Teer Ferry

Tarsus (insect) passagiers- en auto veerdiensten

Tarsus (insect) passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor veerboten zeilen van teer naar Spodsbjerg.

Vergelijken alle beschikbare teer ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbaar teer auto en passagiers veerboot tickets zeilen naar en van teer, Spodsbjerg met Langelandstrafikken Ferry lijn veerboten online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor teer ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Teer veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek teer Ferry Tickets
met Langelandstrafikken (Langelands Færgen) Ferry lijn voor veerboten zeilen van teer naar Spodsbjerg online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde teer passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Voor het verkrijgen van een teer veerboot ticketprijs en boek uw ferry-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over teer

Tårs is een Deense dorp met een bevolking van 1.994 (1 januari 2011) gelegen in Vendsyssel, het noorden van Jutland.Tårs is een onderdeel van de gemeente Hjørring.

De naam van het dorp komt waarschijnlijk van de Noordse god Thor.Het gebied werd in 1264 genoemd Thorse, die de Thor heiligdom zou kunnen betekenen.

Op Tårs ferry terminal u kunt uw auto parkeren, koopt tickets en rek je benen terwijl u voor de veerboot wacht, en verder reizen met de bus, trein of taxi.Lees meer over Tårs veerboothaven en de omgeving in het menu aan de linkerkant.

De veerboot Spodsbjerg-Tårs verbindt de zuidelijke regio's van Denemarken gedeeld door de grote Belt.De veerboot van Spodsbjerg op het eiland Langeland maakt het mogelijk om een snelkoppeling uit Funen naar Lolland en Falster en verdere op-Zeeland of Duitsland.

Teer Ferry, Denemarken

Van Tårs onLolland neemt de veerboot voetgangers en auto's, motorfietsen, bromfietsen, Fietsen naar Spodsbjerg op Langeland.De tijd van de kruising met LangelandsFærgen is 45 minuten.

Overschrijding van de grote Belt van Spodsbjerg te Tårs – of de tegenovergestelde richting – duurt ongeveer 45 minuten, en wordt gedaan aan boord van de veerboten Odin Sydfyen (boven) of Frigg Sydfyen, die per uur aanbieden in de overdag hele jaar lang.De veerboten vertrekken zowel Spodsbjerg en Tårs op 15 minuten over het hele uur.In de zomer van 2012, worden twee nieuwe veerboten geacht te gaan in dienst tussen Spodsbjerg en Tårs.

De veerboot Spodsbjerg-Tårs  is een essentieel onderdeel van de snelweg 9 tussen Odense op Funen en Nykøbing Falster op Falster.Snelweg 9 is snelweg tussen Odense en Svendborg op Funen, maar van Svendborg naar Spodsbjerg over de eilanden van Tåsinge en Langeland, Highway 9 is een twee baans snelweg met veel verkeer, dus verwacht ten minste 30 minuten van de rijtijd van Svendborg naar Spodsbjerg op Langeland.

Dit gedeelte van de snelweg 9 is vrij landschappelijke en kruisen twee van Denemarkens grote bruggen, The Svendborgsund Bridge van Svendborg naar de eiland van Tåsinge en The Langeland Bridge, een klassieke houten brug tussen het kleine eiland van Siø en Langeland.Snelweg 9 op Lolland is ook voor het grootste deel een twee baans snelweg, maar de meerderheid van de snelweg 9 op Lolland is recht als een pijl met nauwelijks kleine steden en een maximumsnelheid van 90 km/h.

In zeer zeldzame gevallen wanneer de grote Belt brug werd gesloten als gevolg van dalende ijs van de kabels op de hoge brug, was de veerboot Spodsbjerg-Tårs de enige verbinding tussen Oost en west Denemarken – samen met de veerboot routes over Kattegat tussen Jutland en -Zeeland.

Toeristische informatie centrum
Het VVV-kantoor Nakskov Turistbureau heeft brochures en veel nuttige informatie over Lolland-Falster.Het VVV-kantoor is gelegen op Axeltorv 3, 4900 Nakskov.Neem een kijkje op hun website, waar u een schat aan inspiratie vindt!

Fietsvakanties
Indien u intresse heeft in een fietsvakantie, heeft Lolland-Falster massa's te bieden.Bezoek Lolland-Falster heeft verschillende fietsroutes opgesteld over zowel Lolland en Falster die u door middel van het platteland en de steden.Klik op de onderstaande koppeling voor meer informatie.

Langelands Færgen
Tårs-Spodsbjerg Ferry 
Locatie stad Tårs 
Regio Lolland 
Land DenmarkContact informatie telefoon + 45 33 15 15 15 
Adres Tårsvej 
Tårs, Lolland 4912 Harpelunde 
Denemarken


Beste beschikbare teer ferry ticket Prijsgarantie

Beste teer Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Langelandstrafikken Ferry lijn passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar teer.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde teer ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat u hetzelfde vinden ferry alle inclusieve teer ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren ferry teer auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam teer Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live teer ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets naar en van teer aan onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van teer en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier