Torshaven Ferry

Torshaven passagiers- en auto veerdiensten

Torshaven passagier en auto ferry ticketprijzen, dienstregelingen, ticket-reserveringen en informatie voor ferry's varen van Torshaven naar Hirtshals en Seysdisfjordur.

Vergelijken alle beschikbare Torshaven ferry ticketprijzen in real time en boek die de goedkoopste beschikbaar Torshaven auto en de passagier ferry tickets zeilen en naar Torshaven, Hirtshals en Seysdisfjordur met Smyril Line ferries online met onmiddellijke bevestiging.

Vergelijken, boek en betaal minder voor Torshaven ferry tickets op www.ferryto.nl
GoogleCustom Search 
 

Torshaven veerboten
Ticket prijzen & reserveringen


Boek Torshaven Ferry Tickets
veerboot met Smyril Line voor ferry's varen van Torshaven naar Hirtshals en Seysdisfjordur online op voorhand om te genieten van de goedkoopste beschikbare prijs van het ticket.

De prijs die u ziet is de prijs die u betaalt . Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of boekingsvergoedingen en we rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij u voor uw geselecteerde Torshaven passagier of auto ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte.

Verkrijgen van een Torshaven prijs van het ticket van de veerboot te boeken van uw veerboot-ticket veilig online gebruik het real-time veerboot boekingsformulier aan de linkerkant.Ook bent u in staat om toe te voegen een Hotel op uw bestemming, of ergens anders, op uw ferry-ticket bij het voltooien van uw reservering ferry ticket.

 

Meer over Torshaven

Tórshaven is een van's werelds kleinste hoofdsteden, hoewel er thuis van meer dan een derde van de bevolking van de Faeröer.Achter de haven en een charmant als tiny core van de oude stad ligt een compacte commerciële centrum dat vrolijk tot leven op de zomer komt weekend nachten.

Hierachter vegen nieuwere huisvesting van de stad en anonieme licht-industriële magazijnen omhoog naar een inspirerend onvruchtbaar ring van heidegebied heuvels.Eerst kwam de Viking "Ting" gevolgd door een markt, later een bloeiende stad, en nu wij zijn de kleinste hoofdstad in de wereld, en nog steeds groeiende.

De stad werd gesticht in de 10e eeuw en vernoemd naar Thor, de god van de donder en bliksem in de Noordse mythologie.In de vroege geschiedenis van de Faeröer Tórshavn werd het politieke centrum van de Faeröer en is nog steeds vandaag.

Torshaven Ferry haven

De eerste kolonisten opgericht hun eigen Parlement genoemd "ting" ongeveer 800.Het belangrijkste ding werd opgericht op Tinganes in Tórshavn en lokale dingen waar gevestigd in verschillende delen van de eilanden.Tinganes trok mensen en Hof vergaderingen enz.De stad heeft momenteel een bevolking van ongeveer 20.000.

Torshaven heeft veel te bieden aan de toeristen zoals het is het culturele centrum van de eilanden.De prachtige Nordic Huis dat werd geopend in 1983 is een van zijn soort voor vele culturele evenementen van de Faeröerse en de Noordse landen.

Reynagarður -een oude vicarage bouwstijl in 1630 met 4 vleugels rond een verharde werf.De onlangs gerestaureerde westwing is een vakwerkhuis in Deense stijl.De southwing is een oude Faeröerse stijl dateert uit 16 honderd.
Munkastovan moeten worden die teruggaat tot de middleage, de zware stenen muren gemaakt van de zelfde techniek zoals gebruikt in de medival gebouwen in Kirkjubøur.De Munkastovan evenals het naburige gebouw, Leigubúðin, werden opgeslagen wanneer een verwoestende brand in 1673 aan de vlammen van veel van de gebouwen in Tinganes.Leigubúðin, een voormalig pakhuis, waar de koningen inkomsten, betaald in natura, werd opgeslagen.Het is moeilijk tot op heden het gebouw maar zij wordt genoemd als een van de gebouwen die de brand in 1673 overleefde.
Corps de Garde wachtlokaal gebouwd in 1693, met een gevangenis in de kelder.Inscriptie op de muur.

Skansapakkhhúsið fort magazijn -het uiterste voortbouwend op Tinganes, gebouwd in 1750.De andere rood-bruin huizen waren al gebouwd na de brand 1673 als magazijnen en woningen.Tegenwoordig zijn ze overheidsgebouwen.
Stokkastova een oude magazijn daten na 1693

Skansin.Vesting , gebouwd in 1580 door Magnus Heinason een lokale held, ter bescherming van de handel tegen piraten.Tijdens de Tweede Wereldoorlog werden de Faeröerse bezet door Britse troepen.Ze hadden hun headquater op Skansin.Het fort is meerdere malen herbouwd en verkregen zijn huidige vorm in 1780.Enkele jaren geleden werd hersteld.Er zijn 2 kanonnen, overgebleven van de Britse bezetting, op Skansin en sommige oud Deens bronzen kanonnen vanaf 1782.

Memorial tabel naar Niels R.Finsen , geboren in Tórshavn (1860-1904). Hij kreeg de Nobelprijs voor de geneeskunde.Als een kind gesneden hij "NRF" in de rots achter de plaque.Naast de parkeerplaats Undir Glasheyggi zijn er twee standbeelden het afbeelden van een man en een vrouw uit de afgelegen gebieden met mild en peet als resultaat geven.

Kongaminnið . Een obelisk basalt opgericht in 1882 ter herdenking van het bezoek van de Deense koning Christiaan IX van bezoek aan de Faeröer in 1874.Vanaf hier heb je een prachtig uitzicht op de stad.

De vrolijke hoek . In het midden van de voetgangers straat is er een fountaine - met geen water- en een standbeeld in roestvrij staal het afbeelden van kinderen dansen.

De bank opslaan . In de kleine tuin van de besparing is de bank er een bronzen standbeeld van een paar van de Faeröerse kunstenaar Janus Kamban.

De Raad Hall, in 1896 gebouwd als een gemeentehuis.Enkele jaren geleden de gemeenteraad hersteld van het huis en maakte het de Raad hall.

Stadhuis . Gebouwd in Faeröer basalt in 1894.Het was de school tot 1955.In de midseventies werd het hersteld en omgebouwd tot een kantoorgebouw.

Lagthing Het Faeröerse parlement gebouw.In 1856, en uitgebreid in 1907 gebouwd in hout.

R.C.Effersøe . Op de baan voor de Lagthing is er een portret buste presenteren de Faeröerse dichter R.C.Effersøe.Het werd onthuld in 1933.

H.N.Jacobsens Bookshop . Een beschermde 3-gevleugelde gebouw in een prachtige tuin.Het werd gebouwd in 1860 en werd vervolgens een "realskúli", een middelbare school.Een boekenwinkel sinds 1918.

HB Kirkja . De kerk in Tórshavn, gebouwd in 1788.In 1865 werd het uitgebreid en herbouwd, de steeple vervolgens over de voorste kerk werd gebouwd.

Smiðjan í Lítluvík . Een oude smeden, gekocht door de Raad en omgezet in een artgalleri.

Mettustova een van de mooie oude huizen in de oude stad, á Reyni.Gebouwd in 1719 en gerestaureerde app.1965.Het is eigendom van de Women's club van Tórshavn.

Gongin , de oude mainstreet in Tórshavn, zeer smalle en pittoresk.Sommige van de huizen zijn gebouwd in de 19e eeuw.

Ríkisumboðið . Het huis werd gebouwd in 1880 in Faeröer basalt.Het is de woonplaats en de Deense "Hoge Commissariaat". 

Naast dit, een theater, een nieuw museum van Faeröerse kunst, bioscopen, concertzalen, Bibliotheken en een museum voor Oudheden met een speciale boot museum zingen de historische glorie van de Faroese.The traditionele Faeröerse dans vergezeld gaan van de oude ballades vertelt verhalen van de Vikingen, hun leven en hun gevechten.Het middeleeuwse erfgoed heeft geholpen bij het voortbestaan van de Faeröerse cultuur en taal tot datum.Afgezien van dit, worden verschillende muziek en zang festivals gehouden in de zomer dat een groot aantal bezoekers uit de nabijgelegen plaats naar de stad trekt.

 


Best beschikbare Torshaven ferry ticket Prijsgarantie

Beste Torshaven Ferry Ticket Prijsgarantie

Beste Prijsgarantie -Wij bieden u altijd onze laagste beschikbare Smyril Line passagiersschepen en veerboten ticketprijs en naar Torshaven.Er zijn geen verborgen extra's of verrassingen zoals toegevoegde brandstoftoeslagen of kosten en we ook boeken wij rekenen geen u niets extra voor het betalen met een Visa Electron kaart.De prijs die wij voor uw geselecteerde Torshaven ferry ticket citeren, aan boord accommodatie en voertuig type is alle u zal besteden en dat is een belofte!

In het onwaarschijnlijke geval dat vinden u hetzelfde alle inclusieve Torshaven ferry ticket goedkoper in de brochure van andere touroperator die we beloven dat we ons best om die prijs te verslaan of bieden u de keuze uit een restitutie aanvragen zullen doen.Om te reserveren Torshaven ferry auto en passagiers tickets kunt u Klik hier

 

Klik hier om contact met het zorgteam Torshaven Ferries klant op ferryto.nl

Klant zorg, televerkoop & contact met ons op 

Op FerryTO.nl bent u in staat om te verkrijgen live Torshaven ferry ticketprijzen, beschikbaarheid en boek auto en passagiers veerboot tickets en naar Torshaven bij onze laagste beschikbare prijs.

Ferryto.nl is onderdeel van's werelds grootste online ferry ticket distributienetwerk de mogelijkheid om te boeken meer dan 80 grote Europese veerdiensten met inbegrip van Torshaven en tot meer dan 1.200 andere veerboot routes in heel het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Ierland, Holland, Oost-Europa, de Middellandse Zee, de Oostzee en Noord-Afrika.

Voor meer informatie, antwoorden op veelgestelde vragen of om contact met ons rechtstreeks gelieve Klik hier