Thirassia Ferry

Thirassia passagiers- en auto veerdiensten

Thirassia passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Thirassia naar Anafi, Folegandros, Ios, Naxos, Paros, Santorini, Sikinos en Syros.

Alle beschikbare Thirassia ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Thirassia auto en de passagier ferry tickets zeilen te vergelijken en van Thirassia, Anafi, Folegandros, Ios, Naxos, Paros, Santorini, Sikinos en Syros met Anek Lines veerboot ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Thirassia ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Thirassia veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Thirassia Ferry Tickets
met Anek Lines veerboot voor ferry's varen van Thirassia naar Anafi, Folegandros, Ios, Naxos, Paros, Santorini, Sikinos en Syros online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Thirassia passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen een ticketprijs Thirassia veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Thirassia

Thirassia  is een typische Cycladische dorp met een manier van leven zoals het vroeger was voor de invasie van het toerisme.Kleine huizen van verschillende kleuren geven een speciale karakter aan deze kleine nederzettingen.Weinig mensen en minder toeristen wandeling rond de smalle straatjes en wat is genoeg hier is rust, traditionele timing en natuurlijke leven.

De belangrijkste nederzetting is Chora (of Manolas), niet ver van de zee en Korfos op het strand van het oostelijk deel; Riva, net tegenover Oia in het noorden en Potamos op het westen zijn de rest.

Dagelijks veerboten van Santorini Ga naar Thirassia.U kunt een boot van Athinios of Ammoudi poort in Oia boord.De boten stoppen bij de belangrijkste haven van Riva en Korfos.

Bezoekers ontdekken meestal Thirassia als onderdeel van een georganiseerde excursie toer waarin een boottocht naar de actieve vulkaan in Nea Kameni en de warmwaterbronnen van Palea Kameni.

Thirassia Ferry haven

Lokale kruiden geuren, een ongerepte strand met helder blauw water, een prachtig uitzicht van Oia en wildernis zijn wat het eiland kan bieden aan degenen die ervoor kiezen om sommige dagen hier te brengen.

Thirassia zelf is een rustige, 'stap terug in de tijd' eiland schijnbaar ongedeerd door toerisme.Het tempo is langzamer, de vriendschappelijke eilandbewoners en de sfeer is gastvrij.Dus als u een bezoek het eiland Santorini Vergeet niet te bezoeken Thirassia ook.

Thirassia heeft 150 permanente bewoners, twee kleine havens, een handvol onontwikkelde schilderachtige dorpjes en niet minder dan 21 kerken op het kleine eiland! 

Bezienswaardigheden 

Als u in de haven van Korfos uitstappen kunt u alleen toegang tot de plaats van Manolas te voet of per ezel.Manolas is de hoofdstad van Thirassia en opdrachten van een prachtige klif bovenaanzicht naar Santorini en de andere kleine eilanden.

Manolas, zijn net als de kleine pittoreske dorpjes van Thirassia een bezoek meer dan waard.Met witgekalkte steegjes, kleurrijke kleine huizen en blauwe koepelvormige kerken kunt u echt het gevoel de charmante karakter van weleer.

Als u bij de belangrijkste haven van Riva vanaf Athinios of Ammoudi kunt u naar de kleine dorpen van Potamos, Agrilia en Manolas komt.Riva zelf heeft een mooi zandstrand en is thuis aan een kleine kerk van Aghia Jennifer (Saint Irene), waarvan sommigen zeggen Santorina dankt zijn naam.

Het dorp van Potamos (Potamos is het Griekse woord voor rivier) kreeg haar naam omdat het is gebouwd door een ravijn.De meeste huizen in Potamos zijn ingebouwd in de vulkanische rots en kijken zeer schilderachtig.

Agrilia is het oudste en grootste dorp op Thirassia en opnieuw is zeer schilderachtig met huizen gebouwd in de vulkanische rots.In het dorp vindt u de kerk van Panagia van Eisodia, die dateert uit 1887 heeft.

Er zijn tal van andere kleine kerken om te verkennen op het eiland van Thirassia.En als je jezelf op het eiland op 21 September vinden zal u worden toegejuicht bij het lokale feest ter ere van Giatrissa van Panagia (Maagd Maria).

Thirassia is wat Santorini gebruikt als vele jaren geleden.Er is niets er naast rust en stilte.Het wordt vooral bezocht door dagjesmensen uit Santorini, maar als je er voor een paar dagen zult u snel deel van de familie.Wees ervan bewust dat bijna niemand op Thirassia iets anders dan Grieks spreekt.

 


Best beschikbare Thirassia ferry ticket Prijsgarantie

Beste Thirassia Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Anek Lines veerboot passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Thirassia.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Thirassia ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Thirassia ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Thirassia ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Thirassia Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Thirassia ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Thirassia bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Thirassia en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier