Tiree Ferry

Tiree passagiers- en auto veerdiensten

Tiree passagiers- en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Tiree naar Oban en Coll.

Vergelijken alle beschikbare Tiree ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Tiree auto en de passagier ferry tickets en naar Tiree, Oban en Coll zeilen met Caledonian Macbrayne (Calmac) Ferry ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Tiree ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Tiree veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Tiree Ferry Tickets
met Caledonian Macbrayne (Calmac) Ferry voor veerboten zeilen van Tiree naar Oban en Coll online tevoren om te genieten van de goedkoopste beschikbare veerboot ticketprijs.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Tiree passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een prijs van een kaartje Tiree veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Tiree

Deel van Schotlands Inner Hebrides, het eiland van Tiree en thuis van minder dan 800 mensen, is een geweldige plek om weg van alles.Enkele plaatsen op het eiland zijn meer dan 15 meter boven zeeniveau.

De twee hoogste punten zijn Ben Hynish op 462 (141 meter) en Beinn Hough op 390 (119 meter). Zichtbaarheid is vaak uitstekend omdat er geen grote pieken te precipiteren regen.

Ondanks zijn platte karakter is het eiland gemakkelijk te herkennen vanaf een afstand vanwege de golf bal-vormige communicatie radome die kan worden gezien voor mijl rond dat blijkbaar het behoort tot de Civil Aviation Authority en tracks vliegtuigen boven de Atlantische Oceaan.

Het eiland heeft een mild klimaat met een aantal van de hoogste niveaus van zon recorded anywhere in de Britse eilanden.Het profiteert van de matigende invloed van de Golfstroom ervoor te zorgen dat de vorst zeldzaam is en 's avonds in het midden van de zomer warme en zwoele zijn.

Strand in Tiree

Tiree , gelegen ten westen van het eiland Mull en net ten zuiden van naburige Coll, is één van de zonnigste plaatsen in Groot-Brittannië dankzij de blootgestelde locatie aan de Atlantische Oceaan.Dit betekent ook dat het is een van de meest winderige plaatsen ook dat is waarom de golven en de witte zandstranden populair bij surfers zijn.Elke oktober het eiland gastheren de Tiree Wave Classic - een wereld kampioenschap windsurfen gebeurtenis.

Hoewel slechts 10 kilometer lang en 5 kilometers breed, de hemel en de zee rekken van horizon tot horizon.Met geen bos en slechts drie omvangrijke heuvels op een anders vlakke landschap is er niets te verbergen de weergave.En de enige geluiden die je waarschijnlijk bent te horen zijn de golven lappen op de uitgestrekte witte zandstranden en een groot aantal birdcalls.

Het eiland is een van de zonnigste plaatsen in Groot-Brittannië, en met de matigende invloed van de warme Golfstroom, wintertemperaturen zijn over het algemeen hoger dan op het vasteland, terwijl de warme en zwoele zomeravonden.Tiree is ook bekend als een winderige plaats, met de sterkste winter stormen die normaal voorkomen in December en januari.Het voordeel is echter dat muggen vrijwel non-existent in de zomer zijn.

Er is iets van fascinatie voor alle bezoekers, jong en oud.De prachtige stranden bieden mijl van potentiële zandkastelen, glooiende speelbadjes en windsurfen voor de meer avontuurlijk.Tiree van geschiedenis en architectuur de verbeelding onthullen vervlogen eeuwen, en de overvloed van vogels en andere dieren in het wild naturalisten verdiept voor vele een uur zal houden.En als alles wat je wilt doen is lopen en lopen en lopen...

Hoewel de charmes van Tiree een goed bewaard geheim gebleven, is het eiland niet moeilijk te bereiken.Er zijn frequente vluchten uitgevoerd door British Airways/Flybe uit Glasgow, en Caledonian MacBrayne loopt regelmatig veerboten van Oban.Bewoners van het eiland bieden een breed scala aan zeer comfortabele accommodatie, en er is altijd een warm welkom.

De veerdienst  punten opereert vanuit Oban Coll te Tiree maandag tot zaterdag.Fietsen worden vervoerd voor een kleine vergoeding.
De officiële website van Caledonian Macbrayne lijsten alle het huidige tijdschema veerboot in detail.Winter Dienstregelingen wellicht enkele afvaarten.Voertuig reserveringen zijn altijd vereist.

CalMac ook werkt een dag cruise van Oban naar Tiree i.s.m. Kennedy Coaches en lunch in het Scarinish Hotel biedt.Dit omvat 6 uur aan de wal op Tiree en draait op Thusdays alleen van juni tot September.Bezoek de CalMac veerboot-website voor meer informatie.Niet-landing cruises en 's avonds dinercruises van Oban zijn ook beschikbaar.

 


Best beschikbare Tiree ferry ticket Prijsgarantie

Beste Tiree Ferry ticketprijs garantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Caledonian Macbrayne (Calmac) Ferry passagiers en veerboten ticketprijs en naar Tiree.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Tiree ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Tiree ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Tiree ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Tiree Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Tiree ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Tiree bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten inclusief Tiree en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier