Tinos Ferry

Tinos passagiers- en auto veerdiensten

Tinos passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Tinos naar Andros, Mykonos, Paros, Piraeus, Rafina en Syros.

Vergelijk alle beschikbare Tinos ferry ticketprijzen in real time en boek de goedkoopste beschikbare Tinos auto en passagiers veerboot tickets zeilen en naar Tinos, Andros, Mykonos, Paros, Piraeus, Rafina en Syros met Agoudimos Lines, Anek Lines, Blue Star Ferries, Cyclades snel Ferries, Egeïsche snelheid lijnen of zee Jets Ferry ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Tinos ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Tinos veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Tinos Ferry Tickets
Ferry met Agoudimos Lines, Anek Lines Blue Star Ferries, Cyclades snel Ferries, Egeïsche snelheid lijnen of zee Jets Ferry voor's zeilen van Tinos naar Andros, Mykonos, Paros, Piraeus, Rafina en Syros online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Tinos passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van een kaartje Tinos veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Tinos

Tinos maakt deel uit van de Cycladische eilanden.Het eiland is omringd door Andros, Syros en Mykonos, en kan worden gevonden op de noordzijde van de Egeïsche zee.

Tinos is verbonden via een normale ferris aan Andros (1 uur en een half), Mykonos (40 minuten), Naxos (1 uur en een half), Paros (2 uur), Syros (30 minuten) en Santorini (7 uur). Afgezien van het vasteland, is Tinos ook gekoppeld aan andere eilanden van de Egeïsche zee door normale veerboten en draagvleugelboten die Tinos verbinden met Mykonos (20 minuten). 

Veertig witte kleine pittoreske dorpjes, meer dan 700 kerken en kloosters, vlekkelooze duiventillen en mooie stranden van zand en kiezel zijn de elementen waarmee de prachtige eiland Tinos.

Nog onbekend door de meerderheid van buitenlandse toeristen, Tinos trekt meestal Griekse pelgrims reizen er te zien en touch de wonderbaarlijke genezing icoon van de Maagd Maria, dat werd gevonden in 1822.The gelovigen nemen deel aan de twee jaarlijkse religieuze bedevaarten, op 25 maart en 15 augustus wanneer de miraculeuze icoon beneden de haven over de hoofden van de gelovigen gebeurt.

Haven Tinos

Tinos is een zeer interessante plek om te bezoeken.Men kan genieten van de ongerepte architectuur, haar pittoreske dorpjes, zijn mooie stranden en de traditionele cultuur en manier van leven die nog steeds aanwezig is.

Tinos is de ideale plek voor liefhebbers van natuur, architectuur, kunst en tradities, en echt het perfecte antwoord op deze verwachtingen.

Als u op zoek bent naar massatoerisme en overvolle stranden, dan is deze bestemming is niet voor jou.Tinos is een eiland voor degenen die waarderen de oude manieren en de levensstijl van de eilandbewoners, de authentieke dorpjes die men hoopt te vinden op een Grieks eiland, en de eenvoudige Griekse keuken die Griekenland zelf is beroemd om.Het is hier op Tinos, terug naar de basis.

Wanneer u eerst op Tinos stad aankomt, zal je zeker kunnen denken dat de vorige alinea is van toepassing op een totaal ander eiland, en dat we een drastische fout hebt gemaakt in onze tekst.Wees gerust, echter, dat de drukte van de stad is niet van toepassing op de rest van het eiland!

Tijdens de zomermaanden en in het weekend, is de stad met activiteit, voornamelijk te wijten aan de Griekse bezoekers hier hulde te brengen aan de Heilige Maagd op de beroemde kerk van de Panagia kloppend.Helaas voor velen van hen hebben niet de gelegenheid voor een bezoek aan de rest van het eiland, zoals de meeste bezoekers voor de kerk slechts een paar uur blijven of voor slechts één nacht.

De rest van het eiland ligt onontdekte en zijn stranden blijven ooit zo uitnodigend.Het is hier op Tinos dat ons bureau 32 jaar geleden begon.Terwijl Tinos zelf het verleden weerspiegelt, onze Agentschap en onze diensten zijn zeer veel in het heden.Wij bieden een breed scala van accommodatie, alle schoon en comfortabel, met een nadruk op Griekse gastvrijheid en prachtige landschap.

 


Best beschikbare Tinos ferry ticket Prijsgarantie

Beste Tinos Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Agoudimos Lines, Anek Lines, Blue Star Ferries, Cyclades snel Ferries, Egeïsche snelheid lijnen of zee Jets Ferry passagiers en veerboten ticketprijs en naar Tinos.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Tinos ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Tinos ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Tinos ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Tinos Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Tinos ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Tinos bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Tinos en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier