Tilos Ferry

Tilos passagiers- en auto veerdiensten

Tilos passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Tilos naar Astypalea, Kalymnos, Kos, Naxos, Nisyros, Paros, Piraeus en Rhodos.

Vergelijk ferry ticketprijzen van alle beschikbare Tilos in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Tilos auto en de passagier ferry tickets en naar Tilos, Astypalea, Kalymnos, Kos, Naxos, Nisyros, Paros, Piraeus en Rhodos zeilen met Blue Star Ferries ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Tilos ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Tilos veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Tilos Ferry Tickets
veerboot met Blue Star Ferries voor ferry's varen van Tilos naar Astypalea, Kalymnos, Kos, Naxos, Nisyros, Paros, Piraeus en Rhodos online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Tilos passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Voor het verkrijgen van een Tilos veerboot ticketprijs en boek uw ferry-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Tilos

Tilos (ook gespeld als Telos) is één van de eilanden van de Dodekanesos.Tilos ligt ongeveer halverwege tussen het grote eiland Rhodos, en het eiland Kos (Cos).

Tilos is het hele jaar door mooi, maar voor de meeste reizigers, is het leukste begin in het late voorjaar en continuïteit via naar begin van de herfst.Hoge winden in de winter bemoeilijken zee reizen.

Veerboten het hele jaar door werken van Rhodos en Kos, maar schema's zijn beperkt tijdens het laagseizoen en hoge winden kunnen service annuleren.Tijdens mei-September biedt de draagvleugelboot Tilos Sea Star dagelijkse service van Rhodos.Tilos is ook een populaire yachting bestemming.

Bedekt met amandelbomen die bloeien rijkelijk in januari en februari, Tilos heeft een ongerepte gevoel en de islanders (nog niet) overweldigd met toeristen, dus hun ongedwongen gastvrijheid en warme verwelkomt zijn bekend.

Tilos Ferry haven

Tijdens de late middeleeuwen was het eiland onder de controle van de ridders van St.John; de ruïnes van zeven kleine forten kunnen nog steeds worden bezocht.

Tilos heeft de ruïnes van zeven kastelen en een paar pittoreske kloosters.De meest recente aanspraak op roem op Tilos is de ontdekking van een aantal oude skeletten van een soort pygmy olifanten die overleefd op het eiland tot ongeveer 3500 v.Chr.

Het eiland is vanwege een langdurige jachtverbod, een birdwatcher vreugde.Wandelaars ook genieten van de vele aangename paden op Tilos.

Tilos heeft goede stranden, en velen van hen zijn tolereren, als niet volledig accepteren, naakt zonnen.

Unieke eiland Flora en Fauna 

Tilos  heeft meer dan 125 wilde vogelsoorten (een kwart van die zijn opgenomen in bijlage I van de vogelrichtlijn EU); 378 gedocumenteerd plantensoorten [onofficiële raming groter is dan 1000], met inbegrip van 28 verschillende soorten orchideeën, 8 van die zijn ingedeeld als zeldzame; zes bergen bereiken 654 meter hoog die bezaaid met 7 oude kastelen en honderden Byzantijnse kapellen zijn; 19 stranden, die toegankelijk is over de weg of alleen door de zee of te voet bereiken; en een ondergronds netwerk van zoetwater bronnen die het hele eiland voeden met inbegrip van het vruchtbare landbouw vallei van Eristos naar het zuiden.

Tilos is omgeven door de blauwe Egeïsche zee die wordt gevuld met de bedreigde Mediterrane monniksrob, Bottlenose en Striped Dolphnis, tonijn, walvissen en prioritaire typen mariene habitats zoals de Halfsteppen met grassen en eenjarige planten [Thero-Brachypodietea]. 

De economie van het eiland is voornamelijk gebaseerd op eco-toerisme en ook landbouw landbouw van fruit, groenten en citrusvruchten, olijven, amandel-en perenbomen.

Eiland eco-toerisme functies 6 beginsel eiland wandelroutes die in afstand en mate van gemak of moeilijkheden variëren; Byzantijnse tijdperk kerken met originele fresco's; herfst en lente ezel rijdt door het platteland naar een zee picknick op het strand; een bezoek aan de Harkadio grot in Messaria die is de archeologische site van de ontdekking van neolithische tools, fossielen en de beenderen van herten en dwerg olifanten die bewoond Tilos in 7000 voor Christus; het prachtige 15e-eeuwse klooster van St.Panteleimon at the west end; en vogels kijken, vooral tijdens het eiland drie jaar LIFE-Natuur Project die is ontworpen om de bevolking van drie bedreigde soorten wilde vogels.

 


Beste beschikbare Tilos ferry ticket Prijsgarantie

Beste Tilos Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Blue Star Ferries passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Tilos.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Tilos ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat u hetzelfde vinden ferry alle inclusieve Tilos ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren ferry Tilos auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Tilos Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Tilos ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Tilos bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Tilos en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier