

Beste Tanger Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Acciona, FRS Ferries, Nautas, Comanav, Comarit, Grandi Navi of Grimaldi veerboot lijnen passagiersschepen en veerboten ticketprijs van en naar Tanger.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Tanger ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Tanger ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Tanger ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Ferries van Tanger klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Tanger ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Tanger bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van naar Tanger en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier