Ferry van Tarifa

Tarifa passagiers- en auto veerdiensten

Tarifa passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen vanuit Tarifa naar Tanger Ville.

Vergelijken alle beschikbare Tarifa ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Puerto de Tarifa auto en de passagier ferry tickets zeilen van en naar Tarifa, Tanger Ville met FRS Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Tarifa ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Puerto de Tarifa veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Puerto de Tarifa Ferry Tickets
veerboot met FRS Ferry lijn voor ferry's varen vanuit Tarifa naar Tanger Ville online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Tarifa passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Puerto de Tarifa veerboot en boek uw ticket veerboot veilig online gebruik de real time ferry reservatie formulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Puerto de Tarifa

Puerto de Tarifa is waar de zee voldoet aan de Oceaan, waar de bergen over de Maagd kustlijn van de Costa de la Luz toren, en waar u kunt wandelen op de lange witte zandstrand of de duinen klimmen zonder stoten in een andere persoon.

Wereldberoemd om zijn wind- en kitesurfen, het is de ideale plek om een ontspannen vakantie te combineren met actieve sporten of walvis en dolfijnen kijken, een dagtocht naar Tanger (Marokko) of een bezoek aan de prachtige, typisch Spaanse witte dorpjes in de buurt.

FRS High speed ferries maken de reis van 35 minuten naar Tanger, Marokko.Er zijn vele snel draagvleugelboten dagelijks op FRS Ferry Serice van Tanger.Als je door de douane ater uitstappen zijn de veerboot er gratis bussen te wachten op de parkeerplaats naar Algeciras.Lokale bussen rijden ook naar Cadiz en Algeciras, waarin u verbinding met bussen voor de Andalusische steden van Cordoba, Sevilla en Granada maken kunt.

Puerto de Tarifa Ferry Port

Tarifa ik s gelegen tussen de beste golfbanen van Europa, aan de Atlantische kant u Dehesa de Montenmedio en Cosgaya golf & land club.Beide cursussen worden ingesteld in een natuurlijke envoirement.Aan de zijkant Mediterranea vindt u de enige koppelingen cursus hier in de Zuid-, Alcaidesa Golf club.De wereld beroemde Valedrrama nl Sotogrande.

Zelfs tijdens piekuren is Tarifa een aantrekkelijke, laid-back stad.Relatief onbekend tot 15 jaar geleden, het is nu een Mekka Windsurfen en kitesurfen, met een aantal van de allerbeste omstandigheden in Europa voor deze sport.De stranden hebben schone, witte zand, en in het binnenland het land is groen en rollend.

De oude stad  heeft smalle straatjes, witgekalkte huizen en trapsgewijze bloemen.Een hip, arty, internationale scène met een eclectische bos van restaurants, bars en wooneenheden is opgegroeid rond de surf menigte.Het enige negatieve-is hoewel niet voor de surfers – de wind; voor een groot deel van het jaar waait de levante (oostelijke) of poniente (westerly), die ruïneuze voor een ontspannen zitten op het strand en vermoeiend als je gewoon rond zwerven bent is.Augustus, kan echter nog steeds blessedly.

Eten is over het algemeen goed in Tarifa -met name vissen.Probeer te gaan voor de plaatsen gevuld met de lokale bevolking.Ze zijn over het algemeen gemakkelijk naar voren halen van toeristen (zowel Spaanse als buitenlandse). Enkele van de beste plaatsen in Tarifa toevallig ook de goedkoopste.Vergeet niet om te proberen de lokale tonijn, zwaardvis en, vooral, de "tortilla de camarón", typisch voor de kust van Cadiz."Ortigas" (zee brandnetels) zijn een andere lokale specialiteit.

Het beste restaurant in de oude stad heet Mandragora, gelegen op Independencia (een klein steegje tussen de stadsmuur en de kathedraal). Het is niet goedkoop, maar het eten was de best we had in Spanje, en het is gevuld met de lokale bevolking.

Er is een restaurant in de buurt van een dorp Facinas, een paar kilometer ten noorden van Tarifa.Volg de weg naar Cadiz en in ongeveer 10-12 km zal er een recht draai naar Fasinas (dat is op zijn beurt een mooie één spread op een uitlopers in de vorm van een kruis) met een nauwelijks bemerkbaar teken.Dit restaurant ligt vlak voor het dorp dat wil zeggeneen kilometer of twee verwijderd van de hoofdweg.Het is een vlees restaurant met zeer heerlijke gerechten, met name vlees degenen, en zeer vriendelijke waitstaff.De porties zijn genereus en rijk.Prijzen zijn ongeveer 25-30 euro met wijn (35 tops aan volledige u volledig), voor twee personen.De plek is soms (vooral in het weekend) vol met lokale bevolking voetbalwedstrijden op TV kijken of gesprekken voeren met elkaar zijn verbonden.Het si een van de beste restaurant in deze regio.Niemand spreekt Engels er, dus worden voorbereid.

De haven van Tarifa  trekt meer en meer passagiers per jaar.Tanger wordt vaak gezien als een verlengstuk van de Costa del Sol en één dag naar Tanger reizen zijn zeer populair en veel reisbureaus bieden rondleidingen.Tarifa is een magische stad, leven het gevoel van avontuur.

 


Best beschikbare Tarifa ferry ticket Prijsgarantie

Beste Puerto de Tarifa Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare FRS Ferry lijn passagier en veerboten ticketprijs en naar Puerto de Tarifa.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Tarifa ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Puerto de Tarifa ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Tarifa ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Tarifa Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Puerto de Tarifa ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Tarifa op onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Tarifa en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier