Tartus Ferry

Tartus passagiers- en auto veerdiensten

Tartus passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen vanaf Tartous naar Venetië en Alexandrië.

Vergelijk die alle beschikbare Tartus ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Tartus auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Tartous, Venetië en Alexandrië met Visemar Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Tartous ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Tartus veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Tartus Ferry Tickets
veerboot met Visemar Ferry lijn voor ferry's varen vanaf Tartous naar Venetië en Alexandrië online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Tartus passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Voor het verkrijgen van een Tartus veerboot ticketprijs en boek uw ferry-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Tartous

Tartus is de tweede belangrijkste kust van Syrië na Latakia.Het is ongeveer 90 km van Homs, 251 km van Damascus, 105 km van Hama en 90 km van Latakia.Zie kaart voor afstanden tussen steden.

Tartus werd opgericht door de Fenicische kolonie op Arwad en bleef een belangrijke nederzetting door de Hellenistische en Romeinse tijden.Het werd een grote christelijke bolwerk en tijdens de vierde eeuw die een kapel, maar werd hier gebouwd waarin wordt beweerd dat deze de eerste gewijd aan de Maagd Maria.

Een aardbeving in 487 AD grotendeels verwoest de kapel maar een wonder links zijn wonderbaarlijke wijze ongedeerd wijzigen.Later de stad en de kathedraal werden aangevallen door Saladin krachten, maar de ridders Tempeliers verdedigde de versterkte stad en het om een Crusader stad tot 1291 heerste.

Tartous, Syrië

Tartus is een zeer populaire toeristische bestemming.Het heeft mooie zandstranden en resorts in petto voor de bezoekers.Haar rijke historie is zichtbaar in de architectuur van de stad.

De kruisvaarders architectuur is best wordt geïllustreerd in de kathedraal van onze lieve vrouw van Tortosa.Het dient nu als museum van de stad.Het herbergt diverse Syro-Feniciërs, Romeinse, Byzantijnse, Frank en Moslim antiek.

De oude stad is het historische centrum van de stad.Het omvat een oude twaalfde-eeuwse muur die heeft geholpen behouden de charme van de oude stad.

In het oudere deel van de stad ligt het prachtige kasteel van de Tempeliers.Het kasteel is gebouwd in de late 12e en vroege dertiende eeuw, nu meestal in ruïnes.De gracht van het Fort nog scheidt de oude stad van de nieuwe stad aan de noordelijke en oostelijke kant.

Andere bezienswaardigheden in de stad zijn Beit El Baik paleis en Hosn Suleiman tempel.Het nabijgelegen Arwad eiland, de enige bewoonde eiland van Syrië, kan worden bezocht vanaf hier.

Andere aanraders zijn naast de kathedraal, de oude stad en een stadsmuur die de schoonheid van de oude stad bewaart.De stranden en het water schoon zijn, en de accommodaties zijn uitstekend.Er zijn vele hotels en restaurants in de omgeving.

Andere nabijgelegen attracties zijn onder andere Baniyas, Qalaat Yahmur, Qalaat Areimeh, Draykish, Qalaat Kadmous, Amrit, Safita, Crac des Chevaliers, Meshta al-Helu en het klooster van St.George.

Visemar veerboten , een Venetië gebaseerde verzending compan, heeft onlangs twee nieuwe routes Venetië verbinden met Tartus in Syrië en Alexandrië in Egypte.

 


Beste beschikbare Tartus ferry ticket Prijsgarantie

Beste Tartus Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Visemar Ferry lijn passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Tartous.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Tartus ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat u hetzelfde vinden ferry alle inclusieve Tartus ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren ferry Tartus auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Tartus Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Tartus ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Tartous aan onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Tartous en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier