Thessaloniki Ferry

Thessaloniki passagiers- en auto veerdiensten

Thessaloniki passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Thessaloniki naar Chios, Kalymnos, Kos, Lesvos, Sigri, Rhodos, Samos en Karlovassi.

Vergelijken alle beschikbare Thessaloniki ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Thessaloniki auto en de passagier ferry tickets en naar Thessaloniki, Chios, Kalymnos, Kos, Lesvos, Sigri, Rhodos, Samos en Karlovassi zeilen met Blue Star Ferry Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Thessaloniki ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Thessaloniki veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Thessaloniki Ferry Tickets
veerboot met Blue Star Ferry Line voor ferry's varen van Thessaloniki naar Chios, Kalymnos, Kos, Lesvos, Sigri, Rhodos, Samos en Karlovassi online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Thessaloniki passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van het ticket van Thessaloniki veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Thessaloniki

Een stad van uiteenlopende schoonheid en gastvrije mensen.Thessaloniki is altijd geweest een kruispunt van beschavingen, een plek waar het Oosten en het westen ontmoet, waar grote culturen en religies zijn gemengd.Gastronomie, evenementen, wereldklasse heritage sites, winkelen zijn enkele van de dingen die bezoekers kunnen genieten.

Niet te vergeten de onderscheidende student vibe die is een integraal onderdeel van zijn charme zoals de stad gastheren lands grootste universiteitscampus, de Aristoteles Universiteit van Thessaloniki.

Het compacte formaat van de stad en de nabijheid van het lopen afstand van de top-attracties maken Thessaloniki een ideale stad-break bestemming.

Thessaloniki haven verbindt de stad met de eilanden Lemnos, Lesbos, Chios en Pireaus.

In de zomer seizoen verbindingen met de eilandengroepen van Sporaden, Dodecanese en Cyclades.Four verder per veerboten dienen de sporadische Eilanden Skiathos en Skopelos, drie Alonnisos.

Thessaloniki haven

Veerboten dienen Chios drie keer wekelijks via Limnos en Lesbos vijf keer per week.Een boot blijft wekelijks naar Samos.De Dodecanese worden ook geserveerd zodra per, Kalymnos, vervolgens Kos en Rhodos). In de zomer dienen twee boten wekelijks Iraklio, Crete.

Wat echt verbetert van Thessaloniki hippe sfeer, echter, zijn de blijvende symbolen van de roemrijke geschiedenis, van de witte toren aan de waterkant café omzoomde helemaal tot aan de Byzantijnse muren, net boven de bovenste stad (Ano Poli), een betoverende wijk van vrij traditionele huizen set op vreedzame, kronkelende steegjes.Zijn indrukwekkende constructies zoals de 4de-eeuwse kerk van Agios Dimitrios (gezegd dat de grootste in Griekenland), de enorme Romeinse rotonde en de gebeeldhouwde boog van Galerius in Kamara, zich met studenten van Thessaloniki de universiteiten van hen naar beneden.

Inderdaad, Thessaloniki de veelheid van jonge mensen geeft het een levendige en stijlvolle sfeer, die kan worden gevoeld in de cafés, restaurants en bars, zelfs in haar winkels en ontwerper haar salons.Nog steeds leefbaar en relatief kleine, Thessaloniki heeft geen van Athene opprobrious verkeer of smog.Toegegeven, het is geen begroting bestemming, maar Thessaloniki is verpakt met een leven en moet op elke reiziger route.

Als je gaat uitgeven overal in Noord-Griekenland, is Thessaloniki (thess-ah-lo-nee-kih) de plek om het te doen.Griekenland de tweede stad, en zijn culturele hoofdstad, Thessaloniki kunt die u uzelf op een lekker eten, zondige snoep, chique winkels, een energieke nachtleven en meer concerten, partijen trakteren, kunst toont en gebeurtenissen dan u kunnen bijhouden van.

Thessaloniki is thuis van vele musea, meestal archeologische en etnografische.De twee grote archeologische musea zijn in het centrum van de stad, onder de OTE Toren op het CHANTH plein.

 • Thessaloniki Archeologisch Museum.Andronikou st 6.
 • Museum van Byzantijnse cultuur.Stratou ave 2.Award-winnende museum (2005 - beste Museum van Europa). 
 • Macedonisch Museum voor moderne kunst.Bovenzijde van het beursterrein bij Egnatia st 154 
 • Teloglion Foundation of Art. Bovenkant van de Aristotel University Campus Agiou Dimitriou St.
 • Olympisch Museum.Tritis Septemvriou & Agiou Dimitriou St.(300 m van het oosten van Teloglion Foundation of Art). 
 • Atatürk huis.Agiou Dimitriou St.
 • Museum van Aghios Demetrios.Agiou Dimitriou St.
 • State Museum of Contemporary Art, Thessaloniki.Kolokotroni 25, Stavroupoli district.
 • Museum op de witte toren Platia Lefkou Pyrgou 
 • Museum voor oude Griekse, Byzantijnse en Post-Byzantijnse muziekinstrumenten.Op Katouni 12, in de buurt van Ladadika.
 • Thessaloniki Museum voor fotografie.Haven, magazijn A.
 • Museum voor cinematografie in Thessaloniki.Haven, magazijn A.
 • Museum van wetenschap.
 • Folklore en Volkenkundig Museum van Macedonië en Thracië.Vassilisis Olgas St 68.
 • Joods Museum.Agiou Mina St 13.
 • Gemeentelijke Galerij van kunst.Vassilisis Olgas St 162.

Het is ook nuttig om een oogje houden op de website musea van Macedonië dat betrekking heeft op de gehele regio.

Andere activiteiten

De noordelijkste Byzantijnse muren van de stad en delen van de westelijke muren staan nog steeds, zoals de stad symbool - de witte toren, een van de 16e eeuw is.AD versterkte torens - die is het alleen overleven toren aan de kust.De rest van de muren zijn in de schilderachtige bovenste stad die biedt een spectaculair uitzicht over de baai, met name in de late namiddag.Maak een wandeling langs de enorme strandboulevard (ongeveer 12 km helemaal). Zie de opgravingen van het Romeinse Forum.

Bezoek de bovenstad voor haar traditionele oude huizen, smalle geplaveide straatjes, Byzantijnse citadel, het fort Eptapyrgion.

De zeer levendige en jeugd georiënteerde internationale filmfestival [18] wordt gehouden in November, de International Trade Fair in September.

In geen geval mag u missen de Byzantijnse kerken gebouwd tussen de 5e en 14e eeuw ACE, zoals Agios Demetrios, (7e eeuw.ACE) en Agia Sophia (Heilige Wisdome, 9e eeuw.ACE), en vele mooie kleinere degenen in de bovenstad (St Nicolaos Orfanos is met name de moeite waard een kijkje om haar fresco's), die op de UNESCO wereld erfgoedlijst.Een van hen, de Rotunda, begon het leven als een Romeinse tempel van Zeus, gebouwd door Caesar Galerius, en is bijna zo oud als het Pantheon in Rome.Naast de Rotunda, zie de boog van triomf van Galerius en de ruïnes van zijn paleis.

De Agia Sofia churchThe stad is ook bekend als "de moeder van Israël", als gevolg van de eens bloeiende Joodse Gemeenschap hier, die bestond uit de Romeinse periode en groeide aanzienlijk nadat het Ottomaanse rijk nam in Joodse vluchtelingen verdreven Spanje, Portugal en Spaanse gebieden in Italië; deze Joden staan bekend als "Sephardim". Sefardische Joden gevormd een aanzienlijk percentage van de bevolking en de infrastructuur van de stad tot de Tweede Wereldoorlog, wanneer, in het voorjaar van 1943, bijna allemaal werden door de nazi's gedeporteerd naar het vernietigingskamp in Auschwitz, nooit terug te keren.Echter, er zijn nog twee synagogen, en u kunt zien het Joods Museum.

Ook interessant zijn de Turkse publieke baden Bey Hamam, de Bezesteni (Ottomaanse gesloten markt voor juwelen en kostbare materialen) de Alatza Imaret (Ottomaanse armenhuis) en Hamza Bey Camii (beide gerestaureerd en gebruikt voor tentoonstellingen). 

De traditionele gerechten van de centrale markt, met honderden kraampjes waar vlees, vis, fruit, groenten (soms Wang-door-kaak, een unnerving ervaring voor Noord-Amerikanen), goedkope kleding en schoenen, bloemen, kruiden en specerijen, tussen Aristotele plein en Venizelou Straat.

Aristotelesplein-de grootste van de stad- en de promenade met zijn cafés en restaurants.


Best beschikbare Thessaloniki ferry ticket Prijsgarantie

Beste Thessaloniki Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Blue Star Ferry Line passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Thessaloniki.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Thessaloniki ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Thessaloniki ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Thessaloniki ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Thessaloniki Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl u kunt Controleer beschikbaarheid en boek auto te verkrijgen live Thessaloniki ferry ticketprijzen en passagier ferry tickets en naar Thessaloniki aan onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten naar Thessaloniki en tot meer dan 1.200 inclusief andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier